60

Анонимен

преди 2 години

От къде накъде някой си ще задължава медицински лица,които могат информирано и правилно да вземат решение за себе си да си инжектират нещо?! Полудяхте с тези инжекции,какво толкова искате да инжектирате на възрастни,деца и се чува и за животни? Звучите налудничаво вече,побеснели сте с тези инжекции. Кунчев,ти си *** нацист. Толкова ти стига акъла.

59

Анонимен

преди 2 години

А те медицита защо не искат да си правят ваксини при това изобилие от ваксини, че да ги задължават?

58

Анонимен

преди 2 години

16%? Пак хазарски лъжи. Разкарай се Кунчев. Марш обратно в нафталина.

57

Анонимен

преди 2 години

Смъртността след 2 години пандемия в България дори е намаляла.

56

Официално инфо:

преди 2 години

"an emergency to diagnose, treat, or prevent serious or life-threatening diseases or conditions when certain statutory criteria have been met, including that there are no adequate, approved, and available alternatives. Taking into consideration input from the FDA, manufacturers decide whether and when to submit an EUA request to FDA."Това е втората част от текста - явно не достигнаха символите.

55

Анонимен

преди 2 години

Задължавам Кунчев да си направи опрерация по смяна на полът си за да спаси човечеството от много опасен вирус.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47Как ги е смлял ? Отидоха ли си ваксинираните евреи ? Сега се появява пакистански и афганистански щамп на вируса, гответе се за гегата... хихихихихи :))

53

Асан

преди 2 години

Кунчо още ли не е при бай Шиле :)))

52

Анонимен

преди 2 години

Тоя така здрава са му стиснали грахчета заради кражбите му, че ако му кажат да ви препоръчва и миша отрова в закуската да си слагате, няма да се замисли. Нечовешки недостоен нечовек!

51

Анонимен

преди 2 години

В България хората ще се ваксинират по трудния, а за някои смъртоносен начин, чрез естествено заразяване, такъв е материала.

50

Този и онзи

преди 2 години

В затвора!

49

Анонимен

преди 2 години

За да влезе един вампир в къщата ви трябва да го поканите, същото е и с ваксините.

48

Анонимен

преди 2 години

фашисти , сър ....

47

Официално инфо:

преди 2 години

Цитираната информация е от сайта на американската администрация по лекарствата, FDA.Нека другарят Ангел Кунчев бъде така добър да я преведе на български, като е толкова учен - би трябвало да знае английски.Надявам се, че не само той знае английски, има ли нужда да ви превеждам?И ще си позволя да задам логичния въпрос: Защо тази информация не я виждаме в България, дори преведена, защо никой не обелва думичка да каже истината?Да, от ваксините има нужда, но не и без условия!

46

Анонимен

преди 2 години

Никой няма право да взима решения вместо теб! Било оправдано задължителното ваксиниране. Оправдано ще е да те обесим на пъррвата топола.

45

Анонимен

преди 2 години

Без нашето съгласие нищо не могат да направят! Затова плашат, пропагандират за да може сами да паднем в капана.

44

Свободен!

преди 2 години

Да задължиш дори и един човек, да слага нещо в тялото си под принуда и заплахи е престъпление срещу цялото човечество! Вашите екзекуции трябва и ще бъдат излъчвани в праймтайма на по целия свят, по всяка телевизия, дори и по Fox kids!!!!!!!!!!

43

Анонимен

преди 2 години

"Вижте най-ваксинираните по страни. Израел, САЩ, Англия и т.н.".....................Виждам ги, Делта вариантът направо ги смля.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30От 2 години мотаят тикви като теб, все още нема трупове, странна работа :)) За мен щеше да е по добре ако стане апокалипсис, щях да се почувствам в свои води, ама нема, голем фейк :))))

41

Класация Адекватни

преди 2 години

Съгласен съм. Те имат пряк контакт със симптомни и е логично да се изисква да са ваксинирани. Както и дълг на всеки отговорен човек. Вижте най-ваксинираните по страни. Израел, САЩ, Англия и т.н. На опашката България, Русия, Африка, и др. Същата е класацията по уредени и отговорни държави и хора. Няма нищо случайно. Който медик е антиваксър, т.е, не вярва в медицината, може да напусне и да стане знахар, таро гледач или нищоправец. Занаяти много.