215

Анонимен

преди 1 година

....Мумията на Ленин...... Каква култура е това......... Псевдокултура, нямаща нищо общо с християнските ценности; амалгама от общество привидно ориентирано към средиземноморски тип цивилизация, а дефакто полуцивилизовани индивиди, бивши крепостни с орденски манталитет и преклонение към бащицата император, хан, президент или какъвто там изедник. Важното е да не мислят, друг да го прави вместо тях, а те да пълзят мазохистично пред господаря и да му ближан ногите.

214

Анонимен

преди 1 година

В руснака все повече се настанява монголския дух.... Убивай колкото може повече преди ти да умреш....Животът ти не е минал напразно ако си отнел поне десетина други.Това е стръвта с която бивеят. Това им е втълпявано с векове. .. Затова Русия в тоя и вид е за унущожение. Със злото не се преговаря и договаря. Само унищожение....

213

Хм

преди 1 година

А какво казва шефа. И под шефа нямам предвид оня плешив джуджан, а онзи малко по на изток, който предявява права над половин Сибир.

212

До 267

преди 1 година

Братко, ако живееше в Украйна и собствената ти държава стрляше по теб години на ред , какво би направил ? И от кого би потърсил помощ? Нали живееш в държава в която е слъжно да те защитава тя. Защо стрелят по теб повече от 10 годиини? Отговори

211

Анонимен

преди 1 година

В Русия хората почти не усещат, че се води война, а на запад обедняват, икономиките се сриват, банките фалират.

210

НАТО е измислица

преди 1 година

Достатъчно е Русия да потопи едното крайбрежие на САЩ и всичко ще свърши. Кои натовци тогава ще воюват с Русия, каква пета клауза? Германци, Литовци, Белгийци Французи ще тръгнат ли на ядрена война с Русия при условие, че САЩ са унищожени!

209

Анонимен

преди 1 година

В руската култура и до днес стои израза.... да поразим врага.Колко убити,разбирай обезгравени, . Кокко изнасилени и прободени майки. колко прекъснати детски животи. Това няма да се говори. Само и единствено се обсъжда, колко още може да се убива. Колко им остава да убият за да си постигнат начертаното. Числото на убитите жертви от тяхна страна е тема табу.Важното е преди да умре руснака да убие колкото може повече, Това го прави достоен за вожда им войн.... Това е руската култура...

208

Анонимен

преди 1 година

Ароматите ще бъдат изпепелявани!

207

Анонимен

преди 1 година

......9 000 000 000 население на земята, Украйна се подкрепя от държави с общо население 3 000 000 000......... Вие очевидно попадате в останалите 6 милиарда.

206

Анонимен

преди 1 година

И само ще напиша на всички разбирковци. Ако вас ви обстрелваше собствената ви държава във която живеете , вие какво бихте направили ? Помощ не може да получите защото дефекто , държавата стреля по своите жители в Украйна. Говоря за Донецк и Луганска. Замислете се !!!!От къде ще чакате помощ след като държавата трябва да ви осигури..

205

Анонимен

преди 1 година

Русия разполага с военни технологии с които може да унищожи цялатот НАТО за часове.

204

Анонимен

преди 1 година

Отново Американските Куррви, подклаждат войната. Сърбия, косово, още болеят от Рак, и всички други съпътстващи заболявания. Пренесе ли се Обогатен уран във Украйна. Русия трябва да е безпощадна..

203

не е ходил в казарма

преди 1 година

а говори за ядрени оръжия ..... пълен смях!!!!

202

Анонимен

преди 1 година

Защо русофилите избягват да коментират темата с Мумията на Ленин. Изложена и до днес на Червения,,забележете, площад. Каква култура е това. Да се кланяш на един някогашен вожд... Повтарям.. От кои култури е. От кои времена бре мълчащи русофили.от къде идвате и къде искате да водите света????

201

А

преди 1 година

по въпроса за това кой в света срещу кого е. Така. Официална публикация на американски център за обществено мнение - от 9 000 000 000 население на земята, Украйна се подкрепя от държави с общо население 3 000 000 000. Точка по въпроса!

200

Анонимен

преди 1 година

до 247.... А руснаците ни донесоха новата,,египетска,, култура. Да мумуфицират вождовете си и да им правят,, вечни,, мавзолеи. Така построиха и в България това египетско чудо... мавзолея на Димитров. Това ни докараха руснаците... и много други диващини

199

Анонимен

преди 1 година

Това че са безопасни го кажи на хиляди семейства загубили близките си с мъчителни тумори вседствие на добрия запад . Визимай си сребъниците и.......

198

Съвет от дядо

преди 1 година

Шойгу , ако решите да използвате ядрено оръжие в Украйна , задължително следете прогнозата за вятъра , ядрения облак да не тръгне към вас.

197

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Снарядите с обеднен уран НЕ СА с ядрен компоненти. Единствената роля на обеднения уран е това да бъде тежък. Той не е радиоактивен, от него НЕ МОЖЕ да се направи ядрено оръжие. Изказването на шойгу не е нещо повече от поредната ядрена заплаха от типа "ако запада помага на украйна това е световна война" каквито сме чували вече десетки. "Тежки заболявания" от обеднен уран има толкова колкото умрели от файзер - само в московианските лъжи.

196

Анонимен

преди 1 година

За руснака съществуват две забележими дати.... Едната е 1917 година със създаването на комунистическия строй.... Другата и обществена проява е походът към Космоса и неговото покоряване 1960 година.Извън тия дати Русия е вампир и Империя.Някакви шарлатани с опити за ,,пан Славизъм,, ... и толкоз