111

Анонимен

преди 2 години

От диабет колко починаха, или и тях ги преместихте към ковид, за да нагласите числата :)

110

Анонимен

преди 2 години

До Българин! Няма да се оправи докато и последня с твоето мислене не си замине от този свят.

109

Кал-Ел

преди 2 години

Пропагандата, разпространението и прилагането на препаратите ковид "ваксини" е незаконно на територията на Република България. Същите, нямат издадено разрешително и всички които участват в схемата могат и трябва да бъдат преследвани от закона. 90% от българите казаха не на експеримента, време е прокуратурата и кибер звеното в ГДБОП да се задействат срещу пропагандата и геноцида срещу българите, който се провежда чрез военизираните бъркочи. Витанов и компания в затвора, където им е мястото.

108

математика Томов

преди 2 години

Математика Витанов е виден ПИК вълнист математик и изобщо не е луд, както го изкарват, дори не е бягал от Карлуково.

107

Анонимен

преди 2 години

Тоя върна ли се от конференцията платена от ковид-мафията? А вас иска да ви държи заключени.

106

Факт

преди 2 години

Тези които позволиха да им инжектират експерименталните химикали рекламирани като ваксини са излъгани. Тези химикали се оказаха измама - нямат желания ефект, на всичкото отгоре странични ефекти, дори случаи на смърт.

105

Българин!

преди 2 години

Голяма работа! Умрели някакви си 20 хиляди! Те и по пътищата на България през последните 30 години умряха толкова! Че ако не и повече! ОБАЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА! Виж в Ирак и Афганистан по време на война и то ОТИШЛИ СЪВСЕМ ДОБРОВОЛНО, умряха по-малко от 10 души, ама тогава ВДИГНАХМЕ ОЛЕЛИЯ ДО БОГА! Ей затова БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!

104

π=3.14

преди 2 години

Витанов до 50 години не знеше,че е математик,майка му го излъгала,че е математик и той повярвал,сега иска и ние да му вярваме!

103

Анонимен

преди 2 години

ГРОБарите и НОЩ ги избиха

102

Анонимен

преди 2 години

Има 1000 начина да изкараш баба меца от бърлогата,но нито един да я върнеш обратно!!

101

Въпрос

преди 2 години

Въпрос към учените и медиците: Ваксина срещу ковид-19 кога ще има? Защо не се работи по проблема?

100

+++

преди 2 години

Ама за 3 год.толкова са починали.А колко починаха от онкологични и др.заболявания?Колко умряха от катастрофи?Починали с COVID а не от ковид.Колко са преболедували и защо никой не изнася данни за тях.Да не говорим за психичните заболявания там положението е страшно.

99

Анонимен

преди 2 години

Плаче за винкел този!

98

Анонимен

преди 2 години

Една от най-вредните и най-опасни мисли е Всички правят така Лев Толстой--------=========----------- Когато осъзнаят, че всички богати и напреднали държави ваксинират ударно населението си, а само бедните държави с неграмотно население се ослушват или отричат опасността, дори и дървените философи би трябвало плеснат с ръка по шамандурата, да се извинят публично за лъжите си, и да се наредят на опашка пред ваксинационния пункт.

97

Анонимен

преди 2 години

Бяхме на второ място по смъртност в света и 2019 след Лесото, къде беше тоя да пропагандира тогава, а убийства по пътищата, а заболелите от горенето на ***, а от отровената храна и тн и тн.

96

ковидгербодемократ

преди 2 години

20 000 *** ПЕНСИОНЕРИ-КОМУНИСТИ ПО-МАЛКО

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Айде отворете тези очи, хипохондрици"И защо миналият Декември смъртността беше 2 пъти по-висока от обичайната? А в края на Април? Що?

94

математика Витанов

преди 2 години

Аз съм математик и изчислих че напълно доброволно и безплатно изчислявам прогнозите си и затова навсякъде ме канят да прогнозирам ковид вълните. Има още много да ме гледате и да ме четете по медиите. И не ме е страх че ще ме убивате, защото изчислих че това е възможност 1 на 1000 000.

93

Анонимен

преди 2 години

20 000 *** ПЕНСИОНЕРИ-КОМУНИСТИ ПО-МАЛКО

92

Боже слез моля те

преди 2 години

До АнонимеН А с тамян ако прекадим дали няма също да смачкаме вируса? Чудя се просто.