34

Истукан

преди 1 година

До Боби. Остави ДПС. Те първите 2 партии като не могат да се разберат с останалите, какво да говорим повече. Пълен политически провал. Избира се едно и също, защото няма материал и качествени хора в политиката. Партии правят шоумени като Слави, мутри като Бойко и жадни за крадене като Киро. Такива хора нямат място в политиката.

33

До 43

преди 1 година

И с коя карта пътуването ти е 90 ст. Защото най-евтината карта е годишната. С нея пътуването е 1 лв.

32

НОРМАЛНО

преди 1 година

ГЕРБ спечелиха изборите и по стар ГЕРБ-аджийски обичай, започваме да вървим назад и надолу, за да можем отново да оглавим всички негативни класации. Пак гласувайте за ГЕРБ

31

Анонимен

преди 1 година

Превъртеха играта тия рипахме,скачахме и пак същото,турците,комуниститите и другите комунисти,искат да купуват ром,лесно,както го правеха преди!Пак ни извозиха,прехода продължава!

30

Анонимен

преди 1 година

За съжаление герберо-депесарските калинки все още управляват важни институции. Нека да гласуваме така, че това да се промени.

29

Анонимен

преди 1 година

Така беше 12 г, когато все Мутрата "печелеше" щото българина го мързел,да си завлече задните части до урните! И пропагандните "медии" също си вършеха работата! Аз обаче,за 6 път ще изляза и Гласувам Пак срещу Мутрата! Видя се че 3 пъти Мутрата загуби, именно защото излязоха и гласуваха повече българи! Пасивността ще обслужи само ГЕРБ! 22% са и нямат шанс за повече! Но ще са достатъчни българино, ако Ти Не гласуваш! Ти избираш! И Гласът ти е Значим!-:))) Гласувай!!!

28

Анонимен

преди 1 година

Самият факт, че само за една година ПП разбиха част от корупционните схеми на ГЕРБ и ги извади на бял свят, извадиха платените агенти на Русия в България и ги изгониха и вие няма да ги подкрепите да довършат прочистването на България, показва колко зле е станала държавата и обществото. Силно се надявам всеки един нормален, културен и образован човек да гласува в неделя и това, което чета тук, да не е никаква реалност!

27

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ купуваха гласове и имаха контролиран вот. Няма един нормален човек да гласува за тях, освен ако не смучи заедно с тях от държавните пари, което пак е купен вот. Интереса клати феса.

26

Вадете Коректорите

преди 1 година

"Сложи коректор там, върху задрасканото и напиши 263 гласа за ГЕРБ." - НАЛИ ТАКА ДРУГАРЕ ОТ ГЕРП??!????

25

Въпрос

преди 1 година

Има ли Избирател на Възраждане, който Вярва на Машините?! защо Възраждане са за Машините на Мадуро - и те ли са Проект на САЩ за Контролирана Опозиция - Отдушник за НеДоволството?!

24

Анонимен

преди 1 година

Инхаус шкафчето (май е гардероб) и партийната прокуратура отвратиха всички от герп: и ЕС и инвеститорите и туземното население. За герп гласуват семейства, които са на държавна или общинска хранилка. герп устойчиво държи БГ последна в Европа. Разликата между последния и предпоследния в ЕС е много голяма. Последният не вижда основната група и групата него не вижда. Липсата на ясно самосъзнание пречи на герп да разберат, че са безполезни и дори вредни за политиката в БГ и Европа.

23

Боби

преди 1 година

Сега ДПС ще стане втора политическа партия!!!!!!!! Много са зле тия многооооооооооо

22

Billa

преди 1 година

връщаме старите кантари за мерене , с тежестите. Аман от дътри чо !бани , които цял ден седят по фейсовете и постват рози а немогат да гласуват с машина

21

Анонимен

преди 1 година

Амуджите от гетата не излязоха да гласуват, защото не им бяха дадени пари, а пари им се даваха, в предишни избори, от БСП, ДПС и ГЕРБ.Този път Иван Демерджиев не им даде тази възможност, на Бойко Методиев Борисов и на Ахмед Доган!

20

Истукан

преди 1 година

И на хартия да е, пак няма да гласувам. Не виждате ли, че всеки иска да управлява сам и ще се сбият. Мразят се и трудно може да се сформира коалиция, мнозинство и правителсво.

19

Нека си го кажем

преди 1 година

Мръcните, гaдни, cмpъдливи ГЕРБ-аджии ни върнаха обратно в средновековието.

18

Прост и глупав

преди 1 година

Бравос!Три дена избират председател на НС...няма бюджет,няма мерки,няма нищо,ама за оръжията и за бюлетините се целунаха веднага.Баси ку***те

17

От хората

преди 1 година

До 6-а тези уж неуки чатет по телефоните.За мен всичко е пари и то много пари.Въпроса е в чии джоб отиват,иначе няма пари за детска болница,за лечение на тежки случаи и т.н.

16

Анонимен

преди 1 година

Корнелия постъпи като Слави и я очаква същия резултат.Последни.

15

Пич

преди 1 година

Да ни е честито Голямото завръщане на статуквото! Най-сетне олигарсите ще могат да си фалшифицират избори още поне 12 години!