35

Анонимен

преди 1 година

Дойде време за разплата. Фашистите ще платят за всичките си подлости и престъпления. Включително и за изгорените живи деца и жени в Одеса.

34

Анонимен

преди 1 година

Сега да видим колко са ербап подлите бандери!! Когато срещу теб е най-силната армия на света, а ти си воювал 8 години само срещу деца и жени на Донбас!!Смърт на фашизма!!!

33

Анонимен

преди 1 година

НАТО , ЕС и Украйна оставиха ли друг избор на Русия? Направиха направо и невъзможното да се стигне до тук.

32

Анонимен

преди 1 година

Колко мъка и злоба ще се излеят сега...Това, което прави РФ е простичко, повече няма да има бомбардировки по детски градини и училища в Луганск и Донецк. Няма повече горени живи в сгради. Доколкото могат, според обстоятелствата ще защитават.Ако ви стиска играйте ва банк... ако не ви стиска... няма да играете. Той го каза още 2008 - разбират ли какво правят, след това повтори, накрая в прав текст: За какво и е на Русия свят без Русия.

31

Анонимен

преди 1 година

Всяка държава и особено супер сила няма да позволи да я обкръжават.

30

мдаа

преди 1 година

империята на злото си намира винаги оправдания за агресивната си политика .Нима порът се оправдава за това че смърди.Има империя на злото -има проблем Йосиф Сталин

29

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти могат да ни спрът руската газ?Нали ни я спряха газта, нарушиха си еднострано международния договор с нас какво точно пеят?

28

Анонимен

преди 1 година

Свободата, Санчо, е сладко нещо. От сладкодумците властимеющи не я чакай с обещанията ще си останеш. Сладките неща те за себе си ги пазят. Я гледай за година власт само какви търбуси правят. Теб най-много с някое позагнило морковче да те залъжат. Свободата, Санчо, сам трябва да си я вземеш...

27

РАШИЗМЪТ УБИВА

преди 1 година

ТИЯ ДНИ СТАНАХМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ГНУСНА ПРОВОКАЦИЯ- КРЕМЪЛ ОБВИНИ БЪЛГАРИЯ ЧЕ СИ ПОЗВОЛИЛА МНОГО ГОСПОДАТА ОТ КРЕМЪЛ НЕ ЗНАЕХА ЧЕ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ЕС Е ЗАТВОРЕНО ЗА РАША, ТЕ НЕ ЗНАЕХА ЧЕ БГ Е ЧАСТ ОТ ЕС...ТОВА Е ПОРЕДНАТА ПРОВОКАЦИЯ

26

Анонимен

преди 1 година

Всеки нормален човек знае, че войната е между САЩ и Русия. Зеленият дрогиран *** дер е само сиренцето в капана

25

...

преди 1 година

Само този който не е живал по времето на онзи строй не знае как почти всеки от "добрия" строй искаше да живее при "изгнилия" капитализъм! И тогава беше така! Те капиталистите бехя виновни за всичко! А ние "добрите" комунисти щяхме да "освободим" света! На същевременно тука в БГ за да идеш до съседния грат ти искаха открит лист! Така, че някои от нас тия ЛЪЖИ сме ги чували и преди! И вече НЕ ИМ ВЯРВАМЕ!!!!

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 "Сега чегъркат и макЯдонизЪма ...." "Македонизма" е измислен от руснаците и е базиран на анти-българизма. Факт. Има документи за това кога, кои и как са поставили основите на "македонизма".

23

Анонимен

преди 1 година

Историята говори .... ФАЩ колко войни направиха просто ей така да имат контрол. И държави създадоха - най-изчислената Косово. Сега чегъркат и макЯдонизЪма ....

22

Анонимен

преди 1 година

Заглушете я тази Москва вече, че се изтърка

21

Румен

преди 1 година

Очите са ми отворени. Спомням си , като ученик как от Москва уж са туристи а под строй се гладят в хотела, ходят по улиците забранено им да говорят. И така беше и за мен да живея без право на пътуване. Това САЩ ли го наложи?????

20

Анонимен

преди 1 година

Оф все едно слушам човечето от Северна Корея...

19

Анонимен

преди 1 година

До 10 "В повече от двучасовото интервю за руската телевизия "РБК Шаманов казва, че Москва има своя стратегия за пълното изкореняване на украинската независимост и култура. Генералът използва думата "болест, говорейки за това и казва, че "ще са нужни между 20 и 40 години, за да изличат "болестта." Мдаааа. "Спасителка", а? "Народи от запада" хахахахахаха. Вече и от името на народите от запада ли говори Нациста в Кремъл?

18

За Витков

преди 1 година

Май някой вече истерясва! Колко пъти ще ни спирате газта бре другареееее?

17

Ss

преди 1 година

Едно е сигурно, че благодарение на войната ковид пЛандемията приключи.

16

Анонимен

преди 1 година

Запада и САЩ са виновни, че ние убиваме и рушим в Украйна. Рашистка логика.Русия си иска стария соц блок...но няма да и се получи. Държавите, били те и съседи на русия имат право сами да определят политиката си ако искат в ЕС или в НАТО си е техен избор. Това, че путин и шайката му са параноици си е техвн проблем.