149

Анонимен

преди 2 години

Руските допотопни ракети не могат да стигнат до България, я стига глупости. Само на хартия са им великите оръжия! Руски фашисти!

148

Не знам

преди 2 години

Българските депутати как спят като гледат бомбите в Украйна

147

Анонимен

преди 2 години

България разполага общо с 6 зенитни комплекса С 300. Останалите ги нарязахме за скрап, по искане на ЕС и НАТО. Четри от тях са разположени около АЕЦ Козлодуй за охрана. А 2 са в София. Използват се предимно за показване на парада по случай 6 май. Инъче са отбрана на столицата, парламента, президентството.

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157Направи лично дарение лъв крилат, като си толкова смел,а ни сме мишоци. Купи оръжие за престъпниците в Киев, и лично *** да се биеш за тях.

145

Аааа не бе

преди 2 години

Ко си мислите......

144

до 159

преди 2 години

Леж на тая кълка, че НАТО ще се юрне да те спасява. Ако трябва да избират кого да спасяват, няма да си ти. Така че, както казах, пази си гащите, разчитай на себе си и стига с тия демократични идеални, където очакваш, че Германия ще литне баш теб да спасява...

143

Шовинист

преди 2 години

Македония трябва да съществува само като географски район в Българската империя, а Сърбия трябва да си я поделим с Босна и Хърватия.

142

xoxo

преди 2 години

#147Глупости.Украйна я сготвиха американците.Ако не беше гражданската война в Донбас и пронацистка и проHато украинска политика,Русия нямаше да ги нападне.Разбираш ти от геополитика..

141

Караджата

преди 2 години

Не се бъзикайте с България. Тука умрем да колим терористи. Моите прадеди изколиха хиляди. И аз го мога. Дали ще коля прасе, турчин или руснак ми е все тая.

140

морски

преди 2 години

Пак ви казвам, че всеки е мишена и за все по-често за жалост жертва на наркоман напр. Може да е на улицата, или у дома...страшно е! Изтрещяха хората, а спокойния живот от соца остана един мираж от едно друго измерение.

139

бе не беше

преди 2 години

точно русия която нападна либия,ирак,сърбия и да не изброявам нататък. едни големи демократи бяха които като не им играеш по свирката и пращат самолетоносачите. че путин е лош спор няма но америка и протежето и зеленски са 10 пъти по лоши

138

алоуу

преди 2 години

До Анонимен 135 Ти по-добре си хвани гадже,вместо да дрънкаш щуротии по форумите!Пробвай,не боли!

137

Разия

преди 2 години

не е агресор нея винаги я нападат!

136

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НЕ НЯМА С ПЕРО ЩЕ НИ ГАЛЯТ

135

до 150

преди 2 години

И си мислиш, че Сърбия, която много ни обича, ще трае, ако Русия тръгне срещу нас? Я си спомни историята и кого най-много обича Русия - да ти подскажа, не сме ние. Така че не давай гащите си на чужденци, когато теб ще те....

134

Анонимен

преди 2 години

Луди ли са тези от правителството на простите кирчовци,чалгарите, бСП да дават оръжие на нацисткия режим в Украйна,който толерира нацистки банди да тероризират,и издевателстват над собствените му граждани цели 8 години? Явно продължаваме промяната, БСП и чалгарите не виждат нищо лошо да помагат на изверги вършили блутални издевателства над хора,и убивали за удоволствие. БГ не може,и НЯМА да бъде сйучастник в подобни престъпления. Съучастниците ще си имат имена - Кричо, Слави, Нинова...

133

мак

преди 2 години

Според мен България би трябвало да се ограничи само до хуманитарна помощ. Всичко друго е влизане във война.

132

Шовинист

преди 2 години

Трябва да възродим Стара Велика България, но уголемена. От Охрид и Белград на Изток до Кавказ на Запад, от Волга на Север до Истанбул и Солун на Юг.

131

Да

преди 2 години

Ще таргетират всички атлантици. А наводката ще я дават възражденци и атакисти.

130

до 136

преди 2 години

До Анонимен,що не се посмеен на българите с палати за миларди,откаднати от цялото човечество,как не ви е срам,че нямате сърца и души,а пари във вените си го разбирам,но поне срам трябва да имате малко от малко