51

Учуден

преди 2 години

пИСАЛ НЯКАКЪВ И,ДИОТ,че най голямата зараза била свинската от Банкя??!!А дано да имахме повече подобна ,,зараза,, да ни оправи пътищата и магистралите,пречиствателни станции,училища,зали,столица,!За крадците ,ало измамниците,бандитите,убийците,Борисов и ГЕРБ са като евангелието за дявола!!Но опита и историята показват,че Бойко ще се върне на БЯЛ КОН и ще ви доразкаже игрите!!Този път всички начело с Грипена след импийчмънт,под строй и заведени на казанът в централния!Няма не искам,няма нидей!!

50

Анонимен

преди 2 години

И аз искам Киро да не ни излага пред света, но е законно избран премиер. И аз искам да не водят Булгаргаз към фалит и да пак да наслагат посредници, но правителството е законно избрано. По-голяма вероятност има тая власт да бъде свалена предсрочно, отколкото главиния прокурор. Да си насочат енергията към създаването на законопроекти, чието гласуване като закони ще доведе до РЕАЛНИ реформи във всяка сфера, защото навсякъде е кошмар.

49

Анонимен

преди 2 години

Ама тия с коалицийката, какво чакат? Да минат сто дни? Оставка на началника на министърката!

48

БАНко

преди 2 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ НЯМА ДА МИГНЕ ПОВЕЧЕ !!! ТЕЖКО ТИ ТИКВО !!!

47

Анонимен

преди 2 години

Тази гууцка е за прокурор, виж те каква гуша е направила от кражби.

46

Анонимен

преди 2 години

Киро ментата, да обясни, какво прави в Белград при Вучич и сръбската премиерка.

45

Анонимен

преди 2 години

28 Политическите уволнения и назначения в това правителство са най-много, най-голяма шуробаджанащина в България, за всички времена.

44

Анте

преди 2 години

Честито на мадурковците! Горко на България, да има за премиер тип, който се прави на Клавдий и управляваща коалиция съставена от "политици" готови да убият майките си за пари и власт.... Явно само Гешев им пречеше, ама секретарката на бойкикев ще го уреди с помощта на платените "юристи". Честита поДмяна българи, ще плащат и внуците ви.

43

ДЪЛГО ЧАКАНО.

преди 2 години

НО И НАШАТА УЛИЦА ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕ. НАРОДА ВЕЧЕ СЕ Е ЗАПАСИЛ С ПУКАНКИ И БИРА. РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД АКО И ЗАТВОР.ЩЕ БЪДЕ ЗАБАВНО. КАК СЕ ГЪНЕ И ДЪНИ СВОЙТЕ КОМАНДИРИ. ЩЕ ИМА ЯКО ПРЕДАТЕЛСТВО.

42

Анализатор

преди 2 години

Много гербав *** тука, много нещо... Аре, 5 часа мина.

41

Анонимен

преди 2 години

оня грамофон Бойкикев къде е да пусне плочата и той по въпроса.

40

Анонимен

преди 2 години

Ами обявете ги тези "сигнали"! Или сега ги съчинявате.?

39

Прокопи

преди 2 години

Няма нормален политик в света който да иска да махне законно избран главен прокурор

38

уфььь...

преди 2 години

Пак ли...?Едно си знае баба,едно си бае...!

37

до Калеко Алеко

преди 2 години

Ти си ясен. И преди да си формираш гербавата мисъл, е ясно какво ще изтракаш на клавиатурата.

36

наблюдател

преди 2 години

Отстраняването върви с разследване предполагам. Иначе не е интересно.

35

Ехеее тоя Гешев

преди 2 години

Докато карат и канят да си ходи то ще му дойде време да се пенсионира по старост. Единственото разумно нещо е да закрият тази длъжност да не съществува повече щото след Гешев ще дойде друг Гешев и колелото се завърта.

34

Калеко Алеко

преди 2 години

Аз пък искам предсрочно прекратяване мандата на Йорданова като министър в правителството на Подмяната, заедно с цялата кирчова шайка ... след като Конституцията и разделението на властите в България не означават нищо за радевите калиники, заначи всеки в тази държава може да се ползва със всякакви правомощия, т.е. анархия, разкол и гражданско неподчинение, докато *** и Хунтата му станат клиенти на Прокуратурата, Гешев и бай Ставри, а България се превърне отново в правова държава ... !!!

33

Анти

преди 2 години

До Анонимен************* Кой народ, бе тролянов??? Аз не искам поДмяната, моите приятели, роднини, съседи, колеги също. Не познавам гласувал за ПП, но мадурките ги натресоха за управляващи! Зароди парите на обвиняемите олигарси, голата амбиция на фатмаков, мая и & счупихте държавата и дадохте на чифуткин, кокорестов, проститутов и т.н. да управляват и крадат милиарди, които ще плащат и пра-внуците ни. Вече не е смешно, страшно е, че секлетарици без капка мозък ще ни "обесняват" какво е законно?

32

Подкрепа

преди 2 години

Още утре в подкрепа на тази дейност сестра Галева, Бабишкян Гейьов излизат на площадите с 5 черни ковчега и 5 черни бесилки.Хора подкрепете ги. Изкарайте някой черен ковчег на площада , опънете някоя черна палатка.