187

Анонимен

преди 1 година

Браво. 20 годишната пропаганда, колко е як диктатора свърши. Вече неможе да стъпи в нормалния свят до края на дните си. Евала.

186

До 204

преди 1 година

И кжй ще арестува Путин, а Копейке?? Ти ли?

185

Анонимен

преди 1 година

Коня и соуташатаа на джуджии, защо нямат заповеди? Те са дори поголеми престъпниции

184

Така така

преди 1 година

Значи Натовския Столтенберг го предложиха за Набелова награда за Мир,а? А Путин ял бебета на закуска!

183

Копейката

преди 1 година

Според достоверни източници в бившата килия на Милошевич вече направен луксозен ремонт и е поставена zлатна тоалетна чиния. zахарова е бясна, защото знае, че нейната последан квартира ще бъде доста по-скромна.

182

Прокурора

преди 1 година

Камир Кан си призна, че разследването е било само на територията на Украйна и с украински източници! Разследване в Русия не е имало! А доказателствата са засекретени!

181

Ако Всички държави

преди 1 година

Са равни пред международния закон, но САЩ са по-равни! Честито живеете в Опуелска утопия!!

180

Иии бре

преди 1 година

САЩ никой ни ги осъди за престъпления срещу човечеството че пуснаха две атомни бомби над цивилни в Япония и агент Оранже във Виетнам химическо оръжие, пък Путин премествал деца лично от Украйна в Русия!!

179

До 189 анонимен

преди 1 година

Щом толкова не ти харесва тази гнила, фашистка Европа, що не се преместиш някъде другаде - Северна Корея, Иран, Русия.....

178

Анонимен

преди 1 година

Май не е нищожна...

177

Мда

преди 1 година

Руските агресори ги осъждат, а на американските агресори им дават Нобелова Награда за Мир и място на корицата на Таймс Мегазин!! Всички са равни пред закона а?!

176

Анонимен

преди 1 година

Тая кво се пули на снимката? Знае, че и тя е кюпа с престъпниците

175

Аз лично

преди 1 година

Не признавам закон, който осъжда Путин, но не и Буш старши, младши, Обама, Клинтън, Ердоган итн.

174

Анонимен

преди 1 година

2020 МНСъд иска са пазследва военни престъпления на САЩ в Афганистан. САЩ санкционират прокурорите и целия МНСъд. Съдът веднага се отказва да пазследват срещу САЩ ;))

173

Анонимен

преди 1 година

Стига с Руся ставата с нея лягате други новини например като в бг работи не пишете

172

Сега

преди 1 година

Остава дасе намери накоя смела държава да завземе Москва и да отвлече Путин да го арестува ;))) Ще има много кандидати вай!

171

К,ъв

преди 1 година

арест бе? Над Путин е само Господ Бог!!!

170

Знаете ли защо

преди 1 година

Никой не е осъдил американец за военни престъпления? Защото ако го направи една държава и прокурор ги санкционира САЩ до дупка! Замразява им активите в банки, преследва ги и им забранява свободно пътуване, отказва финансова и военна помощ ако и държава и всякакъв друг рекет и заплахи!!

169

Анонимен

преди 1 година

Много ясно че няма да се трогват. Русия няма договор за правни отношения с тая англосакса, Фашистка организация. Така че тея о лиги грешни могат да си избършат за дника със заповедта си. Хахаха. Поредната малоумщина на гнилия Запад. Те първи да си арестуват собствените си агресори и наркоман Зеления гущер дето си изтребя народа. Смешници

168

ЛилиПутин

преди 1 година

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...