328

фaктология

преди 2 години

ЛЕВСКИ СОФИЯ получи безвъзмездно милиони долaри подaрък зa детскaтa школa от ГAЗПРОМ и Путин a червените цесекaрчетa дето ги изгонихa от Бългaрия подaрихa нa Русия новичокa в Солзбъри,химическa Сирия и тaкa до крaя нa светa

327

Анонимен

преди 2 години

Само да се отвори фронт за доброволци се записвам

326

ЕДВА...

преди 2 години

Едва след първата атака на Американските космически сили неграмотните *** на русо.робите ще узнаят за гигантската военна мощ и величие на Америка и... ще подвият опашки. Прочее, това ще узнае цялото Човечество. Да му мислят метежниците от жълтите павета!

325

До Анонимен 350

преди 2 години

Ти си един уникален тъ.пак!!!!

324

Анонимен

преди 2 години

До SS Аз пък 5 пари не давам за теб.

323

за Украйна

преди 2 години

Украйна е една провалена държава..............заедно с Либия, Сирия, Афганистан, Ирак и т.н..................така са решили западните стратези и професори!!!

322

Анонимен

преди 2 години

Путин ще бъде заловен и съден в Хага, ако не се самоубие

321

Българин

преди 2 години

Аз лично имам двама братовчеди в Америка, и братовчедка в Италия. В русия роднини съм нямал и нямам. Един комшия беше работил в Коми амс се върна много отдавна. Не знам тея типове от атака/възраждане какви роднини имат в русия.

320

До Анонимен 341

преди 2 години

Украйна............в половината от Украйна живеят руснаци...............но фашистите в Киев на алкохолика-олигарх Потрошенко взеха властта с преврат (Майдан) и започнаха да избиват руски деца и жени!!!Одобряваш ли това, гадино ***???

319

SS

преди 2 години

Който иска да ходи да се бие за NATO и ,,демокрацията" ! А и за ,, родината" ! Който иска нека прати синовете си да мрът за тези ,,идеали " После нека живее с военноинвалидна пенсия и сакат до гроб. Или да пали свещ на гроба на едничкия си син ,,геройски загинал за родината" Или за джендърската демокрация и другите ЕС ценности ! Аз пет пари не давам за всичко това !

318

Рейган

преди 2 години

Само след една година няма да има руски войник извън Русия

317

МАЙОРА

преди 2 години

До Възраждане 331 Няма как да си брат на руснаците! *** го повтаряте това, за да се оправдаете за предателството си! Ти си русороб, а роба няма как да е брат на господарите си! Ти си слуга, лакей, ***, безродник, домашен любимец ... собачка за руския си господар! НИЩО ПОВЕЧЕ! :)

316

Анонимен

преди 2 години

До Жълтоклюно патенцеТу да не онанираш на фусофобска тема пред гащите на родителката си? Смучейки използван кондооом?

315

!!!!

преди 2 години

Соломон Паси.............тоя антибългарин и ционист вкара България в НАТО незаконно, без референдум................тоя лигльо, ревльо и фукльо..............той се фукаше с един стар Трабант!!

314

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен339А ти що не си там?

313

Анонимен

преди 2 години

Русия унищожава територии на чужди държави. Това трябва да спре. Путин скоро ще бъде унижен

312

!!!!

преди 2 години

Доналд Тръмп...............велик президент и голям човек правилно искаше да спре финансите на тая пара.зитна организация НАТО!!!

311

Анонимен

преди 2 години

До Възраждане Сори плюнко. Повечето българи имат брат/сестра в Америка, не в русия. Факт.

310

Крим е руски

преди 2 години

Свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България???

309

МАЙОРА

преди 2 години

Разбира се! Сега ще започне лов на русофили в България! Ще се следят постоянно и при най-малката грешка, ще бъдат екстрадирани в САЩ за шпионаж в полза на вражеска държава! Това е стандартната практика от Студената война! Тежки времена идват за руските ***! :)))