93

Анонимен

преди 1 година

Върховният съд отмени условната присъда на Румен ОвчаровДавността по делото за "Мини Бобов дол" вече е изтекла13 Септ. 2022

92

Анонимен

преди 1 година

Сега очаквам тези от списъка да избягат в Русия.

91

Борисов

преди 1 година

Влади... той много отдавна не е в нашата партия, иначе си го спомням бегло: добро, скромно момче, работливо, работише без почивка за благото на, така, народа ама явно някой го е излъгал с нещо. Все пак добрите хора най-лесно се лъжат така че нека нашия съд и прокуратура да си разследва самостоятелно, с всички процеси както е по закон и тогава ще видим.

90

Анонимен

преди 1 година

Само преди месец, Софийският административен съд реши, че арестът на бившия министър на финансите Владислав Горанов е незаконен, съобщава Дневник. Съдебното решение е окончателно и не подлежи на обжалване.

89

Някой

преди 1 година

След едно робство, дойде друго, после това на ЕС, сега и на САЩ...после кое следва или България вече отдавна я няма? Общо взето ни унищожиха всички и уж за добро. Някой като иска да ти прави добро бягай, някой като иска да ти прави зло бягай защото никой на никого не мисли нищо хубаво. Всеки използва, лъже, интриганства, любопитства, краде, налага се и все такива неща. Ако имаш сила удряй това е защото мършата е от всякъде...

88

6

преди 1 година

Имформация направо от Банкя. Там са парите.

87

Цъ

преди 1 година

ГОРАНОВ ДОЙДЕ В ЖЕРБ ОТ МЛАДЕЖКОТО ДПС И Е МАСОН. :))))

86

Иван

преди 1 година

Те й казват че е необходима промяна, тя си говори тази говорителка едно и също, като автомат. Свърши се с търпението на САЩ, това са най-високо ниво.

85

Анонимен

преди 1 година

Малинов и Овчаров имат действащи присъди

84

Пян_Гъ

преди 1 година

Смешни болшевишки списъци по доноси от ДБ и НПО-та и изрезки от вестници. А какво стана с делото с/у Хънтър Байдън и баща му? Как е там корупцията? Ще издадем ли и ние списък "Бай Ставри от ЦСЗ", или можем само да държим ибрика? Кога ще наложим санкции и ние в подкрепа на съдебната с-*** на САЩ?

83

Анонимен

преди 1 година

Кой ли от тези има бизнес интереси в САЩ?

82

Лудост в ЕС

преди 1 година

Ако имах пари щях да платя и за Божков и за онзи с КТБ в Сърбия дето е да ги разнищят и без *** да останат даже. Какво стана и със Шиши ама тези от ДПС. Всичко е за разчистване, но за съжаление в нашият свят не е останало почти нищо честно или със повече акъл от ежедневието и сметката да се изразя по тактично.Тя тази мафия във съвременният свят е световна като свински черва и отърване няма. Някой по надолу беше написал всичко е политика и пари, няма религия, правосъдие, няма никакви ценности,

81

Анонимен

преди 1 година

Пеевски Овчаров и компания ако смятат че ще се бъзикат с американците нещо са се объркали, след щатите и Англия ще им наложат и санкции и от Германия и Франция и след като ние сме неспособни и оправдаваме тези които ни ограбват парите за пенсии и заплати ще разчитаме ба тях.

80

Анонимен

преди 1 година

Добре все пак че има дела срещу всички и се разследват. Удара е срещу прокуратурата

79

Анонимен

преди 1 година

Тулупа е получил амнезия и не познава никой.

78

Анонимен

преди 1 година

И като получите информацията колко време ще ви коства превода? Две години като материалите от Барселонагейт? Следващите намагнитени трябва да са Севда Арнаудова, Делян Добрев и Иван Гешев.

77

Анонимен

преди 1 година

Ето за какво Влади се е напъвал заедно с БОКО за Еврозоната.

76

Анонимен

преди 1 година

Единия избягал от затвора в Русия да получи медал от Путин. Втория вземал пари от руски фирми, третия не взел от Божков 700 милиона данък, четвъртия и петия купили гориво за АЕЦ на завишени цени и вземали подкупи. А ние мислим че имаме държава и се сърдим на Нидерландците че не ни приемат в Шенген

75

Max

преди 1 година

Когато някой от този списъск влезе в затвора, тогава и ние ще влезем в Шенген.

74

Бойко

преди 1 година

Влади Горановв....... мммммммммммммм, не си спомням такъв човек, Владислав Горанов ли е или Владимир Горанов?