32

ПроСоТо

преди 1 година

знаете ли,когато Съществителното от Банкя капладиса и отиде в Отвъдното,там ще го увесят на устата му с ченгел....ТОВА си постила тоя уникален лъжец и клеветник !...Той си мисли,че Божиите Заповеди "НЕ ЛЪЖИ" и "НЕ лъжесвидетелствай лъжливо против ближния си",.."Устните ти да не изричат гнусотии" са само за "простосмъртните",а з а него,като "Божи дар" и "Чудо на еволюцията",те не важат...Ще има да мига и да скимти като му дойде времето...Не се заблуждавайте!..-Живота не свършва с погребението !

31

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

30

Анонимен

преди 1 година

Костов го направи с Балкан, ще го направи и с болниците. Борисов е най-прекият път на Костов към властта.

29

Рендету

преди 1 година

"Счупи"!? По правилно би било - разруши, разби, срина... но, счупи..., какво - чашата, шишето, играчката.

28

Радев е пътник

преди 1 година

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

27

Анонимен

преди 1 година

А кво стана с кученцето дето подари на Путин ? А онова кранче дето го въртя с Путин и Ердоган ?

26

Анонимен

преди 1 година

Аз смятам, че по времето на Бйко, живеех по-добре. Затова другата неделя отивам и пускам за ГЕРБ. Пък ако теябва ме замеряйте със жълти оавета и ме наричайте предател. Аз казах!

25

Анонимен

преди 1 година

И самият мавър е зелен мавър! Зиг Зеленски!

24

Анонимен

преди 1 година

Ей,лъжльо,нали каза,че ще правиш толерантна кампания,защо пак започна с плювните?

23

Лично мнение

преди 1 година

Само аз ли виждам, че поледните 30+ години ВСИЧКИ партии казват "за ваше добро" и "само добро съм направил", а след ВСЯКА-все по-малко суверенитет, все повече зависимости, все по-малка, разоръжена и неподготвена армия, все по-малко централи и заводи (за продукт с висока добавена стойност, а не суровини за износ), все повече наглост и яхане от наши и чужди. Радев не е безгрешен, но си оправя грешките сам! И е най-адекватният БЪЛГАРСКИ политик от десетилетия! Ясно защо ВСИЧКИ са срещу него.

22

Лапайте

преди 1 година

Пачата крепостни селяни. Поздрави в с вашият идол

21

Анонимен

преди 1 година

Ами вярно е, ама ти защо им се подлагаш бе Бойко??? Ще стане идеална подложка от теб.

20

Анонимен

преди 1 година

Престъпник !

19

Анонимен

преди 1 година

кой-стов???

18

2% ще станат 12%

преди 1 година

тва в дясния ъгъл на снимката с блудакови сините фигури на избяляото бежово сукманче издуто от зле стегнатата шкемба ПКвагина ли е, че декизиранко с пенджерите маза на изнасилена метачка от в двора на Външното до като зад пейката е одтачала малаканужда готвейки се за интервюто

17

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Последни напъни на Боко ,да...обърне мача. Обещава като на...селска сватба. Е да ама не сме 93-та ами 2023-та и наивници май не останаха.

16

Позорен Факт

преди 1 година

Борисов с неговите полиции и милиции унищожи България, добре, че остана само Прокуратурата(Инквизицията) да управлява!

15

Бай КУЙ

преди 1 година

хаха Точно тоя ли глу....пак. Беше казал Вожда на Обрязаните Краекожиия. БЪЛГАРИНЪТ гледа много телевизия и се вживява, я като демократ хамериканец, я нещо друго. Не МОЖА ДА разбЕрЕ едно, че с гледане и цъкане нестава. Трябва доста работа и то всеки ден за да караш луксозна кола или да качваш красива жена - мъкар и с празна глава. РАБОТА, а не приказки за работа, като тоя Селски КОч от БАНКЯ

14

Анонимен

преди 1 година

И Костов и моите началници казаха да ви кажа че другите са счупили нещо а аз само крадях и построих дворец в Банкя като купих околните имоти и сега журналистите не щат да ви покажат сарйте ми купени с вашите пари . А колко му е един квадракоптер да мине отгоре и да снима имота и да го покаже на гласоподавателя .

13

дo 4

преди 1 година

Костов нищо не е дал, бе ***. Престанете с пагалското повтаряне на манипулации. Ако не беше Костов през 97ма, сега щяхме да сме Украйна. Или си на 16 години, или си тотално сбъркан. Много пъти съм се чудил как ви изпраха мозъците, избелиха ги до бяло, че ги и изгладиха без нито една гънка.