56

Анонимен

преди 2 години

Важното е хотелите да станат държавни и да се сложат повече легла за бежанци. Сградата е готова, има си база и за ранени украинци. През морето са само 400 км превоз. Цял свят ще ни се възхити

55

Ламята

преди 2 години

От мен много поздрави

54

Анонимен

преди 2 години

Ooo не! Каква изненада! Това означава ли, че електоратът на простокирчо е паднал до 8%? Ами нормално е с дайБГ и ***, дето вече парламент ще гледат само по телевизора, да искат да държат кокала до последно! Подозирам обаче, че "кокалът" за кирчо е да изпълни американските анти-Български поръчки и чак тогава да си ходи. Ето защо всеки един де, в които тези на власт е в повече! Това вредно управление трябва да си ходи на момента!!!

53

ПроСоТо

преди 2 години

ама на мен акъла ми го не побира!...-Щатите наляха МИЛИАРДИ в Окраината,НИЕ настанихме техните ЕКСКУРЗИАНТИ по луксозните хотели,държавата..-разбирай ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС-данъкоплатците,им брои по 40 лв ВСЕКИ Божи ден,обаче..това "не било достатъчно" и сега "требало да дарим и по една заплата" ?!?!?!..Този,който отправи тоя призив ,ДОБРЕ ЛИ Е С ГЛАВАТА?...Идиотиятаизлезна извън контрол...

52

Анонимен

преди 2 години

Аз дарих вече...Но ми я върнаха като я видяха. Викат ,ние сме във война но на тебе ти трябва повече...даже ми додадоха малко, та да изкарам месеца!

51

Анонимен

преди 2 години

Абе да ви кажа, ако четем коментарите тук, трябва 80% да са съгласни да дарим заплата.

50

Анонимен

преди 2 години

Защо по заплата. Ако се национализират всички имоти на рашки, и хотелите с настанени украинци ще помогнем повече

49

Анонимен

преди 2 години

"Едва 8% от анкетираните посочват категорично, че трябва да помогнем финансово на Украйна за закупуването на оръжия и боеприпаси." ------ Това са най-много 10 (ДЕСЕТ) платени copocоида, които са цъкали многократно през ВПН или Тор браузър.

48

Анонимен

преди 2 години

модератори, колко сте жалки, изтрий ще ти стане добре

47

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 2 години

Измислих Байдън кючек. Байдън на Путин думаше. Володя, разкарай аскера си от Украйна че Шести US флот че ти е. П *** й на ;))

46

Анонимен

преди 2 години

Мъдър е българският народ. Дори и най-големите радетели за западна демокрация в този сайт не са дали стотинка.

45

Реалист

преди 2 години

Предлагам всички депутати и министри да дарят по пет заплати и без това крадат като за европейско,само Бако крадеше като за световно.

44

РЕАЛИСТ

преди 2 години

нека на кирчо женаму работи в сладкарският цех.един месец за купуване на оръжие на украина.няма да и се одрази ни наи малко.и следтова даговидим дали пак ще ни призове да дарияваме.този харвърдски тарикат.

43

Анонимен

преди 2 години

Аре у лево с тая Украйна, сами са си виновни, а и някой ги на съска яко за да се почне тая война, всички знаят кой.

42

Анонимен

преди 2 години

До Факт "Финансирането на нацизма и фашиска държава е престъпление по устава на ООН.." Затова се прекратяват отношенията с Руската федерация.

41

Анонимен

преди 2 години

Като си дам заплатата, с какво ще живея бе. Да дават американците, които го забъркаха това.

40

Анонимен

преди 2 години

Киро да дарява ,ако той не може Линда да меси козунаци,аз заплатата не си я давам!

39

Мацка

преди 2 години

Онзи ден две наконтени украинки с големи джуджки така нахално ме предредиха в мола и влязоха в пробните на една популярна марка дамски дрехи... После си казах, Може би трябваше да им платя роклите, които бяха от луксозната парти колекция, Горките жени, да не си харчат паритеТози Кире луд ли е?!

38

Lina

преди 2 години

Ама разбира се , защо не? Ние , имаме и излишна заплата , защо само заплата, и 1 пенсия , ама тази от мизерните 300 лв , например.

37

Спестена истина

преди 2 години

Първият министър-председател след майдана се казва Яйценюк. Именно той прати първите войски срещу мирните жители на Донбас, а след като нормалните войници и офицери отказаха да стрелят по народа, той интегрира в армията престъпници с наци идеология и им плащаше здрави пари за да избиват мирните жители. Сега Яйценюк живее в САЩ и неговото лично състояние е над $3 Милиарда! Откъде е направил толкова много пари някакво лапе, което няма 40г? Той да дава на Украйна, а не българските пенсии.