55

Анонимен

преди 1 година

Ако Англия бъде унищожена войната в Украйна на момента ще спре. Англия може да бъде унищожена за няколко минути, няма да могат дори да засекат руските ядрени ракети, всичко ще бъде унищожено и няма да могат да отговорят, въпреки че имат около 180 ядрени глави които сериозно могат да ударят Русия - всичко ще бъде унищожено. И какво сега? САЩ ще изстрелят ядрените ракети към Русия, и съответно Русия ядрените си ракети по САЩ, а ЕС ще бъде унищожен на момента както Англия. И всичко това за да се защити един радиоактивен остров от разтопен бетон!

54

...

преди 1 година

Ми сега му е времето запада да каже аут на рашистан! Защада нищо не каза когато русия завладе чечня! запада нищо не каза когато русия завладя грузия! запада нищо не каза когато русия завладя молдова! запад анищо не каза когато рашистан завладя донбас! запада нищо не каза и за крим! еее то така какво да оставим тия фашисти и нацисти да завладяват също както хитлер го е правил! е запада показа на хитлер какво мисли за него! та е време и на русия да покаже един .!.

53

До 45

преди 1 година

Нито една от изброените страни не е била "неутрална" в пълния смисъл на думата... Освен това националните интереси на някои от тях се свързват с други интересни, които пречат на някой... Обикновено война има там, където интересите на американците и руснаците се сблъскват, и държавата все още не е избрала страна ясно/официално, но е тръгнала в определена посока на развитие, която пречи на Великите сили.

52

Митев

преди 1 година

Да напомня : Афганистан 1979-1989г. Тук нещата ще се развият по същия начин още тази година.

51

Щеще

преди 1 година

Ще пуснат мякината си Кремъл ската шейка, но с сигурност ще пуснат фекалии много в Хага. Ехоооо, заврете си атома у тролите ви платени от риър посока

50

Анонимен

преди 1 година

Изначално тази война е между два братски народа. А САЩ и износът на демокрация за близкия изток, Корея, Виетнам. Затова ще си позволя да нямам позиция. В нашата ситуация ДА твърдо за НАТО. Май не разбираш, че говорим за ядрени удари. За какво се разпалваме толкова. Казах, начина агресора да бъде победен е ликвидиране на жужето. Никъде не съм казал против НАТО. Явно не разбирате, че държави като Русия не се унищожават, разделят просто ей така. Те ще са готови и на крайни действия за да се запазят

49

Светът срещу Русия

преди 1 година

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

48

Пуск

преди 1 година

И всегда будет Солньце!;))) А, вижте ква е разликата между вас, тъпоъгълни тролченца в Днес Бг, на йкоито гена на бащите и майките е сериозно, ама много брутално повреден и мен, расъл в епоха, в която майките и бащите ви беха едни мързеливи лентяи и пройдохи и гледах се на бюро да са уредат да работат. Аз мога се пошегувам на руски, ке.л.еши, а вие само "жужето", 'Мацква", "рашисти"... което показва, че дори за селска кръчма не ставате, въ йейва в тесните алки! Строй се, демон-кратична пьаплач!

47

Анонимен

преди 1 година

Този по-добре да не го цитират. Само плаши хората. Не е авторитет - беше президент, а сега е заместник на някаква служба.

46

До 31 Анонимен

преди 1 година

Именно. Аз нямам нищо против още днес да гътнат Путин (или Зеленски), ако това ще прекрати войната на момента и ще има компромисен мир. Само че има голяма вероятност да не се случи това дори да ги няма двамата лидери на хоризонта. Зад тях стоят и други хора, а някои са дори по - крайни от тях... Т.е. няма никаква гаранция, че ако убият Путин или Зеленски, нещата ще деескалират.

45

Анонимен

преди 1 година

иЗтория , ИСТОРИЯЯЯ !Я кажете , коя друга държава в света , до сега е пускала ядрено оръжие , освен в Нагазаки и Хирошима от еднааа..

44

По същество

преди 1 година

Има бая ербапи тука - при ядрен конфликт, Русия щяла да бъде заличена. А ФАЩ, Канада, Европа, Япония? Колко от тях ще остане? Русия има 5-цифрена сума запаси от ядрени оръжия, много от които няма как да бъдат спрени или са "dead man's hand". Няма да успеете да осъзнаете какво става като ви удари шоковата вълна. За другото да не говорим. Западният елит да се признае за победен. Ние няма да умираме за него.

43

Popa ot razgrad

преди 1 година

Има огромна разлика между двете изказвания: при ядрен конфликт "никой няма да победи" или "всички ще загубят"...

42

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска да е губещ. Но е важно да се намери решение чрез преговори, а не чрез война. При ядрен конфликт печелещи няма, губят даже и онези, които не участват във войната. Никой не знае накъде ще тръгне ядреният облак.

41

до Светът срещу Руси

преди 1 година

На кое викаш свят бе, жмуди? Четири пети от държавите хич и не ги брига за Украйна. Медведчето е прав, близко до акъла е че страната с най-много бойни глави няма как да изгуби. Дори и само заради това.

40

Така е ..

преди 1 година

Олиго-френа много войнствен. И до ядрено оръжие стигна.Ядрената доктрина беше само ако е застрашена териториалната цялост на Русия. За сега никой не напада Русия, а точно обратното. Сталин 41-ва година : С нашественици не се преговаря и избива немците.

39

Анонимен

преди 1 година

Софийската жълтопаветна тълпа пак се размечта.Напразно.Русия печели войната срещу говеждите фъпкии в бивша Украйна.Айде бегайте...

38

До 31

преди 1 година

До човека с "неутралната позиция": Мойто момче, не знам колко калашника си държал в ръцете си, ама във всички "неутрални" държави в източна Европа и около Русия имаше войни: Украйна, Молдова, Грузия, Армения, Азербайджан, Сърбия. България, подобно на балтийски страни, я спасява само факта, че не е "неутрална", защото ако не беше НАТО, Ердоган вече щеше да си е наблъскал танковете и референдумите в Кърджали и Делиормана. Така че, да се махате с тоя "неутралитет" надалеко.

37

тя

преди 1 година

Защо тия там престъпници събрали се в Давос не говорят за преговори и прекратяване на войната в която гинат от двете страни млади момчета ?!

36

Анонимен

преди 1 година

До Зозо...Произвежда-ШЕ , А СЕГА ,..... НЕ ПРОИЗВЕЖДА !