170

Анонимен

преди 2 години

евакуация капитулация излагация

169

Адолф

преди 2 години

Нещата отиват към изуй га.щи!!! Да се готви Северна Македония!!!

168

ZZ top

преди 2 години

Здравейте Евроатлантически *** хайде честито Аржентина и Саудитска Арабия се присъединяват към БРИКС. Знаете ли какво означава това ами много голям ритник по сащ и ЕС особенно за сащ. Ще се създадат нови организации където сащ няма да имат влияние. SWIFT, МВФ и световната банка ще бъдат избегнати а чрез тях сащ извиваше ръце и създаваше коланиални държави такива като България. За Украйна няма да коментирам там положението на ВСУ е трагично обкръжения, плен и изоставени позиции. Яко бой.

167

Ясно е

преди 2 години

До Анонимен 181- Верно е че и на запад се намират все още яки мъже които уоук културата още не е сломила. Но ний говорим за войската където флуид *** доминира вече. А това което правят в училища и детски градини с хормонални терапии на децата без да питат родителите, не предрича добро бъдеще.

166

бай киро харвардския

преди 2 години

това е обяснение как се лъжат хората "демонкратично"

165

Редник

преди 2 години

Ето за това сме зле българите , боготворим Западните китки, гледаме да сме угодни и за капак Пр100 Кирчо!!!

164

ха,ха,ха

преди 2 години

Ул "Украински герои " да се смени с ул "Руски герои "!

163

Анонимен

преди 2 години

До До 181/183 Абе, другарю, попитах те къде великите руски "мъже" доминират западните. Имаш ли някакви факти, или си напълно безсилен пред реалността и само си фантазираш за това какви мъже са руснаците?

162

Анонимен

преди 2 години

До Адмирации А Путин пак ще стане на 20 години. Ботокса помага. Вервайте ми.

161

До 181

преди 2 години

Само да ти дам инфо в Германистан са 80% микс... Франция 85% Белгия и Нидерландия, Австрия, Испания, Италия...всеизвестни с обратните и меки китки!!! Е "драги " кой ???, с произход от Турция, Сърбия, Хърватия, Босна, Гърция, Албания ,Румъния и България ще се бие за Дойчланд???!!!

160

Адмирации

преди 2 години

На наклонената кула в Пиза, на Айфеловата кула, на Лондонския Часовник, на Лисабонския парламент и на всички европейски страни, ще се вее едно знаме! Руското!

159

Малко късно

преди 2 години

Но навреме започна военната операция!! Укрите са като под хипноза... досега тоя глъммар Зеления да го бяха махнали и да се бяха споразумяли с РФ.

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176 "Напротив Запада е аут, как виждаш женствените им мъже" Какви "женствени мъже" другарю? Я кажи в коя област великите руски мъже доминират Запада. Дай пример.

157

Анонимен

преди 2 години

Бай Геро, не се грижи за Путин.... Гледай ти да не ритнеш кофата замръзнал некъде из Бг селата ... Колкото до това което описваш, може да се случи на Байден и котерията му... а има и други желаещи кат Урсула...

156

Анонимен

преди 2 години

94 дни след началото на мръсната руска война срещу Украйна "великата руска армия" търпи пълно поражение, а митът, че е непобедима е напълно развенчан.

155

До бай Геро

преди 2 години

Може и като Caддaм! А защо не като Чаушеску или пък като Милошевич ?!?

154

бай Геро

преди 2 години

Пyтьoто накрая ще свърши като Кадафи, нacилeн под някой мост...

153

Анонимен

преди 2 години

Вместо да измисляш думи които не съществуват в Българския език, вместо Русомраз си напиши просто Национал Социалист... Всички знаят какво означава

152

Анонимен

преди 2 години

Това важи и за двете страни, ето защо истриите с ядрено оръжие са аут. А ако е така пРосия е жив зян. ------------ Напротив Запада е аут, как виждаш женствените им мъже да загубят живота си...

151

защо

преди 2 години

Демократе, я ни обясни, като умреш, какво ще ти е бъдещето?