55

До 52

преди 1 година

Много намагнетизиран страх се усеща.Времената се променят в правилния полюс.

54

Анонимен

преди 1 година

Хаха, сеирът е добър :))) Ще си приготвя пуканки утре! :))

53

Анонимен

преди 1 година

Три години слушаме за кюлчетата на Бойко, за шкафчетата. От утре ще стане ясно следващите три какво ще слушаме. Предполагам за кристали, вино и повръщане, което е малко по-модерно. Сега видяхте ли променкаджии колко бързо може да сготвиш някого, ако решиш? Изгубихме години в глупости. Румъния и Хърватия, с които вървяхме комплект, вече нямат настигане. Румънците минават с коли по 200 бона, а ние говорим колко е лука и пипера на женския пазар. А, и за шкафчета и кюлчета

52

Анонимен

преди 1 година

И кой ще ти даде да сменяш ръководства на служби? Нали се коалира с тоя дето ги е изградил тия служби в този им вид... ***. Страх те е от нови избори, защото май се сещаш къде ще те изпратят.

51

Анонимен

преди 1 година

КИРО КАЗА В ИЗЯВЛЕНИЕТО - ПОГВА РУСКИТЕ АГЕНТИ !ЖАЛНО ВИ ***.... ПОЧВА ОТ СЛУЖБИТЕ!

50

Анонимен

преди 1 година

ето я координираната атака- тук руския тррол плюе КП! Ще ви се... майката, момченца, не знаете кво ви чака! Всичките рубляци стягайте чемоданирте...

49

Granik

преди 1 година

Много сътрудници на Митрофанова и Доган стоят дежурни под всяка статия. Страшно е като марокански скакалци са да цъкат минуси

48

анонимен

преди 1 година

Слушах изявлението на Петков, доколкото може да се нарече така сричането от листче, но едно ми направи впечатление. Нито дума срещу управлението на Бойко Борисов. Вече са против неперсонализираната гнила система. Честито управление на ББ за тези които го пожелаха.

47

Анонимен

преди 1 година

Коалицията на доброто няма от какво да се крие или срамува!! Те работят за просперитета на България! Записите само могат да вдигнат рейтинга и!!

46

Папо

преди 1 година

Е Бойко го разкриха в десетки разговори записани и кво нищо не стана пак е първа сила.

45

ВИДЯ ЛИ КИРЧО...

преди 1 година

КАК Е ЗАПИСВАНО И МОНТИРАНО ФИЛМЧЕТА ЗА ПАЧКИТЕ И КЮЛЧЕТАТА НА БОЙКО..??.... Аааа РАЗБРА ГО...?..... СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИТЕ НА 1 000 000 БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА, КОИТО ИСКАТЕ ДА ЧЕГЪРТАТЕ..... А БЯХТЕ В КОАЛИЦИЯ С БСП/ДС - РУСКИТЕ ШПИОНИ.....

44

Дедо

преди 1 година

Руски къртици в службите колкото искаш. Всички знаят държавните ни тайни. Да сте чули за разкрит и осъден на доживотен затвор двоен агент за 30 години ? Не няма. Това не е реално,да не разкриеш поне един за толкова години.

43

Анонимен

преди 1 година

Дайте да чуем какво си говорят на заседанията ПП-ДБ. Предполагам всичко ще е в името на народа..или..

42

Анонимен

преди 1 година

Киро,Киро трагедия си.

41

Е кво толко се корка

преди 1 година

От какво се е притеснил толкова? За какво може наистина да са си говорили. Че са в отбора на добрите сили, дошли да ни спасят от лошия Борисов, да спрат кражбите му и да подобрят хала на целия народ? Предполагам, че е това, в което повярваха милиони наивници. Киро и Асен са се отказали от многомилионните си компании да дойдат тук и да оправят дереджето на угнетените от лошия бойко.

40

А ХАЗАРТА КЪДЕ Е?

преди 1 година

ВЕДНЪЖ ПРЕДАТЕЛ, ЗАВИНАГИ ПРЕДАТЕЛ.

39

Я

преди 1 година

ДБ от време на време си правят записи на заседанията.

38

ААА ЗНАМ ГО

преди 1 година

ГЕЛА ОТ ИТН?

37

Анонимен

преди 1 година

На записите ще се чуе, как Кирил Петков нарича Бойко Борисов...Шефа ни. От това го е страх.

36

СТОЛТЕНБЕРГ

преди 1 година

ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА НАТО... АРЕСТУВАЙТЕ ВЕЧЕ РУСКИТЕ АГЕНТИ В БЪЛГАРИЯ....БЪЛГАРИЯ, ЧЛЕН НА НАТО Е АТАКУВАНА ОТ ТЯХ...!!!