181

Василев

преди 3 години

Бойко *** си с мир, видяхме тавана на твоите възможности и капацитета на герберските калинки!Няма незаменими хора и Богове!Българската държава ще продължи да съществува и да се развива , и след вас!Отведи с теб всички калинки , които си построиха къщички за гости, окрадоха милиарди от българския народ от евросредства и държавния бюджет,плюс всички алчни лекари, които докараха дотам, че младите лекари да имигрират, а възрастните хора да умират по стълбите на болниците!Агент Пол Елиът!ЦРУ!!!

180

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО НЯМА ДА ГО ИЗБЕРЕМ ПОВЕЧЕ ЗАЩОТО Е НЕКАДЪРНИК. ПО ЧЕСТЕН НАЧИН ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ.

179

до Иван

преди 3 години

С тази вряла супичка и двете бирички, само след около час ще направиш чудесна пръскана мазилка..........но като хахав гербераст, толкова ти е акълеца!

178

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че някога в света се е раждало по-нагло същество от тоя!

177

Анонимен

преди 3 години

Герберунгелските *** се събудиха и сега страдат от тежък махмурлук.Не че не си знаят стоката де,ама нали им се плаща да го хвалят.Пък и получиха повишение на заплатите с 30% + бонуси + 13-та заплата.А иначе са същите,като тоя на снимката до него-подлизурковци и некадърници,докопали се до благоразположението на вожда.

176

Анонимен

преди 3 години

Оставка на дъртата, дебела, лъжлива и престъпна мутра от СИК!

175

Хм

преди 3 години

Не безотговорни,а безнаказани!

174

Борисов

преди 3 години

Велик Евро-Лидер! Уважаван в Брюксел, Йерусалим и Вашингтон! Мразен в Кремъл!!

173

Василев

преди 3 години

Ограниченият герберски мозък не знае , че има друг живот, той се радва когато се хвърлят повече европари в държавата и има на масата повече храна!Като мишчица, на която се хвърля сиренецето и покорна е готова на всичко!Има и друг живот, на тези народи , които разработват нови технологи и сивото мозъчно вещество създава ваксини и телекомуникации ново поколение!За това се радва на Бати Бойко, защото никой досега не му е посочил истината и вярата в собствените възможности!Дороти Хампшир!ЦРУ!!!

172

Анонимен

преди 3 години

На първите места в света по смъртност на глава от населението от ковид.На първо място в ЕВропа по бедност и по смъртност от останалите държави.Според Евростат ние сме най-нещастната нация.На последно място по раждаемост заради бедност и миграция.Още ли мислиш,че има с какво да се похвалиш?

171

Анонимен

преди 3 години

Навремето като избираха Бойко комунистите ни плашеха с Костов.Сега същите комунисти са с Костов срещу Борисов.

170

Провалена Бг

преди 3 години

Ако свалиш Борисов получаваш Доган.Ако не свалиш Борисов пак получаваш Доган.

169

Кармен Златарева

преди 3 години

Безотговорен,крадлив и нагъл!!!

168

Истукан

преди 3 години

Плюете по Бойко, но той всяка година увеличава учителските заплати с минимум 17%, както и увеличава минималната заплата и пенсиите. Нещо, което БСП и ДПС не направиха по време на тяхното управление. Спомняте ли си учителската стачка по времето на Орешарски, когато беше премиер от БСП? Не увеличи нито с 1% заплатите на учителите и не подаде оставка, а се изгаври с тях и с неговата седянка. Хората протестират и искат оставката му, а той не си дава оставката. БСП и ДПС бяха окупирали властта.

167

Анонимен

преди 3 години

Толупа отброява своите последни дни във власта!

166

Анонимен

преди 3 години

През 2021 г. мутромедицинската хунта ще подложи народа на ваксинационен тероризъм. Хората ще бъдат притискани да се ваксинират с ваксини, които дори създателите им не искат да си поставят, защото знаят какъв буламач са забъркали!

165

Анонимен

преди 3 години

Не си цвете за мирисане Бойко,но другите са 100 пъти по-зле от теб, така, че пак теб ще изберем...

164

(България)

преди 3 години

Един фигурант постоянно го твърди, но неговите функции са по-скоро парадни и бутафорни..Вчера в 24 ч. беше строил гвардейците на червения килим в коридора и пак се изявяваше като Главнокомандващ на българският народ, само че армията му се състои от русофилите от партия "Възраждане" и тези от "Боец", подсилени при нужда от шпицкомандата на Черепа..Та този латиноамерикански диктатор с вдигнат юмрук "ала че гевара" явно се опитва да пунктира своите идоли - Мадуро, Пиночет, Кастро или Пабло Ескобар

163

Анонимен

преди 3 години

Виж си здравеопазването.Виж си образованието.Виж си строежите.Виж си санирането.Виж си милиардите,хвърлени на вятъра или в джобовете на свои хора.И комисиона от 40%,върнати обратно.Виж мизерията на обикновените хора.Виж им болестите.Виж миграцията.И тогава излез да се похвалиш.Ако има за какво.

162

скъп пуловер

преди 3 години

Трябвало е да вземе и внучетата, да видят дедА си in action!