60

Без доходи до Коледа

преди 2 години

Налагате санкции, свършва войната и всичко потръгва по старо му....Цъ! Русия ще даде урок на всички некадърни Евро политици дето им шепне Байдън в ухото!!!

59

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

До КЕФ... Сорри, но широко действащата ОФФициална рашънска пропаганда изрично подчерта, че гордостта на ЧМ-военнаЯ флотилиЯ на РАШЪН /съгласно IRON MAIDEN/ - MosCOW не бил потънал, /УВИ!/, само бил леко... поразен и увреден и... толкоз. Но това е инфо, идващо пряко от техната столица, по думите на ГЕРМАН. им кореспондент там но нема как да бъде проверена и доказана като верна, щото тя прАпАгАнДАта лжьот.!.

58

Анонимен

преди 2 години

Вица на Мечо - Що- зе,...- Обедвах,..- Нема- ни ,....Аш- ко- сум, служба- кара, парнаджията.

57

Анонимен

преди 2 години

Ако дълго продължи войната е голяма вероятността на следващите избори пак да изберат Путин.Руският народ е такъв,че по време на военен конфликт се обединява около лидера си.От това,което четох ми направи впечатление,че те казват как когато има външна заплаха за тях лошо за своите не се говори даже да не са прави.Войната трябва да спре,за да има шанс друг да дойде на мястото на Путин.Трябва и да мине малко време преди изборите да се осъзнаят руснаците.БайКуку и Зеленския също да се махнат.

56

Анонимен

преди 2 години

До Гражданин Единственият виновен е Русия и Путин. Вината им почна в 2014 година когато нападнаха Украйна. Подло е да подпишеш че признаваш Украйна за суверенна държава през 1992 и 1994 и след това вероломно да я нападнеш и да крещиш Кримнаш и Донбоснаш. Така че боят който сега ядат руснаците им е напълно заслужен. Запада трябва да прояви последователност и напълно да разруши подлеца Русия за да няма повече възможност да прави гадости.

55

Лайфъ

преди 2 години

Гърдев е капацитет, но се изложи като извади компромата срещу Кирил Петков с канадското гражданство. А това му бе подшушнато от ДПС, което отново показа за тесните връзки между Пеевски и Слави. Кандидатурата на Л.Карамански, кадар на догановата банка Д банк, е поредното потвърждение на зависимостите на ИТН от башибозукския капитал. Не на последно място Гърдев вкара голяю автогол с компроматна за двойното гражданство на своята партия, защото на миналите избори емигрантите масово гласуваха за тях.

54

Кремълски цинизъм

преди 2 години

Путин нахлул в Украйна, но Западът бил "виновен", защото им бил дал оръжие ,за да запазят държавата си ,семействата си, народа си ! По-промити и изтъркани мозъци от *** няма, роби на лъжата!

53

Анонимен

преди 2 години

Ама русо-българите да си ходят в браска Русия да си карат Лади и да викат - Слава Путину!

52

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия претърпи поражение, това е краят на Путин и ти се превръщаш в димитрия гърдева

51

Анонимен

преди 2 години

Джуджето путин ще свърши както идола си хитлер

50

Анонимен

преди 2 години

Е тя Русия по-голямо поражение от това не е имала, другото е агония.

49

Гражданин

преди 2 години

Путин ще взема източна Украйна. Запада е виновен, защото не спира да праща оръжие на Украйна.

48

Анонимен

преди 2 години

Как си представяте че вашия путин и русия след тази война ще бъде същото като преди черното петно те сами си го лепнаха нарушиха всички морални и международни закони това няма да бъде забравено тази война ще бъде осъжданатази кръв ще бъде платена

47

Анонимен

преди 2 години

Че та я загубиха вече войната.дори се отказаха от пудела си подготвен да поеме власта .сега се чудят да продължат ли да избиват още хора в донбас или да избягат като на север!Украинците им потопили и флагмана на черноморският флот. Ако продължат ги чака още много груZZ200

46

Украйна

преди 2 години

Поредния Виетнам!Няма да мирясат краварите и това е!

45

Тенгри Кан

преди 2 години

Каквато държавата, такива и дипломатите ни;))) Русия няма да употреби ядрено оръжие в Украйна, но ще го употреби срещу тези, които захранват с оръжие Украйна и с чужди ръце убиват руснаци, разбирай САЩ. Лично аз, на мястото на Путин бих изсипал целият си ядрен арсенал, още при първата доставка на оръжие за Украйна, ако ще сле дтова планетата да се разцепи на две! Боли *** фура за планетата!;)))

44

дъждовна вода

преди 2 години

Украйна беше необходимият предлог за разгръщането на широкомащабната икономическа и информационна война срещу Путин. Целият колективен запад се обедини около нарушаващите пазарните принципи и международното право санкции и силно се надява, че този първобитен инструментариум ще сработи. Русия обладава огромна ресурсна устойчива база и, ако запада претърпи поражение, това ще е краят на хегемонията на Пиндостан, на долара, на западния неолиберален хищнически и сатанински модел на глобализма.

43

КЕФ

преди 2 години

Великият боен кораб "Масква" беше промотиран в подводница от 2 нептунски ракети, по ирония на съдбата това беше същия кораб на който му беше казано да *** нахyйй.

42

българин

преди 2 години

До: номер 53 Не, аз сериозно си мисля, че някой трябва да пише на министър Сербезова че случаите на масова лудост в България се увеличиха до размерите на епидемия! Сигурно е последствие от COVID-19 може би?Не вярвам да е от ваксините. Ти ваксиниран ли си?"...колко американски войски има в Бундеса?" Бе ти добре ли си бе??? Как колко? Какво направи Доналд Тръмп докато беше президент? Най-брутално реши да изтегли армията на САЩ от Германия!И германците като ревнаха! Майко мила!

41

Анонимен

преди 2 години

Онзи психото,който сам си слага над 40 лайка пак е на линия.Ку ку