165

РАДЕВ

преди 3 години

ГО УПРАВЛЯВАТ НА ПРИНЦИПА :" РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!!!" ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ДИКТУВАТ В БГ ДА ИМА ЕДНО РАЗДЕЛЕНО И РАЗПАРЧЕТОСАНО ОБЩЕСТВО!!!! ХОРА, МИСЛЕТЕ!! ИСКАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ КОПЕЙКИН И ОТРОВНИТЕ, КОИТО ПЪРВИ БЯХА ПОВИКАНИ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА ИМ???

164

До 189

преди 3 години

ДА! БЕШЕ ИЗГРАДЕН ФАЛШИВ ПУБЛИЧЕН ОБРАЗ НА РАДЕВ , КОЙТО УСПЯ ДА ЗАБЛУДИ ХОРАТА! НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ТОВА Е ЛИЧНО НЕГОВА ХИТРОСТ. ЗАД ГЪРБА МУ СТОЯТ ИНСТИТУТИ ОТ РУСИЯ, КОИТО ЕДИНСТВЕНО ИМАТ ПОЛЗА ОТ НЕГО. ТОЙ НИЩО НЕ НАПРАВИ В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ!!!!

163

До пияницата

преди 3 години

Бойко ду *** то си е дал на ДПС-то - за това не си го виждал да се целува по устат с тях.

162

въпрос

преди 3 години

Какво стана с възродителният процес,намерихали се виновни или просто се коаллираха с виновницитевъзродени и възродители коалициони партньорина какво прилича това

161

1

преди 3 години

Радев твърдеше, че иска прозрачност: това беше преди. Сега гони журналистите от консултациите със разни формирования, които дори още не съществуват на хартия. Предположения защо така се промени поведението му?

160

Анонимен

преди 3 години

Като се сетя какво ни причини още от лятото - как насъскваше хората да се мразят, какговореше против "мутрите на ГЕРБ", а той беше сниман с Гергов, как вчера се срещна с другите мутри от протеста Копейкин, и Цветанов - и двамата с имоти получени чрез кражби.Отвратително същаство не знам как ще издържим да се махне.

159

Анонимен

преди 3 години

Радев беше приет от българското общество с "УРАААА"!Решихме, че най-после ще най-после ще имаме за президент един, който не е наведен на Кремъл, който е пич, прекрасен пилот, освен това и НАТОвец.Това беше поредната лъжа та БСП, която се беше договорила с Решетников.И успяха да ни излъжат.Безкрайно съжалявам за това недоразумение умстмвено и за този ПРЕДАТЕЛ.Ако зависеше от мен импийчвам го веднага.Когато и да го изпъдят все ще е късно.

158

До 187

преди 3 години

ДОГАН = ПУТИН!!! = БКП ЗАВИНАГИ!!!

157

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до вечно неразбралитеДоган рапределя порциите ...Най-хитрия политик.

156

До 182

преди 3 години

ОТЛИЧЕН ЗА ЛЪЖАТА!!! ОТ НЕЧЕСТНИТЕ ИЗБОРИ НА ГЕРБ СЕ ПРЪКНА РАДЕВ. ХОРАТА МОГАТ ДА МИСЛЯТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ!

155

пияница мистик

преди 3 години

До До пияницатаЗащото кога си виждал БСП да управлява без ДПС? Та те са си винаги заедно във властта. Направо са си Сиамски близнаци, сраснали са се. Не съм виждал Бойко да се целува по устата с някой от ДПС, ама видях Серж как го прави с Местан на Орлов мост. Що се правите зорлем на по-прости отколкото сте ве, другаре? Много добре си знаете, че сте винаги с Доганя

154

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Всички са от едно котило - Бкп ! и докато те са на власт в Бг Нищо Няма да се промени !==От котилото на ДС са.Ще ни крадат дъъълго.

153

Обективно

преди 3 години

ТРЪМП= ПУТИН= РАДЕВ = БКП ЗАВИНАГИ!

152

Анонимен

преди 3 години

Шефа ми е от ОПГ ГЕРБ активист, директор на много голяма общинска фирма, даже на последните избори му бяха дали място в една столична листа. Много глупав и още по-колумпиран. За около 8-9 г. при всеки избори за месец не идва на работа, а изпада в състояние на поведенческо разстройство и агресивност. След като виждах как се краде, източва, урежда, ползват обществени ресурси и се замитат милиони защо да мисля че ГЕРБ ще проведат честни избори!? И всичко това с подкрепата на тия отгоре!

151

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЧЕ КОЙ ХОДИ НА ИЗБОРИ В 21 ВЕК СМЕ

150

Анонимен

преди 3 години

Нека помислим. Какви са тези консултации по това време, на кому са нужни и какво се опитва да внуши президента. Има си процедури, изборен кодекс и т.н. Какви са тези простотии?!?!

149

Ееееее

преди 3 години

ОТ НЕЧЕСТНИТЕ ИЗБОРИ НА ГЕРБ СЕ ПРЪКНА РАДЕВ. А СЕГА ГИ ПЛЮЕ КУ КУ.

148

пияница мистик

преди 3 години

Фигуранта пунтира Доналд Дъмб и се готви още отсега да обяви изборите за нередовни и фалшифицирани, след като загубят, а това е неминуемо :))) Ами комунистическа му работа. И единия и другия джуженцето Путиk ги е раждал, гледал, възпитавал и сложил накрая за Президенти :)))

147

До пияницата

преди 3 години

За БСП разбирам, но защо им е на ДПС да оспорват - те си управляват благодарение на първия приятел на Ердоган и останалите пионки им от ГЕРБ

146

словянин

преди 3 години

Какво ще правим другари, ако не успеем да саботираме изборите?