11

Хаха

преди 2 години

АХаха,ама тука един двама селски трола, платени от руското посолство по заобиколни пътища да възхваляват Русия, наистина ли си мислите,че сте убедителни или убедителен? Това е плява и интелектуална обида някой да ви плаща точно на вас по форумите.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 Хаха, ама верно ли, и защо 26 дни тъпчете на едно място руските окупатори и вие дето ви плащат за да водите хибридна пропаганда.

9

WSJ

преди 2 години

Съобщава, че САЩ изпращат на Украйна внезапно открити руски ракетни комплекси С-300, които уж били закупени тайно преди много години. Шефът на Пентагона ги бил открил лично.

8

Анонимен

преди 2 години

"Украйна хайде обявявайте война, вече, минаха 3 седмици и само Вие не разбрахте, че Русия е в Украйна":D - Поправям се: Само Вие не разбрахте, че Украйна е в състава на Русия.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Доле горе ти от кое село пишеш? И като имате интернет някой да ви е задължил да вярвате точно на този сайт?

6

Анонимен

преди 2 години

"Необходимо е да си изключително *** за да вярваш на небивалиците с източник CNN" - CNN е единствения телевизионен канал с повече служители от колкото зрители. :D

5

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на Радослав Радев и Красимир Костов всеки ден да са толкова добре както досега успех

4

Анонимен

преди 2 години

Това вече го чуваме 20 дена.Дайте нещо ново.Примерно,че цялата украинска армия е обкръжена.Че нацистите се чудят накъде да хванат от толкова бой.Че кинжалите порят складове и нацистки сборища,а сащисаните дори не могат да разберат откъде е минала ракетата.Единствените бандеровски успехи се ограничават в свалените румънски самолет и хеликоптер,в дрона,паднал край Загреб и най-вече в минирането на Черно море,което тотално съсипа летния ни сезон и риболова.

3

Анонимен

преди 2 години

Добре добре. Нека работят за независима Украйна!

2

Анонимен

преди 2 години

"Повечето от тях не знаят или не разбират защо са тук." - и мен да ме фанат и аз, че кажа, че не знам и ей ся разбирам за всичко. После ще ги попитам - "Ама да не би Украйна да е обявила война на Русия?" :D Украйна хайде обявявайте война, вече, минаха 3 седмици и само Вие не разбрахте, че Русия е в Украйна :D

1

Анонимен

преди 2 години

Необходимо е да си изключително *** за да вярваш на небивалиците с източник CNN. Ако половината от това беше вярно, то украинците трябваше вече да са превзели Москва. Моля, този материал е писан за американци, не за българи!