117

Анонимен

преди 2 години

Браво Бойко, никакво уважение към партиите на омразата! Радев е президента на злото! Историята не помни по-токсично правителство от служебното!

116

Охххх Божееее

преди 2 години

На тая снимка мяза на бай Тошо на ноемвийския пленум 89та година. Същата физиономия, все едно се е изтървал в гащите

115

ГЕРБрояване 2021*

преди 2 години

- 1бр. Бойко

114

ала бала

преди 2 години

Колкото може по-надале4е стой и ти и партията ти от държавата-така ще е по-добре за вси4ки

113

Анонимен

преди 2 години

Мен почна да ме кефи Бокича, Севдето сигурно нарочно го кара да носи жълта фанелка, сега розовичка :)) Пиар майка, пиар, нещо което неандерталците от Нема такава държава не могат :)))

112

Сата НАТО

преди 2 години

Смятам, че при нови избори тьпигьозите от ИТН ще се сринат до около 6-8%.

111

Анонимен

преди 2 години

До Хайдеее, Коментара за дрехите е ирония и означава, че този патологичен лъжец, не ни вълнува. Никой вече нормален човек не слуша болните мисли на този човек...

110

Анонимен

преди 2 години

Баце, хайде ти всеки ден си във фейса, вземи и кажи, колко пари изсипахте на фирмата, дето щеше да прави винетната система. Защо десет пъти проваляхте търга и защо сега пари няма и камерите не работят. Нали милиарди оттам щяха да текат, ама те май текат от нашите джобове в твоя. И това е само една от далаверките... Виж, къде отидоха румънците с по-малко крадене, само им завиждаме.

109

ЕЛИ

преди 2 години

ИМА НЕЩО СТРАННО В ПАРЛАМЕНТА---АХМЕД ДОГАН ШЕФ НА ДПС,НЕ Е ДЕПУТАТ,БОЙКО БОРИСОВ ШЕФ НА ГЕРБ НЕ Е ДЕПУТАТ,ТРИФОНОВ ШЕФ НА ИТН НЕ Е ДЕПУТАТ--ТЕ ТРИМАТА СА МНОГО ВЕЛИКИ И НЕ ИМ ПАСВАТ СЕДАЛКИТЕ В ПАРЛАМЕНТА

108

zoro

преди 2 години

Ей ръчички-ей ги две,те ми слушат най-добре! Сега ще ми разкопчеят ризката,ще подредят чекмеженце и ще спинкам сладко-сладко,че другото не се знае..

107

Анонимен

преди 2 години

Ех, мина му времете на Бойко, но някои побързаха да се радват. Няма лидерство, само дребни политически игри. ИТН смятаха, че са различни, а каква стана - май и те почнаха да се разправят по медиите, да си пускат клипчета от фейсбук и да си мислят, че са близо до народа. Хахаха, успех!

106

сингънинъ

преди 2 години

Айдеее..., Бацо почна яко с клишетата, щото не знае какво друго да каже! -)))) Седи мирен, бе, Винету, пази сили за зимата, че както е тръгнало, до края на годината може и нови избори да има?! Ъм, тъй, де. Знае ли съ кво имъ дъ ставъ! -))))

105

Анализатор

преди 2 години

Като дойде кризата и глада зимата, всички тия изчегъртвачи народа бързо ще ги изчегърта. А Гешев да им пази стаи. Христо, Мая и Корнелия в обща килия. Да се кефят

104

дас

преди 2 години

всички забравихме какво беше преди ГЕРБ ,,,,,

103

Калеко Алеко

преди 2 години

Точно така бат Бойче, остави ги да се давят в жлъчта си ... дано поне се сетят да вземат някакво очистително че отпадъчните продукти които са натрупали в себе си ще ги отровят отвътре, а после ще гледаме "Злите мъртви" направо от сцената на парламента ... !!!

102

Много умна нация

преди 2 години

Какви юнаци избра да я водят! С шнорхел и плавници - напред!

101

Анонимен

преди 2 години

Събата му е неизбежна ! Колкото и да претендира че е голям демократ и богобоязлив мирянин ! Историята го доказва ! За тва се цупи усеща края

100

Дедо

преди 2 години

И тоя ще приказва за ГРАМОТНОСТ?Един ЖАЛЪК и ДОКАЗАН НЕВЕЖА?

99

Анонимен

преди 2 години

Време му е на бате да се оттегли и да остави по- младите да водят. Колко иска да стои? Дойде с Меркел, а тя си отива, а нашия се сили още да е лидер! Ами време е за смяна и в ГЕРБ! Мярка и култура нямаме!

98

Сата НАТО

преди 2 години

ГЕРП е най-развитото и опитно ОПГ, няма две мнения.