75

Замислен

преди 2 години

Само да вметна, че хвърлянето на яйца или домати по фасадите на държавни институции НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,а признато от всички европейски съдилища /включително и българското/ като форма на протест. Сигурно ви изненадвам, но ще ви отнеме 5 минути да проверите каква е съдебната практика.

74

Надблюдател

преди 2 години

*** отново изкриви истината! Цялият метеж на агитките на Черепа беше да се стигне до насилие! Сега искат да кажат, че четири-пет полицаи, на които не са им издържали нервите, са "свалили" Борисов, а не дрогираните орди, насъскани от Фигуранта Радев! Ще дойде видьов ден, и ще им лъсне цялата алчност, некадърност и задкулисие, нека дойде зимата!

73

2 млрд лв

преди 2 години

Хаджигенов, кажи как окрадохте за два месеца 2 млрд лв събрани с кръв и пот от диктатора Борисов?Не отклонявай вниманието на народа от кражбите ви с тези евтини фейкове и манипулирани записи!

72

Мухахахахаха

преди 2 години

Има ли още някой дето да се трогва от бръщолевенето, конфабулациите и халюцинациите на един фрустриран адвокат-психопат ?!

71

ОТВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО

преди 2 години

ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧЕРЕПИТЕ- БЛАГОДАРЕТЕ НА ХАДЖИТУ, ДОНЧЕВА КОСТИНБРОДСКА

70

шопендар

преди 2 години

глупотевини ако беше така всички от протестите щяхте да сте над 50% в парламента,нали ги гледахме какви платени надрусани неконтролируеми креатури провокираха полицаите по разни начини.провокирахте хаоса в държавата,само за да се докопате до власта,и настъпи безвремието,така очаквано от комустите

69

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенчооо Баце пак ще ви го намааа с 200 на изборите щото сте некадърници и ти и цялата пасмина около тебе.

68

До 63

преди 2 години

Пич...50г в България имаше комунизъм...имаше и закони. Имаше и избори, печелени с 99.99%.И в Беларус имаше избори и 25г ги печели един и същ.Така...леко да се замисляш върху тези факти...и пак да ми обясняваш за закони и избори??Когато някой краде и лъже народа има пълното право да излезе на улиците.Гербав ттрроол.

67

Поздравления!

преди 2 години

Нека полицаите заснети в това видео да получат по възможност най-високи отличия за работата си по опазването на мира и спокойтствието на гражданите. Нека получат повишения, финансови стимули, значки за храброст заради самоотвержените им усилия в борбата срещу метежниците на Румен Радев!Цяла България е зад полицаите и жандармеристите от миналото лято!

66

Анонимен

преди 2 години

То хубаво са я свалили , ама какво се получи година по-късно . Едно голямо нищо . На фона на всякави кризи , за които може да се сети човек, депутатите не могат да надмогнат личния си егоизъм или зависимости. Кой знае . И така си стоим без стабилно упрвление

65

Анонимен

преди 2 години

До до 56/60 "Божков може да говори каквото пожелае, тва да не го прави истина." Хохохоо. Викаш, той в лични разговори си плещи разни врели некипели. :)))) Колко деградирал трябва да си, та по тоя начин да си "плюеш на суратя" както казват старите хора?

64

ГАВРА С ПОЛИЦАИТЕ

преди 2 години

ХАДЖИГЕНЧО ДА КАЖЕ КАКВО МЯТА С ПРАШКА- И АКО НЯКОЙ КАЖЕ ЧЕ С ПРАШКАТА Е ХВЪРЛЯЛ ЯЙЦА НЕКА ОПИТА ДА ГО НАПРАВИ- ЯЙЦЕТО ЩЕ ПРОТЕЧЕ ВЕДНАГА- ТОВА Е ГАВРА С ПОЛИЦАИТЕ.

63

Анонимен

преди 2 години

А така Хаджигенов - от една диктатура към друга.

62

Анонимен

преди 2 години

До 57: като си бил и ти там интересува ме онова момче с белия роял, какво стана с него?

61

USA

преди 2 години

ПАЛИЦЯТА ДЕБЕЛА И БИЕ ! НИШТО НОВО !

60

Анонимен

преди 2 години

До 57 Естествено, че бяхте млади хора, отишли да изкарат някой лев. Баба ти с бастуна ли да е била? Че тя едно яйце не може да метне по полицаите. За какво са му на Божков баби? Трябват му хора, които могат да стоят прави с часове, да хвърлят, да УУУкат и да държат на бой.

59

Анонимен

преди 2 години

До анонимния 46 за протестиращите: не, пич. В България има закони и законен начин да се смени властта. Казва се избори. Всичко останало, освен форс-мажорни обстоятелства тип войни, смърт на някой от властниците и т.н е незаконно. Включително протестите на някой, решил, че времето в което живее му краде бъдещето. Ако не го разбираш не мога да ти помогна.

58

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов! Всяка лъжа е до време, дори и най-опашатата !

57

Анонимен

преди 2 години

Никаква "диктатура на Борисов" не е имало ! Свидетели сме на умишлено предизвикано, масово психотично разстройство...

56

до 56

преди 2 години

Божков може да говори каквото пожелае, тва да не го прави истина. Все пак говорим за доказан престъпник работил ръка с ръка с герп и бойко. Тъй че мани тия опорки божков можков, тва са глупости, хората искат нормален живот. Не да ги управляват роми и да йм крадат бъдещето.