181

Германец

преди 2 години

Айде и Apple изрязоха Раша :) Как ще си купят новия айфон покрит с диаманти олигаршките държанки сега?

180

Анонимен

преди 2 години

До 239 Не разбрах със "полово гъвкавите" ли се гордеете))))Да,с полово гъвкавите се гордеем, че ги наричаме с истинското им име и не е нужно да се прикриват и правят на нормални,какъвто е случая с нежния Вовката Путин и Медведев. Цяла Русия ги знае като Долче и Габана. Жената на Путин затова се разведе с него.

179

Анонимен

преди 2 години

До До 186/228 "Утре като Кирето клекне на Македония и цялата история ти иде по дяволите" Между другото, така като заговори за Македония - руснаците са тези, които буквално измислиха държавата Македония и Македонския език, за да я откъснат от България. Виж, това вече го помним, но путинофилите имате уникална способност да "помните" избирателно, ако нещо показва същността на идолите ви.

178

Анонимен

преди 2 години

Толкоз може Запада. Да заплашва,да прави санкции, да си продава оръжието,да се заканва, да се крие в миша дyпкa. А война само във тъпитe им видеоигри а после да чакат руските олигарси да им свършат работата. Дървeни гейпаpaди с пускане на лабораторни вируси

177

Интересен феномен

преди 2 години

Краварофилите не разбират рускита идея и мучат като пред кланница! Споко ! Ако си па се те кротко при кравяря и не се бутате в чуждия двор - няма страшно!

176

Анонимен

преди 2 години

До До 186/228 "Не са го преживели, ама помнят за разлика от нас." Ааааааа, "помнят" по преразказ на КГБ. Ясноооо :)))))

175

Пълна идиотщина.

преди 2 години

До Анонимен: Не разбрах със "полово гъвкавите" ли се гордеете? На тях какво им накичвате за заслугите към малката ви "толерантна" общност? :):):)

174

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми следващите са Китай, а Русия дори не виждам защо се занимават с нея, тя е слаба икономически и не е заплаха за никого, просто искат да разделят Европа на две части и я отслабят икономически, затова е цялата хистерия, не им трябва обединена и силна Европа икономически силен Китай също не им харесва! Но тези държави не са виновни, че докато едни се занимават с войни, други строят, създават, произвеждат, подкрепят народа си и вървят напред!

173

none

преди 2 години

"Тоз, който падне в бой за свобода,той не умира: него жалеятземя и небе, звяр и природаи певци песни за него пеят..."Христо Ботев

172

Анонимен

преди 2 години

При Путин всичко е фалшиво!Идеология,икономика,религия-подчинено на Диктатора!

171

Анонимен

преди 2 години

До 219Путин е успял да убеди олигарсите които ограбиха Русия и изнесоха капиталите на запад, че ще им гарантира да запазят парите си ако ги върнат и инвестират))))Умре тая, сега парите са блокирани и нищо чудно да отидат за възстановяване на Украина и плащане обезщетения на пострадали украинци!

170

Германец

преди 2 години

Абе някои олигарси вече започнаха да се се усещат. Времето ти идва, Вова. Тик, так, тик, так. :)

169

Анонимен

преди 2 години

До Пълна идиотщина. Ние имаме, вие путинофилите ако нямате ... вижте там вашия сатрап по какво си пада и се дегизирайте. Така или иначе сте свикнали да ви го играят костюмирани, намазани и обръснати :)))

168

Анонимен

преди 2 години

Наркомана не знае какво е памет. Наркомана ако му дадеш мартеница ще коментира смеех смеех

167

Анонимен

преди 2 години

Едно нещо не разбрах толкова години. Значи, уж Путин възродил Русия, всичко е супер, суровини на корем, пари като река, руснаците сипят кинти по света... А тук някакви ни обясняват едва ли не с гордост как "западът не разбира, руснаците са свикнали да живеят в мизерия". Нещо не е как трябва май.

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226 "Те по измряха, но Путин за да подържа патриотичната форма на руснаците изкара децата на ветераните накичени с ордените на бащите си.Пълна идиотщина." Точно. Последно бяха изкарали някакъв дядка, който разииши бил се присъединил към "съпротивата" на 15. СмЕх, смЕх и сълзи.

165

Пълна идиотщина.

преди 2 години

До Анонимен: Тука като няма с какво да се гордеем - да изкараме вас краварофилите с полички на прайда а?

164

До 186

преди 2 години

Не са го преживели, ама помнят за разлика от нас. Утре като Кирето клекне на Македония и цялата история ти иде по дяволите няма значение колко пари имаш и колко добре живееш, защото нямаш бъдеще. Какво ли се занимавам, не всичко е пари, приятелю.

163

Анонимен

преди 2 години

До 197Всяка година на парада на Червения площад строяват "ветераните от войната". )))))Те по измряха, но Путин за да подържа патриотичната форма на руснаците изкара децата на ветераните накичени с ордените на бащите си.Пълна идиотщина.

162

Добре ли си?

преди 2 години

До нали имате милиарди: Трилиони са. И защо преврат? След войната ще се удесеторят.