273

Анонимен

преди 3 години

Ей го и тоя само ИСКА. В чужбина ако почнеш да се държиш нагло или не дай Боже да заплашваш лекаря ЩЕ ТЕ ИЗХВЪРЛЯТ КАТО МРЪСНО КОТЕ от болницата, ясно ли е?--------------------------------------------------------------------------Ало образ, хората обикновено отиват при лекаря с уважение и надеждата да им помогне. Именно много от нашенските лекари се държат грубо, надменно, разтакават хората с часове, не си вършат качествено работата, оставят болните на самотек - накрая обаче са винаги невинни!

272

жалко

преди 3 години

Прав е човекът. Напълно го разбирам. За съжаление, има много про-стаци и те определят облика на България.

271

хехе

преди 3 години

До Лекарпише пише ...вземи си го прочети ...и относно респекта.... аз си плащам ...ти ме лекуваш ......какъв респект?аз като съм инженер ...и дойда да ти правя телевизора...за какъв респект ....ти си плащаш аз го правя ....*** *** бизнес

270

до Лекар

преди 3 години

като си дал клетва и без да пише някъде ще лекуваш, да си станал водопроводчик като не искаш да лекуваш...

269

Анонимен

преди 3 години

Прав си докторе, абсолютно прав.И ако на челата на тези хора пише м.а.л.о.у.м.н.и.к то за тях трябва да останат затворени вратите на болниците, но няма начин да бъдат разпознати.Едно е сигурно, че ако вирусът ги прати в болница ще искат най-доброто лечение.

268

човек

преди 3 години

До: номер 286 (лекар)Ехеее, *** ти си бил златен човек!Щом приемаш течна валута си супер!Щото аз познавам лекари, които взимат само сухо и не приемат течно. Имах предвид плащане само в брой!

267

Анонимен

преди 3 години

До Лекарне си бил в правилната казарма.РЕСПЕКТ се печели не се дава.

266

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 296"и тука съчинения- няма такава публикация!!"Иска ви се да си заровите главата в пясъка ...Това говори за това дали осъзнавате какви глупости говорите и правите .... много добре го осъзнавате, но понеже е забавно а и се наадявате точно на вас да не ви се случи. Обаче, колкото повече стават случаите толкова по-вероятно е да ви се случи и от паника започвате да обвинявате другите за вашата безотговорност.

265

Анонимен

преди 3 години

ми ще сменяш, презервативи ли искаш да сменяш?То си оттаковахте на медицински сестри и сега ви се отвори малко повече работа, *** хрантутниците...За тва си учил...Аз като съм учил за инж., чертая, не влача трупове!

264

Евстати

преди 3 години

Анонимни ***!И сите безсмъртни!!Майка ви да eбем!!!!

263

хехе

преди 3 години

До Лекартова че си лекар не те прави велик или незаменяем ....върши си работата за каквото ти се плаща.... и ако не ти харесва се оправяй....изпълнявай си задълженията с две думи !а това че си невъзпитан и емоционален ....е само един минус за теб като Лекар !Договор за работа подписал ли си ...там пише какво си здължен да правиш ...много добре е написано и какво си задължен ?Изпълнаявай !

262

Анонимен

преди 3 години

тоа лигльо да го емнат на фронта, да го видим! ТАм в кербала или другаде!Щото тр. казарма да има, че с такива жени недай боже да тръгнем на фронта!

261

Анонимен

преди 3 години

и тука съчинения- няма такава публикация!!Доктор ще сменя чувалите???Това е задължение на санитарите!!!Неграмотници, и да лъжете не можете!

260

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 286"В чужбина дали си позволяват такова отношение спрямо пациентите, дори сред тях да има капризни хора и просто ***? Не, защото на секундата ще бъдат уволнени дисциплинарно."Ей го и тоя само ИСКА. В чужбина ако почнеш да се държиш нагло или не дай Боже да заплашваш лекаря ЩЕ ТЕ ИЗХВЪРЛЯТ КАТО МРЪСНО КОТЕ от болницата, ясно ли е?

259

ss

преди 3 години

развалиха им рахатлъка да папкат само парички и като дойде време да бачкат ориваха орталъка, то все едно да стане война и военните да ревнат цивилните да отиват да се бият защотот на тях им е тежко. Ама като папкате пари от всеки пациент ви е хубавоооо...и кешбега от дистрибуторите на лекарства пак ви е хубаво, ще мълчиш и ще си работиш колкото можиш.... на крива ракета космоса крив...

258

но комент

преди 3 години

Този път ще ви плаща държавата, а не пациентите!

257

IQ 3.14

преди 3 години

все още са твърде малко пълните чували. дървената глава на инж. Балкански от нация техническа нема увиране.

256

Анонимен

преди 3 години

До хехеРеакция на обикновен *** е твоята. Нито можеш да поемеш отговорност за нещата, които говориш, нито можеш нещо да кажеш.Ти знаеш само да ИСКАШ, обаче трябва и да ДАДЕШ. Като отидеш при лекаря, отиваш с РЕСПЕКТ, че търсиш помощ от него и РЕСПЕКТ, пред това, че е избрал да ти помага. Всички други сценарии завършват в твоя вреда. Колкото и да пискаш, с наглост нищо няма да постигнеш.

255

лекар

преди 3 години

Цветя и бонбони не пием.

254

Анонимен

преди 3 години

маса лекари и сестри се изнесоха да работят по света--------------------------------------------------------------------------В чужбина дали си позволяват такова отношение спрямо пациентите, дори сред тях да има капризни хора и просто ***? Не, защото на секундата ще бъдат уволнени дисциплинарно. Леле пък ако тръгнат да си искат пари или да оставят хора без лекарски грижи и заради това да умрат, не ми се мисли колко години ще търкат наровете в затвора!