43

Леша

преди 3 години

До 19Някакъв учител по български ли го играеш? Объркал си мястото.

42

Боса на ШАЙКАТА

преди 3 години

"Експрес" осмя международния престиж на Боса на България Френското списание представя гротескния образ в чужбина на Бойко Борисов Със статия, която звучи като политическа сатира, влиятелното френско седмично списание "Експрес" представя на своята аудитория какво представлява отиващият си български министър-председател Бойко Борисов, определен в заглавието като "боса (кръстника) на България". "Гледайки видеоклиповете му във фейсбук, той е подходящ повече за строителен предприемач, о

41

Анонимен

преди 3 години

Това недоразумение в ролята на какъв ги взема тези решения ?Неандерталеца от Банкя повече няма да помирише власт трябва да си го набие в празната кратуна.Ако трябва ще има гражданска война но този примитивен *** не трябва да се допуска до власта.

40

Ф.С.В.

преди 3 години

Бих се ваксинирал -ако наистина няма да умря до седмица и ако ТЯ е доживотна- Но какъв е смисълът да се ваксинирам -когато след няколко месеца няма да има ефект от ваксината- Ако сметнем това като време -То почти всички работници годишно няма да работят поне седмица -а ще чакат по опашки -Това колко милиарда ще струва на икономиката? И кой ще им плаща тези неработещи дни?

39

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Тиквоня да стяга редиците и под строй към ваксинационните центрове! Учиндолеца ще го подкрепи !И да не забравите - Астра Зенека !

38

Знащт

преди 3 години

До 19. Това не са предлози! Явно има какво да четеш и учиш още. Само си мислиш, че знаеш.

37

Анонимен

преди 3 години

Бойко ако приятелите ти от ЕС ти бяха дали тия ваксини преди 3 месеца, сега щеше за имаш 10% отгоре на изборите! Явно САЩ не им пука кой им е приятел и ги жертват без да им мигне окото. Поне Байдън това направи с всички европейски лидери! Защото ти си първи на изборите, но партията на Меркел ще е аут, както и на Макрон.

36

haha

преди 3 години

Е то щото ако не ваксинирате щеше да има някаква разлика? И без това от май нататък няма никакъв вирус до октомври.

35

не разбрал

преди 3 години

''Да се знае, че сме договорили ваксини, да не си припишат заслугите''----Кой е толкова шашав за да си припише заслуги за това, че е уморил народа си?!

34

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Всички бокови чиновници,,,калинки под...строй за ваксинация,за да изпълним...повелите на вожда. (платено...съобщение на ЦК на ГЕПИ -София)

33

Ф.С.В.

преди 3 години

Снимка на спалня на Мутра- чекмеджета с пачки с най висок номинал -злато на кюлчета -пистолет до главата му и бутилка уйски с чорапи под леглото - легнал напреки на леглото с прос-титутка ,,и му се "вие Свят с 200"!! то като Ти влезе "отзад' почва да се върти върти -и накрая хоп- кой ми се изпика в гащите?

32

Леша

преди 3 години

"Очакваме до средата на юни да получим 2 700 000 ваксини от "Пфайзер"Изсипете ги в един басен и плувайте.

31

Анонимен

преди 3 години

"Замислили ли сте се че компроматите към Борисат съвпадат с интересни събития."Откровена гербава лъжа!Нищо общо нямат тези неща като време!

30

Не!

преди 3 години

Oт къде бе Борисов ще събереш толкова желаещи? Астрата я забравете, компрометирана е, сега има РНК налични, ама и тях никой ги неще...

29

aa1830

преди 3 години

По-добре Бойко и Калинките му отколкото Слави и неговите Тошковци!

28

Щирлиц

преди 3 години

Ще ваксинирате герберастите.

27

АнонимеН

преди 3 години

ДОН БОРИСОВ САМО РАЗПРОСТРАНЯВА , ТОЙ НЕ УПОТРЕБЯВА!

26

Анонимен

преди 3 години

Троловете на Дългия цвилят като куци коне. :D Кучетата си лаят-кервана си върви.

25

бааа го

преди 3 години

Такъв самороден талант-хуморист, няма да се роди по нашите географски ширини през следващите 200-300 години!

24

Анонимен

преди 3 години

Като дойде южноафриканския щам, ще излезе нафиле работата. Той трепе ваксинирани.