112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 188 САЩ са избили индиянците за да им вземат земята без пари. После вкарват роби от Европа и Африка и Америка, за да ражотят без пари. В момента се опитват и да крадат работна ръка, злато, петрол и газ без пари, защото не им стигат.

111

Анонимен

преди 2 години

производството в Сащ ми е ясно мексиканци и тарамбуки предпочитам мейд ин Беларус

110

Руснак

преди 2 години

До ОЩЕ ПО-СПОКОЕН "Тая голяма бензиностанция...."Искам да попитам ти откъде си ? От Турски вилаят Чушкопекистан?

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, САЩ произвежда всичко от А до Я, включително наука. Русофилски проблем е, че говорите само руски и ви облъчват с новосъвецка пропаганда, в която се казва, че САЩ нищо не произвежда. Справка, проекта и дизайна на айфон е направен в САЩ и сглобен в Китай с части произведени в над 40 страни, включително САЩ, но не и Русия. Боинг нещо говори ли ти?

108

Анонимен

преди 2 години

Сащ правят някакви неща но и аз незнам какви точно в смисъл не е нещо което да не може и някой от твхникум да сглоби

107

Анонимен

преди 2 години

Сащ още търсят усилено извънземни вчера и нов телвскоп изстреляха.Идеята им е да търгуват с тях да не мислите за друго ако са по изостанали ако не са тежко им

106

Сатир

преди 2 години

Тук 90% от пишещите са с тежка диагноза.

105

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се напъват тука пишещите няма логика ако Русия не е интересна да се занимават с нея.

104

ОЩЕ ПО-СПОКОЕН

преди 2 години

До Спокоен Браво на Русия. Научиха се да произвеждат пшеница благодарение на санкциите, т.е. ако нямаше санкции още щеше да внася.За сведение тази "високотехнологична" дейност за тях, света я прави от векове. А като те чета, прозрях, че Русия всичко сама си произвежда всичко, само бонбонки Тик-Так още им се опъват. Тая голяма бензиностанция наречена Русия ще продава на Европа още около 20-30 години и след това ще слезне на нивото на Афганистан,ако междувременно не направи някоя и друга война.

103

Русия е Велика

преди 2 години

точка! а рускините са светлинни години напред по убост пред Западните жени!!

102

Анонимен

преди 2 години

Живко от Варна тука ли е?

101

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАбе нали гледах видеа в Тубата, минимум 90%- 95% от всичко в магазините на Русия е внос, няма техни руски продукти, големите вериги западни магазини, също са там. Полетата им пустеят или там вече никнат дървета, вместо да вземат трактори и механизация от Беларусия и ги разработят и да купят машини от Германия или Китай и да напраявт цехове и произвеждат, консервират продукция.

100

Анонимен

преди 2 години

САЩ бил пътник. Такъв "пътник" че в момента произвежда 25% от свтовния индустриялен продукт. Само щата Айова произвежда 75% от царевицата в света. Западна Европа произвежда другите 25% от световното призводство. А "проспериращата" Русия произвежда 1,67%. Това е малка по.малко от производството на Италия. Изобщо Русия цъфти и връзва.

99

дядо йоцо гледа

преди 2 години

За война с Украйна се искат топки.

98

Анонимен

преди 2 години

Русия е ненужа вече. Путин загуби и хибридната война

97

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТогава САЩ все още не е имало като държава, териториите се отцепват от колонизаторите и чак след това създават държавата САЩ.

96

А

преди 2 години

Руснаците казват" Путин вор"

95

Анонимен

преди 2 години

децата войници са изобретение нито на Русия нито на Мозамбик а на германия така наречените хитлерюген държавата на Кант Хегел и Хакан Шокур

94

Знам знам....

преди 2 години

"Русия в момента е номер едно износител на жито.....и най-големия износител на пясък за Саудитска Арабия.

93

Истината ли?

преди 2 години

На никой не му пука за Росия.