193

Анонимен

преди 3 години

Бавно и славно вървим към стаден имунитет

192

до 211

преди 3 години

да така е за неделя излизат малко,половината лаборатории не работят макар че РЗИ твърдят друго. Отделно и личните лекари почти не си вдигат тел събота неделя че да кажат на някой отивай на тест. Самите тестове в събота неделя ги бавят, имат по малко персонал работещите лаборатории и затова неделя и понеделник излезат малки резултати но процента си остава същия.

191

Анонимен

преди 3 години

На Златина ежедневната сутрешната новина с новите бройки и действа като червеното на бик. Хапчетата, моме!

190

Шефа

преди 3 години

Ами като държите такива безхаберници за шефове на болници ,като проф. Балтов , който наредил заразени от Ковид доктори да преглеждат болни с други болести , така ще е!Вместо да го вкарате в пандиза за заразяване на хора с вируса ?Доктор?Професор?Колкото Борисов е д-р на науките и футболист на България!Пфууу гадна работа

189

Анонимен

преди 3 години

Няма проблем... Все още сме в блатото. Тенденцията е да потъваме...Рибата... в България се вмирисва от главата и опашката едновременно.

188

Анонимен

преди 3 години

-Пушат като комини на печка Перник-Дават по 5лв за кутия цигари - нямат 1.50 за многократна маска-Пият като за последно-Не се къпят седмица-Сменят си бельото в събота-Устата им е леш-зъби тук-там-Краката им миришат на пор-Чорапите като си сабуят-стоят като ботуш изправени-направо колосани-Пот се лее от всякъде жълто подмишниците-Косата им мазна-2 кюфтета можеш да опържиш на главата им-Ноктите им черни - 3 кг кал под тях-Ушите им пълни с тор-за това не чуват нищоМАСКИТЕ ИМ ПРЕЧАТ :D

187

Анонимен

преди 3 години

какво стана бе Борисоффф, ти и двамата ти пудела здравния и образователния закопахте държавста. За разстрел сте бе, да обясняваш преди седмица че вс е ок под контрол и сега осррааннии до шията.

186

Анонимен

преди 3 години

Вчера понеделник 2243 новозаразени. За днес вторник ще са 2997, в сряда 3990, в четвъртък 4500, в петък 4991 и в събота само 2100.

185

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърството и всяко отричане на медицинските нареждания трябва да се преследва от закона като заговор за масово убийство.

184

Мяу

преди 3 години

За болните се грижат сестрите, не лекарите. Сестрите изнасят тежеста, а лекарите си стоят по кабинетите и дават акъл.

183

Анонимен

преди 3 години

Майко мила, тука станало ковид-психодиспансер! Беж да бягам, да не ме прихване.

182

Анонимен

преди 3 години

Заради тези дето твърдят, че дезинфектаните и маските са глyпост, вчера починаха 42 човека.

181

Анонимен

преди 3 години

Власите се давили накрая на Дунава, а българите още в началото...Просто... факт...

180

Анонимен

преди 3 години

study shows COVID-19 antibodies fall rapidly after recovery-----"study shows" e точно като "една жена каза". Само че за по-претенциозни "ентелегенти".

179

Имащ Памет

преди 3 години

Да Живее Пекин! Да живее Жи!! Без тях заразата нямаше да бъде систематично разнесена из целият свят. Все пак не е случайно да затвориш Ухан за Китай, но да позволиш всеки ден 100-ци самолети да напускат Ухан за дестинации до всяка точка на планетата.

178

Анонимен

преди 3 години

"Лекарите окапаха. Сега ще окапят и учителите"........Въх, не думай! За това пък не окапват банкерите, застрахователите, данъчните, дори касиерките в хранителните магазини не окапват. Чудна работа...

177

Анонимен

преди 3 години

Тия дето не вярват, че болестта е опасна, защо не са вече в болниците в Ковид отделенията да помагат като санитари?

176

Златина

преди 3 години

Стана страшнооо! Ужасяващото заболяване наречено коронавирус взема все повече и повече човешки животи! Хората вече измират на камари! Яко измират! Камионите тръгват, чувалите свършват! За това ЗАТВАРЯНЕЕЕ! КПП-та с новите кабини и бариери, СМС излизане 10 лв. ДДС, комендантски час, забрана за паркове, градини, Витоша, пейки, спорт, безделно шляене, хилене, плюене, закриване на малки и средни магазини, фризьорски салони, фитнеси, пазари, барове, дискотеки.

175

Анонимен

преди 3 години

Вчера имаме 296 излекувани и 42 починали. На 7 излекувани има 1 починал. Напредваме към нивото на Белгия, където на двама излекувани има един починал.

174

Анонимен

преди 3 години

Утре няма да са 3 000 заразените . За сряда обаче не съм сигурен.