116

ДА ЖИВЕЕ ВЛАДИМИР

преди 2 години

ПУТИН. Той е нашата надежда за Нормален свят принадлежащ на Белите хора, не на Кафеви, Къдрави англонегроиндосаксончета.Разбира се ако не искате деца от "Трети" пол от Третия свят, от Трета еднополова мъжка "майка" и Дядo Коледа by Норвегия с нафърфорен Чen. Който иска такива деца и с имена Насиим, Хамил, АмГъл, МвамбеМвамбе нека ми прасне Минус. Ти да видиш.

115

Анонимен

преди 2 години

До Изсили се! Не съм се изсилил, тук някой хвалеше БЪЛГАРСКИТЕ технологии. А в Китай има доволно много, което не е крадено (дори и да не е най-високо качество).

114

Анонимен

преди 2 години

До ха-ха "Всички български производства преди 1989 бяха по-напред от китайските," Ето на такива глупости се базират митовете за великата българска индусттрия отрепди 89та. А български масови маратонки въобще нямаше. В България се шиеха маратонки по лиценз на ЗАПАДНИ фирми: Ромика, Адидас, Пума. Когато дойде 89та китайците просто ПРЕГАЗИХА нашите производители.

113

Изсили се!

преди 2 години

До Анонимен: "който между другото, беше крадено копие" - я кажи кое в китай НЕ Е крадено копие?

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 Хахахахахаха. Къде сте продавали Правец, да видим реализацията на великия "технологичен продукт" (който между другото, беше крадено копие на технология, която докато България започна да произвежда нещо и беше безнадеждно остаряла)? Също така, се произвеждаха със ЗАПАДНИ компоненти. Трагедия сте като знание, трагедия.

111

газ !

преди 2 години

Още две години растящи цени на газта и падащи температури периода март- юни и цялото "богатство" на запада ще е на склад в Сибир!

110

ха-ха

преди 2 години

До АнонименВсички български производства преди 1989 бяха по-напред от китайските,с изключение на кецовете и топчетата за пинг-понг,където имахме изоставане,но пък с маратонките бяхме по-добри.

109

Путин е Велик!

преди 2 години

Даже без да иска разлая и разквича всичката зелена палач на сайта. А Джо може само да спи....

108

Страшно е Досадно

преди 2 години

Прозди Кравари дошли току що от село в СОФИЯ и видели Фрий НЕТ на бензиностанцията, да пишат абсолютно не аргументирано, необосновано и неграмотно Краварските си пpоздотии.Бе бегай завърши поне 4-ти клас колкото мааалко да фанеш граматика и История, пък тогава ръси Кравешки *** и бисери. Досадно е и ме обижда :))))))

107

Анонимен

преди 2 години

До pensii: Дементна пенсионер е Байдън, Не слагй Путин там! много ви се иска ама още си е адекватен чиляка!

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: Правец и Велико Търново ЗМГУ... жътурко!

105

pensii

преди 2 години

Дементните пенсионери Путин и Байдън, трябва да направят нещо значимо, ако искат да запишат жалките си имена в анaлите на историята. Най-лесното - трета световна война. Толко им акъла. ха-ха.

104

Анонимен

преди 2 години

До ха-ха "Производствата,които България имаше,бяха технологично едно и дори две поколения по-напред от китайските по същото време." Кои например?

103

ха-ха

преди 2 години

До АнонименПроизводствата,които България имаше,бяха технологично едно и дори две поколения по-напред от китайските по същото време.Къде е Китай сега,къде сме ние...Впрочем,съществения принос за разгрома на българската индустрия е на бандата на Луканов-аналозите на които бяха ра*зс*тр*еляни в Китай.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 "Сергей Лавров: "Запад нам не нужен и никогда не был нужен"!" Сергей Лавров долетя специално за връчването на американското гражданство на дъщеря си. Той подчерта, че посещението му има строго частен характер.

101

До 95

преди 2 години

".....Руснаците така и не разбраха, че истинското богатство са хората и знанието...." - ейййй кой го казва - Вуте от Катуница току що Открил Топлата вода, Колелото и ...ТелеФизора с образованието си 3+ клас. Това го знае дори Северна Корея и там нещата не вървят никак зле като гледам, щом на ГрандПа Джо му скочи кръвното. Остави Русия, погледни дори Румъния че Няма Стигане, пък никога не съм чул да реват Кво ни даде Европа, Кво ни даде Запада.

100

Анонимен

преди 2 години

До До 90/107 "Кво ли да ти краднат най-напред -" Даже и инстинктивната реакция на русофилите е, че когато става дума за руснаци в България, става дума за "крадене", както личи и по думите ти. А за останалото, питай защо в руското посолство работят 500 души, щом сме били толкова "незначителни".

99

Анонимен

преди 2 години

Няма газ - няма азотни торове, за производството им е необходим газ - значи ниска реколта, няма храна. Дефицитът на азотни торове ще продължи през 2022 и поне 2023 годинина. В Европа без азотните торове не може да се произведат достатъчно продукти. Очевидно е, че Русия и Белорусия не могат да задоволят целия европейски пазар на азотни торове, значи ЕС ако искат да ядат, трябва да заслужат с поведението си пред Русия и Белорусия привилегията да купуват азотни торове от тях.

98

Анонимен

преди 2 години

Сергей Лавров: "Запад нам не нужен и никогда не был нужен"!

97

Хитрата сврака

преди 2 години

Полша поиска от Европейската комисия да задължи Газпром да продава газта на непазарни цени от 2021.- При положение че по-миналата година осъди Газпром да продава на пазарни цени по спотовия пазар! С което Полша сама си го наби до устието! :):)