45

Някой

преди 2 години

Кирето е като разшлякана п***! Врътка се във всички посоки ,иска да е център, и в неадекватността си ръси такива простотии, че да се чуди човек дали не му хлопа дъската! Най-жалкото е ,че си е повярвал колко е готин, и че всички трябва да го харесват какъв е "хубавец"! Радев да си прибира БОК*лука, и да насрочва избори, и да поукроти машинките на Мадуро!

44

Кире, рублите

преди 2 години

намери ли рубли? Или на българите ще им мръзне ***?

43

Анонимен

преди 2 години

Нямам думи вече, просто то кире кърти всеки ден дъното.

42

....

преди 2 години

Според мен,няма по-големи национални предатели от българските политици от 1990 г на сам и всички до един заслужават доживотен затвор.

41

Чубака

преди 2 години

Тоя гл.уп.ендър удари дъното!!! Стига си плюл по свои пред чужди бе ***.ак! Няма елементарно разбиране за нещата ... ако ще Бойко да е най - големия ***, не трябва да плям.паш навсякъде по света "Абе Бойко е голям ***", наистина ли си толкова зле бре кирчо смо.тан!!! Оставка ВЕДНАГА!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Петков срещу Русия и Герб! Никъф шанс нема. Ама аз понее винаги съм за по-слабия, та го подкрепям.

39

Angel

преди 2 години

Просто Киро пак се изходи. Докога

38

Анонимен

преди 2 години

Да се връща Бойко! Той е приятел с Путин и с Ердоган. Пак ще потече ефтина гас към България!! Всичко пак ще поефтине като се върне Бойко Борисов на власт!

37

Бате буци

преди 2 години

Да се връща баце , че народа умря от глад , другото е бял кахьр

36

Анонимен

преди 2 години

Отдавна казах че герп-дпс и игнаждане трябва да се забранят по конституция като сепаратистки партии обслужващи руски, турси и ромски интереси.

35

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ни направих яко зависими от руските енергийни ресурси и обслужване на оръжейни системи. Това си е саботаж на националната сигурност. Явно сме си продадена държава на цар Путин

34

Мунчо

преди 2 години

Кирчо, доста се задържа. Стига толкова! Писна ни от тебе!, Отивай си в Канада!!

33

Анонимен

преди 2 години

Бе на Петков отзад някой май а? Така изненадано е погледнал.

32

Анонимен

преди 2 години

Квот било,било. Лексуса който кара мъжа на Севда ТВ, е само бонуса, към парите които Русия даде на ГЕРБ-ДПС, за лоялноста им към Руската Федерация

31

..

преди 2 години

Кирчо хем ни продава хем ни излага. Срам ме е че гласувах за тях. Такава пародия не е имало от години. Шайка безхаберници. Изхарчиха 12млрд и теглиха нови дългове без да е ясно защо освен частично рефинансиране на стар дълг. 100 дни празнодумия и скандали в парламента. Един закон в полза на народа не е приет. Защитават се само партийни интереси от всички партии. Слугите на народа в парламента не работят за народа. Да връщат заплатите и да си ходят.

30

Сашка

преди 2 години

Доларите в рубли сменям ас , вино да пия в този час , доларите стават левове - леле

29

Анонимен

преди 2 години

До Путин - Не, ще си вадим нашия нефт, какъвто си имаме все пак, но ти и твоите мекерета не даваха да го разработим. И го държат в правителствена тайна, ясно защо.

28

ДО 13

преди 2 години

Хахахахахахаха точно ! :D Но така става не като види динозавър, а като се пули в аутокюто. Вече чете предварително написан текст щото много се изложи като говори неподготвен. Сега му пишат текстовете, но проблем има с четенето.

27

Анонимен

преди 2 години

Щом си е българска тръбата Кирето да пусне каквато си иска газ! Това си е актив! Много объркан човек! Непрекъснато нещо и някой напада! Голяма драка е! Но инак е лековат и пелтек!

26

Ямболски цървул

преди 2 години

ПП,ГЕРБ,ДПС,ИТН,БСП и ДБ да ми ядът презерватива,в който ми е семенната течност,след с_екс с жена ми!