122

Анонимен

преди 1 година

Абе какви ракети,какви бомбардировки нали от британското разузнаване обясняваха,че още април месец руснаците са свършили ракетите и нямало нито ракети,нито патрони дори и храна за войниците нямали...а то каква стана тя хем американците изпратиха най-модерно оръжие за милиарди,хем руснаците нямат ракети,а тоя всеки ден плаче по телевизията...

121

Анонимен

преди 1 година

Абе нали Русия уж беше свършила ракетите.А то май че още не е започнала да ги мята.

120

Анти Тяло

преди 1 година

Основен метод при война е да изтощиш врагът енергийно и продоволсвено...Зеленски трябва малко да почете история!!!

119

Анонимен

преди 1 година

Мишките църкат че зимата идвала о каква изненада

118

Съд!

преди 1 година

Зеленясъл наркоман!

117

Анонимен

преди 1 година

Казват , че Путин се е променил след едно облизва е на мумията на Ленин.От добро ченге и опитен разузнавач се е превърнала в демон на злото Явно има вирус на комунизма който се предава при непрепазливост и сляпа вяра и копнеш по Напольон.

116

Помнещ

преди 1 година

Путин и Психарите от Кремъл готвят това нахлуване повече от 20 години! Та всякакви там "нацисти", фашисти" ,извънземни...са за да си оправдаят агресията! Докато имат Рашизъм, те все ще си нападат! Респект към Украинците! Те единствено могат да спрат азиатските орди на Путин!

115

офф

преди 1 година

Крайно време е да се изрине тази *** Русия. Не знам какво толкова чакат всички. Освен продънените им ядрени оръжия, които е ясно, че няма да ползват, друго нямат. Побъркаха хората с тъпотиите си.

114

Анонимен

преди 1 година

До 171....Прати ми,, Капитала" ....

113

Анонимен

преди 1 година

До 177....А ти хубаво ли облиза мумията на Ленин преди да се разболееш от комунизъм.То некрофилията и комунизма вървят едно за друго.

112

Анонимен

преди 1 година

Путин ви даде 8 години отсрочка да си поправите поведението спрямо руското население в Украйна. Не го направихте. А сега ревете.

111

Наблюдател

преди 1 година

До Анонимен-На мен ми е интересно ако Копейкин и Цончо бяха изнасилвачи дали щеше да има ***.

110

Анонимен

преди 1 година

До 175....И как да се ,,взема в ръце"...Да стана комунист и сляпо да вярвам на Джужа ли....

109

Анонимен

преди 1 година

До 164.... А...сега пък ,,клоуните" и ,,наркоманите " са фашисти.Не знаех също така , че клоуните се дрогират Също за първи път чувам Хитлер и хитлеристите да се дрогират.И , най новото...,,евреите " и те се дрогирали....хсхахаха

108

Анонимен

преди 1 година

Вчера един от укро пропагандата написа,че АЕЦ си били техни и.щели да ги гръмнат,защото това им е било единствения шанс да спечелят и запада им се "правел".Нищо чудно вчера укрите при обстрела сами да са си саботирали АЕЦ,за да натопят руснаците.Слава Богу не са избухнали.Все пак Господ си ни е пазил.

107

Анонимен

преди 1 година

Няма ток,няма вода.Свещите свършиха,фенерите също.Вовата връща Украйна в 18 век.Дойде време всички укроглаватари да вдигат бялото знаме.

106

Анонимен

преди 1 година

Американоробите, не разбрахте ли че това не е сайт за вас? Що се пълнете да се излагате? От прални правили ракети, ама те па били свършили преди месеци, ама гадните руснаци взели вчера че изстреляли 70, ама украинското пво свалило 105..... И простотията, незнам от кое официално руско лице я чухте, че ще превземат Киев за три дни...Дайте линк към това изявление да го видим...

105

Само напомням

преди 1 година

Вчера Би Би Си официално съобщи й че Русия вече била изчерпала всичките си ракети и днес.бг изкопира и публикува тая тлъста лъжа вчера в 11,41 ч. и само след няколко часа братушките сринаха цялата енергийна система на фашистка Украйна, с ракетите които били свършили. Да си знаете на кого да вярвате :)

104

Анонимен

преди 1 година

тоя клоун-наркоман е абсолютен фашист,и то от най-долнопробните

103

Анонимен

преди 1 година

До 157....Ти си отговори...Значи в Украйна няма фашисти....хахахаха ...Лъжат те по руската телевизия...хахсхаха