110

до АНОНИМЕН

преди 2 години

за сведение Иван Иванов, председателят на КЕВР е дясната ръка на Костов, тъй че какво ВМРО, какъв ГЕРБ

109

999 до за България

преди 2 години

НЕ СМЕ *** НА ГЕРБ КАКТО ТИ СЕ ЩЕ НА ТЕБ!!! ОБИКНОВЕНИ ХОРА СМЕ ПО НАД 60 ГОДИНИ С ДОСТА ОПИТ ОТ ПРЕХОДА, ЗАТОВА МОЖЕМ И ДА МИСЛИМ, НЯМА ДА НИ ИЗЛЪЖЕТЕ ЛЕСНО С РАЗНИ РОЗОВИ ДЕМОКРАТИ И ОВЛАСТЕНИ КОМУНИСТИ С 12 ТОАЛЕТНИ! СРАМ И ПОЗОР ЗА ТОЯ, ДЕТО ГО Е НАЗНАЧИЛ!!!П О М Н И М!

108

ПРОРОНКУВАШ

преди 2 години

НЕ ТОЧНО. ТОЧНО И НАЙ ВЕЧЕ ОТ ГЕШОФ НЕ ГИ Е СТРАХ. ТЕ СА МУСТЪПИЛИ НА ВРАТА КУПИЛИ СА ГО. ТОЛКОВА ГОДИНИ НИЩО. И ГЕШОФ И ЦАЦАТА И БИБИТКО И ГЕПИ ЩЕГИ ОСЪДЯТ СКОРО. И МЕРКЕЛИЦАСИ ОТИВА.

107

Анонимен

преди 2 години

На всеки с малко интелект му е ясно ,че цените се образуват от регулаторите,а те са в ръцете на ГЕРБ и патриотите. Много е нахално от старана на ГЕРБ и ВМРО да обвиняват за високите цени когото и да е било,при условие ,че те все още определят правилата за газ,парно,ток и всичко по каскадата.Ако бяхме в 1878 или 1908 година сега по улиците щяхме да виждахме познати лица от ГЕРБ и ВМРО.Но сега като си имат прокуратура в ръцете,никой нищо не може да направи

106

Анонимен

преди 2 години

Мафията герп и дпс са заедно в играта, само за пред екраните се карат и след това разпределят баницата

105

999 до ася и дени

преди 2 години

Чегъртането и мразенето е лиценз на КОМУНИСТИТЕ, ОТ КОИТО ВИЕ ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТЕ. ИМА МНОГО ПОСТРАДАЛИ ОТ ТЯХ. ДА простим на крадци и мошеници е най- доброто ЗА ТЯХ, НЕ ЗА ВАС!!!

104

Уууу

преди 2 години

На калпава ракета, Космоса и пречи.

103

За България

преди 2 години

Месец и половина още ще бълват отрова троловете на ГЕРБ само. Като сменят прокурора, работодателя в затвора!

102

Емил

преди 2 години

Дамаджанов, за колко още имота заработвам? Спри се бре,къде ще ги носиш?Не си ли чувал,че безсмъртни няма,и ковчезите джобове няма

101

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

ср.ашков има 12 тоалетни, явно не може да стигне една или две и се изпуща

100

Друг Помнещ

преди 2 години

Борисов: Ние ги хващаме, те ги пускат. Дежавю? Едва ли!

99

Пророк

преди 2 години

ГЕШЕВ Е ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ - ЛОЯЛЕН КЪМ И С Т И Н А Т А!!! НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАЙТЕ, ДАЙТЕ МУ ШАНС ДА РАБОТИ ЗАКОННО!!! САМО ОТ ГЕШЕВ ГИ Е СТРАХ!!

98

ВИЖТЕ МУ ЛИЦЕТО...

преди 2 години

ПОДОБИЕ НА ЗВЯР......ОСВИРЕПЯЛ,ЧЕРВЕН ЗВЯР-... НАДУШИЛ Е МНОГО НАРОДНИ ПАРИ..

97

Ася и Дени на 12 год

преди 2 години

Вие големите- каки и батковци, лели и чичковци,баби и дядовци сте много лоши хора.Учите ни да сме мошеници, лъжци,да се мразим,да се чегърта ме и си мислите ,че правите нещо ,,добро".Ние ви казваме,че нищо не правите ,а само рушите и ни карате да се срамуваме от вас и да съжаляваме ,че сте ни създали

96

Анонимен

преди 2 години

Тоя с клозетите да си трае,казвам!

95

Анонимен

преди 2 години

Тия Рашковите са царе!

94

браво

преди 2 години

Браво на Рашков за думите. Крайно време е все повече хора да видят,че царят е гол. Че Гешев е продукт на ГЕРБ-ДПС и се сложен там, а не избран, за да ги пази. Да пази и потулва грабежа на герб-депесарската хунта, която окраде България последното десетилетие. В резултата, на което сме най-бедни и най-болни в ЕС. Първи във всяка негативна класация и последни в стандарта на живот.Да благодарим на другарите Борисов и Доган!

93

почтен с панелка

преди 2 години

Панелката ми е от малко по-големичките - има баня с тоалетна и още една тоалетна. Скоро правих основен ремонт и малката тоалетна 1,3 кв.м. ми излезе около 4 хил лв за доста скромен ремонт - врата, плочки, моноблок, ВиК, мивка, огледало, осветление и джунджуриите. Добре че нямам 12 такива!

92

Анонимен

преди 2 години

Е иска ти се да контролираш главния прокурор и съдебната система! Гледай си заграбеното и си трай по хубаво!

91

Анонимен

преди 2 години

Рашков може да си говори каквото иска щото има 20 имота и може да отговаря с тях и да си плати за вредите, които нанася! Такъв нека говори! Но те новите ще го свалят, не бате!