36

:)

преди 2 години

Две неща не може да избира човек - родителите си и президента на Русия.

35

Фантастише

преди 2 години

Ееех,ако можеше Владимир Путин да бъде наш президент! Разбира се ,това са фантазии,но да пофантазираме малко! На първо място щеше да вкара в затвора баш големия Тулуф! След тов щеше да прати Дебелян Беевски не в Дубай,а в Сибир!!! Боби Михайлов щеше да назначи като президент на партията на анонимните алкохолици,а мо

34

Анонимен

преди 2 години

Както беше и у нас с ТОЛУПА.Много бяхме уморени от него.Ако се върне на власт ще имигрирам.

33

българин

преди 2 години

Еми то е повече от ясно. Но Путин така се е окопал че дори целият руски народ да го намрази, пак няма да могат да го бутнат. Ще царува докато умре, като Брежнев! Неслучайно другият най-мразен от народа си човек, Лукашенко, е най-верният съюзник на Путин, който никога не го е критикувал!

32

Много са наивни

преди 2 години

Нищо не зависи от младите в Русия ! Каквото се договорят старите болшевици, това ще е !

31

Ушко

преди 2 години

Кога бе товарищ Путин ще дойде ТОВА светло бъдеще за нас младежите на Русия за теб знаят всички че си олигарх милиардер с офшорни сметки А ние как да живеем с тия копейки жълти

30

Само да вметна

преди 2 години

Преди дни,тук беше излязла " статия" че Русия била " откраднала" някакви си ваксина от запада.-:) Стана ми смешно и написах един въпрос за " домашно" на Американофилите И Русофобите.А сега ми кажете,Русия от кого " открадна" далекобойните си ракети,чрез които направиха показно на Америка и нейното НАТО на Европейска земя Калибър???-:))))

29

Радан Кънев

преди 2 години

А младите турчета ако не са доволни от Ердоган,ще ги приютим тука в България,ние демократите капиталистите винаги сме изпитвали специални симпатии към 5 вековните ни съседи с които сме вдигали толкова много шумни наздравици по време на съвместното съжителство!!

28

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше частица истина в казаното от медиите по негов адрес, Путин никога нямаше да е станал президент.

27

Анонимен

преди 2 години

Хету щвайк предател

26

Някой си

преди 2 години

Ей хора,интернета днес " манипулира" само тези които го четат!-:) И гаранция че това са млади хора бродещи ден и нощ!-:) Ок,ама техните минуси срещу Путин са манипулиращи! Само млади хора си кликата Тук " плюсове" на коментари срещу Путин! Зрели и помнещи българи реалността преди соца и сега 32 г почти,не " бродят" тук!-:) Ми това е истината деца! Нищо ново което знаем помнещите за Путин и Борисов Не можете да ни кажете!-:))) Сами се навивате тук и манипулирате уви!

25

младен

преди 2 години

"Младите в Русия вече са уморени от Путин, не искат пореден негов мандат"А аз пък не, не искам. Никак не съм уморен да гледам как чичко Путин наритва ФАЩ и евроге.й.ската сбирщина от политици.

24

Анонимен

преди 2 години

Тъй ли рече сайта ***.бг?

23

Анонимен

преди 2 години

Сега гледам *** пак е пуснала пропагандни статии. Тя се превърна в основен плювалник срещу Русия. Всеки ден тя е единственната която го прави. *** колко ти плащат?

22

Анонимен

преди 2 години

Тази статия излиза във връзка с плачевните резултати от двудневното посещение на черносписъчната Виктория Нуланд в Москва. Вчера и днес тя получи отворот-поворот от МИД, Рябков и от администрацията на Президента на РФ, Козак и Ушаков. Държдепът си мечтаеше, че Вики ще отваря с крак вратите на руските институции, но не й се получи, не й позволиха. Тръгва си Вики с увесен нос.

21

Анонимен

преди 2 години

Ти си млад бездарник не българин младежите в Русия мечтаят за тяхното бъдеще а то е убито от агента на КГБ

20

Гошо

преди 2 години

Добре добре , макар да не личи, ама а така да е Надявам се по топло ви става след такива приказки ,то и на украйнците също им олеква чак даже им се доспива като слушат такива неща ,унася ги въпреки че ги свива стомаха, ама като пипнат радиатора се сепнат

19

Млад българин

преди 2 години

Изобщо не ме интересува кого ще изберат в Русия, това си е тяхна работа. Най-важното за мен е никога повече ГЕРБ, никога повече Борисов и никога повече мафия в България.

18

Анонимен

преди 2 години

До " Асанчо"! Питах те и в други постове,ама не ми отговори.Ти Етнически турчин ли си? Или си българин бъзикаш се с нас?!-:(

17

Анонимен

преди 2 години

В понедельник, 5 сентября, пресс-служба Минюста РФ сообщила, что АНО "Аналитический Центр Юрия Левады" включена в реестр "некоммерческих организаций, выполняющих функции иностранного агента". - сред донорите са и организации под шапката на Пентагона.