169

Диян

преди 2 години

Пандемията ще свърши, когато кукловодите решат, и доц. Мангъров много добре го знае. Впрочем иначе е вярно, че по всяка вероятност новият щам ще нулира ваксините, защото за първи път щам на CoViD-19 постига пълно имунно бягство от трите основни класове антитела. Което означава, че настъпва часът на истината за ваксинираните, тъй като сега ще стане ясно дали ваксините ще предизивикат ADE. Дано не, което е и по-вероятното засега, но ако предизивиква, Аушвиц ще изглежда като човеколюбиво начинание.

168

куртропович

преди 2 години

Стадният имунитет без ваксина коства живота на 50.000 човека в България до сега. Толкова жертви не сме давали и през войните, ***... Защо давате трибуна на хора като Мангърката?

167

Анонимен

преди 2 години

Абе да попитам къде е "експерта" Кунчев? Нали щеше да е на работа от понеделник. Липсва ми експертното му мнение по въпроса ;-)

166

Анонимен

преди 2 години

Мангър времето да се правиш на интересен свърши, колко струва преглед мангър?

165

Само си повтаря..

преди 2 години

"Групов имунитет"....... Тоя е за групата на анонимните дезинформатори.....

164

Обективно

преди 2 години

ВСЪЩНОСТ КОВИД НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ, А ОСТАВА ЗАВИНАГИ, НО В ПО- ЛЕКАТА СИ ФОРМА НА ОМИКРОН. СЪВЕТВАМ МАНГЪРОВ ДА ПРЕПИСВА ТОВА, ЗАЩОТО ТО Е ВЯРНОТО.

163

Лили Барута

преди 2 години

Мангъров, какво си пил?

162

Със сертификат съм

преди 2 години

Муахахаха само глупаците е се ваксинират муахахахсхахаха

161

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е луд човек и напълно загубил връзка с реалността. Няма смисъл нито да му се обсъждат бътвежите, нито да им се вярва!

160

лекар

преди 2 години

ПРАВИЛО В ЕПИДЕМИОЛОГИЯТА - ПРИ ЗАПОЧНАЛА ЕПИДЕМИЯ НЕ СЕ ВАКСИНИРА, ЗАЩОТОТОВА СЪЗДАВА УСЛОВИЯ НА ВИРУСА /БАКТЕРИЯТА/ ДА МУТИРА.

159

Край ама друг път

преди 2 години

И да дойде краят на пандемията, те никога няма да ви го кажат.Ще кажат, че още повече заразени има.Нали още ваксини подготвят -вече са абонирани ваксинираните, няма така да си изпуснат златната кокошка и експерименталните мишки.Ако никой не се беше поддал да си слага тия течности, можеше досега да е свършила но вече много хора им играят по свирката и те никога няма да ги пуснат.Честита свобода... до следващата доза и следващото обновяване на сертификат.

158

(-_-)

преди 2 години

Това не са ваксини, а препарати разрешени в случаи на извънредно положение, заради което пък бяха променени дефинициите на епидемия наред с други критерии. Това заболяване е причинено от вирус от рода на настинките. Ясно беше от самото начало, че ще мутира и по-рано разработените препарати няма да работят. Те още от делта не работят. Всеки носи глава на раменете си и не е уместно да се обвинява човека, който говори истината!

157

Серсемин

преди 2 години

За разлика от Кунчо ,Мангърката не преритва с тръбите в суратя.

156

Анонимен

преди 2 години

Мангъров Президент!

155

Антиваксърите

преди 2 години

Са толкова жалки, че ще измрат от страх буквално, жалки сте! Ако ти се наложи оперция и те е страх, че има рискове, но я правиш нали? Ми това е същото бе *** въпроса е на живот и смърт!

154

Анонимен

преди 2 години

То затова държави с по 90% ваксувани, че и с бостер пак се затварят и въвеждат локдаун. Други къртеха пейки, излизаха от дома си със СМС и какво промениха. Защо да не е прав Мангъра?

153

Анонимен

преди 2 години

Браво на Мангъров. Имало е винаги хора, които казват каквото мислят, а не каквото им разпоредят. Всеки има право да слуша и да вярва на когото си иска. Освен това е и специалист в тая област, а не врачка математик, социолог....

152

Забавно е

преди 2 години

... как Мангъров се опитва да НАЛУЧКА поне ЕДНА вярна прогноза. Личи си, че не разполага с никакъв научен капацитет. Затова без налична конкретна информация просто повтаря част от страховете на учените, че ваксините може и да не са ефективни. Другарят има НУЛА информация дали това е така. Играе на спорт тото. Ако утре се окаже, че ваксините са ефективни на 30-40%, ще каже, че е имал предвид, че не са ефективни както при по-ранните варианти, а не, че не са изобщо ефективни. Жалка картинка.

151

Истукан

преди 2 години

То и без ваксините е все същото, така че няма какво да коментираме повече.

150

Аман

преди 2 години

След толкова много почернени семейства, този кога ще влезе в затвора за всички глупости, които наговори!