55

Анонимен

преди 3 години

"млади и образовани"да рома ще остави 500евро социял на меиц и наема му плащат чавеата взимат и те и ши ги устаят и ши са върнт у българия.чи ако съм богат и искам да живея на село и да се занмавам със земеделие ще избера русия за 50-70 хил.евра копуваш 50-100 хектара гори пасища земя река има вътре идеялно за животновъдтво пример justos walker.

54

В МАЛЪК ГРАД...

преди 3 години

..ИЛИ В СЕЛО ДО МАЛЪК ГРАД --ЖИВОТА НИКАК ДАЖЕ НЕ Е ТРУДЕН!А , АКО Е ОКОЛО НЯКОЙ ПО-ГОЛЯМ ГРАД--ОЩЕ ПО-ДОБРЕ...ХА,ХА,ХААААААААААВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ПАРИ И ВЪЗМОЖНОСТИ!!!!!!!ИНАЧЕ---ЖИВОТА Е НАВСЯКЪДЕ!!!!!

53

До54

преди 3 години

Опитваш се да разсъждаваш,ама Нещо не ги нацелваш нещата!Животът на село не е никак лош,ама има една малка,ама много важна подробност:Откъде ще дойдат Доходите които са нужни за едно нормално битие?

52

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има и вода!!!!!!!водоснабдяването в половината селища в страната е повече от проблемно

51

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 3 години

В ЛИЧНИЯ ВИ ИМОТ НА СЕЛО , НЯМА КОЙ ДА ДОЙДЕ И ДА ВИ НАЛАГА ДАНЪЦИ И ТАКСИ!ВСИЧКО , КОЕТО ИЗКАРАТЕ ОТ 2-дка. ДВОР СИ Е ВАШЕ И САМО С ЧИСТ ТРУД!ВСЕ ПАК ВИ СЪВЕТВАМ , ДА СИ КУПИТЕ ДЖЕПАНЕ , ЗА ДА НЕ СЕ НАМЕРЯТ ПАК УМНИЦИ ДА ВИ ТРОВЯТ ЖИВОТА И ВИ КРАДАТ ДОМА!МОЯТ СТАРЕЦ , ВИНАГИ КАЗВАШЕ , ЧЕ В ЕДИН ДОМ ВИНАГИ ТРЕБВА ДА ИМА ПО ЕДНА ПУШКА ---ЗА ДА Е ЧОВЕКА НАПЪЛНО СВОБОДЕН!ТОГАВА , И КАШЛЯНЕТО МУ ДОРИ Е ...ДРУГО, НА САМО СОМОЧУВСТВИЕТО!

50

Гамен

преди 3 години

До МенЩе продаде на половин цена, ама ак оима на кого да го продаде.

49

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия комунистически лозинги!Само с мераците ви няма да стане.Теменужка и компания искат младите по селата, а теменужки у министерствата.Само така!

48

Анонимен

преди 3 години

Животът е кратък, за да живееш в село с два селски магазина със стари стоки, местни клюкари и да гледаш "био" зеленчуци на оросена от Чернобил земя. Няма лекар, няма аптека, няма училище. Само една църква и едно читалище. Който е живял на село, знае за какво говорим. Другото са носталгии за наивници.

47

Анонимен

преди 3 години

В над 80% от българските села през последните пет години не се е раждала малка рожба,а тук някой опитва да бие тъпана че тоя процес е на път да се обърне!Ех ако ставаше само с празни приказки......?

46

Хора с професии

преди 3 години

Хора с професии от Англия, Франция и Германия се връщат на село...И какво ще работят?Селско стопанство и живодновъдство?Ясно какви са им професиите...Живеете в нямакъв различен от моя свят, май...

45

Анонимен

преди 3 години

Каквото щете пишете, 2-*** мои приятели си купиха къщи в села около Варна в последните 5 месеца. Единият чака дете след месец. Какви са, що са, няма значение. Отидоха, купиха и сега живеят там.

44

Знам

преди 3 години

В селата хората диви,завистливи и злобни,трябва да си луд да живееш с тези същества от 18-ти век!

43

Анонимен

преди 3 години

Да се връщат няма проблем, ама след като прекрачат границата 20 дни карантина в хотел.Учете се от Китай, там и дупетат да си влиза се след 20 дни по избор в хотела или кауша. Без никакви там евро ценности или безценности точка.

42

Курис Пичерядис

преди 3 години

Като поживеят 6 месеца ще вземат еднопосочен билет за обратно .

41

Ами схемата е проста

преди 3 години

Работиш на фирма ...ама си имаш и имот и се грижиш и се изхранваш и от него!ТАКА ГО ПРАВЯТ И У АМЕРИКА!НЕМА ЗА ВСИЧКИ , "ДИРЕКТОРСКИ МЕСТА" И ...ВИСОКИ ЗАПЛАТИ!!!НЕМА И ДА ИМА!!!!!ЗАБРАВЕТЕ!!!

40

А.Колев, пасе кози

преди 3 години

Българите от чужбина/немалка част/ милеят за България най-вече, защото по света има повече спирачка пред прос тащината, основно в битов план, и като си дойдат тук, са като отвързани, бързат да наваксат. За съжаление, основен обществен договор у нас е, че България е коч ина, в която всеки е свободен да прави всичко, което му дойде на акъла, а в чужбина сме по-ниски от тревата, гласът ни не се чува, спазваме и несъществуващи правила, с изключение на люпенето на семки на фонтана по мръкнало.

39

неосъществен Селянин

преди 3 години

Абсолютно тенденциозна статия на някой брокер. Няма кой да се върне всички напускат територията а голяма част и умират. Напускат и продават англичани, руснаци *** масово са в Германия. Сравнете едно раждане в Германия и едно в България. Тук ще стане фронт т.е. ще се водят военни действия. Молете се да не ни затворят АЕЦ Козлодуй. Само той ни спасява за сега??????

38

Анонимен

преди 3 години

Първо, "огромен брой българи" - *** що не кажете колко?Второ, "решили да загърбят забързаното ежедневие на Запад" - *** то и в България вече не е спокойно.На някого му се иска да вярва.

37

Oвцедушички

преди 3 години

Че къде в Уелс има мръсни села бре ?

36

Анонимен

преди 3 години

Масово,интересът към Българските села е единствено от позастарели западняци които трудно преживяват в собствените си страни с доходите които получават,а че има и родни ентусиасти спор няма,ама като процент са просто нищожна цифра!