68

математика

преди 1 година

По закона Land - Lease се плаща всичко, което СЛЕД КРАЯ НА ВОЙНАТА е останоло НЕИЗПОЛЗВАНО и е годно за употреба. Използваното не се заплаща. СПравка дълговете на СССР за ВСВ.

67

БСП за България

преди 1 година

Да живее БСП!! Долу фашистката диктатура на Нинова и Радев!

66

Гнусия

преди 1 година

Щом тоз таралясник аналник се е изказал така, смятай, че ще ги напълнят с Пейтриът. Дори ей така само за да се пени и да си умира от завист и безпомощност в *** си. Гнусар противен. Този е еднанот големите гнойни пъпки в помия и ще го изтискат скоро. А най-хубавото е, че му замразиха милионите в банките и Европа и ще ги дадат на Украйна..... Хахах е на това му се вика карък. Той за това се пени в лиги, злоба и фекалии постоянно.

65

Тоя па кой е?!

преди 1 година

Нерде Ямбол, нерде Стамбул - и Медведев така - НАТО е престъпна организация . . . .

64

бай Тъпчо

преди 1 година

Еееее тука пълно сас специалисте бе... всичко могат, всичко знаят-ей тъй как си седят на телефона и всичко им влиза само в главата бе... Разбират много, ей...като хванат магарето за кочана и викат-мъжко е...

63

Анонимен

преди 1 година

Готино заплашва с въоръжените си сили- 18-годишни момчета от бедните села, които не са виждали вътрешна тоалетна и, ако не бъдат избити до крак, с кеф ще се предадат на НАТОвските главорези.

62

фактите са:

преди 1 година

Байдън към Русия: Не нападайте Украйна, че много ще страдате!Дали го чуха или е минало покрай ушите им?

61

Анонимен

преди 1 година

"Няма безплатен обяд,украинците затъват с яки заеми,като не могат да ги обслужват им взимат всичко." - Русия от друга страна призова украинците да спрат да си плащат заемите защото като ще им ги опростят когато минат под тяхно владение. Ако запада не победи ще им вземе дедовия.

60

радев

преди 1 година

Нещо не мога да разбера. Всички руснаци са убедени, че Пейтриъта за нищо не става. А нещо ги е шубе от него. Що така?!?

59

Карагунис ЕВРО 04

преди 1 година

СЛАВА НА СССР...НЯМА УКРАЙНА..ТОВА СА РУСКИ ЕТНОС, НО БОЛНИ ОТ ШИЗОФРЕНЕИЯ И ДЕГЕНЕРАТИВНА АМНЕЗИА + И ПСЕВДО-ЕТНИЧЕСКА АНАМНЕЗА . = ПОВРЕДЕНИ РУСНАЦИ, БОЛНИ В МОЗЪКА .

58

Румен Радев БКП

преди 1 година

Аз съм завършил две американски школи!! Ристьо може да само да ми стъпи на малкия пръст. Руснак гаден!

57

Анонимен

преди 1 година

Що бе, да не би та е страх. Не ви ли проумяха комунистическите кратунки, че загубихте войната на 24 февруари? И защо продължавате да си мислите, че тия дето създават технологиите са по глупави от едно политическо ченге? Светът поддържа паритет защото това е линията на малките загуби и сметките ги прави технологичния свят, не колхозните мозъци. Колко ви струват гръмките приказки се знае, че вече се и вижда. Излизане от блатото беше възможно до есента. Сега вече не. Потъвайте за радост на света

56

Анонимен

преди 1 година

Какво са помогнали САЩ на Русия през ВСВ?Нещо за лендлиз да сте чували,Русия скоро си изплати дълговете към Америка и то със злато.За Америка всичко е бизнес,включително и Украйна .Няма безплатен обяд,украинците затъват с яки заеми,като не могат да ги обслужват им взимат всичко.

55

Румен Радев БКП

преди 1 година

Ще дадем и последните си пушки срещу Русия!! МРЪСНИ руснаци!

54

Анонимен

преди 1 година

"Ако, както (генералният секретар на НАТО Йенс) Столтенберг намекна, НАТО снабди украинските фанатици със системи "Патриот" заедно с личния състав на НАТО, те веднага ще станат легитимна цел на нашите въоръжени сили", написа Медведев в "Телеграм". - кефи ме как авторката на статията уточнява кой е тоя анонимник Столтенберг. Само да допълня, че Медведев нарича запада импотенти в смисъла на неможачи и че поста не е в телеграм, а в туитър.

53

до 64

преди 1 година

а? ко? ахахахха избиха невинни над 100 000 ...това е факт...и децата го знаят....

52

Слава Кокаина

преди 1 година

Заповядайте в Барселона, тук ще видите как по Зеления наркоман хвърлят стрелички по баровете. Хората обедняха тотално при 12% инфлация. Ако мернат Зеления наркоман с камъни ще го погнат.

51

така е

преди 1 година

До ВЪПРОСЧЕ? така е , американците пуснаха бомбите не срещу невинни граждани а срещу държава агресор която не желае да спре войната и е избила стотици хиляди в окупираните от нея територии

50

Лаврентий Берия

преди 1 година

До ФАКТ - докато тези жендъри които са от Русия и техните български последователи - русофилите са си истински, здрави и мъжествени пИдираZти. Те обръщат ръкава с удоволствие и мъжественост.

49

Анонимен

преди 1 година

Жалък е Медведев. Русия подви отдавна опашка и нищо друго не й остана, освен да удря със съветски ракети цивилни цели, които не са защитени от ПВО. Получи ли Украйна ПВО и ПРО (в момента от НАСАМС, С300 и Ирис е покрита около 25% от територията й ), край с голташка Русия- тя няма никакъв отговор. Смятайте колко "велика" армия има, щом ХАЙМАРС на 40 години се подиграва наред с всичко руско. Смятайте Ф-35 на какво ще направи блатото... Седнал да зпалашва НАТО... Пфф...