54

Анонимен

преди 3 години

На 31.10.2017г. е насрочено дело заведено от Вежди Рашидов срещу професор Велислав Минеков с няколко обвинения, едно от които е за това, че го е нарекъл "мултак" . Делото е за огромна сума. Това не е дело за лъжа и обида. Не е. Това е репресия срещу свободата на словото и срещу един от представителите на гражданското общество, заради куража му да говори Истината.

53

Анонимен

преди 3 години

Аз подкрепям Velislav Minekov​​ в битката му срещу мафията и мултака Рашидов!Молим приятелите и съмишлениците ни за максимален репост, разпространение и подкрепа.Фактите:По повод на рождения си ден на 14 декември 1996 г. е награден от собственика на Мултигруп Илия Павлов с титлата главен мултак на републикатаhttps://youtube/watch?v=FTt1MyXCfzs

52

Бойко връща българит

преди 3 години

2 млн. българи емигрираха заради криминалния преход организиран от бившите комунисти и пазачите им от ДС.

51

Анонимен

преди 3 години

Бокаса пак е бъркал в чекмеджето...

50

Добруджанец

преди 3 години

До Ф.С.В.А къде беше върховния главнокомандващ на българската армия(дето я няма) ,когато пуснаха въпросната карта?

49

Ф.С.В.

преди 3 години

най голямата грешка на ГЕРБ БЕ ---ЧЕ НАПАДНАХА ПРЕЗИДЕНТА!! ПРОСТО СА СВЪРШИЛИ КАТО ПАРТИЯ И ХУНТА!

48

Майора

преди 3 години

Та комунистите срам имат ли? Те винаги са прави те са свети води нненапити те не фалираха държавата и изнесоха парите на българите те скриха за Чернобил те сси избраха президент с помощта на КГБ те създадоха мутрите и олигарсите които защитават на незаконните протести и са готови и с Дявола да влезнат в съюз за да оцелеят.Така че нищо хубаво не ни чака с тях .Срамота спрете се!

47

Ф.С.В.

преди 3 години

Много обичал Пражени Кюфтета- повтарям ПРАЖЕНИ?? (най вероятно със свинска кайма)

46

Бългериъ фърст

преди 3 години

Вежди, алкохолът не прощава!

45

Що за име

преди 3 години

Е Вежди.

44

Анонимен

преди 3 години

Тоя вероятно е алкохолик ?

43

Анонимен

преди 3 години

Мазният турчин се превъзбуди нещо...

42

fjhfl

преди 3 години

Радев към Рашидов:- Къде бяхте в началото на прехода?- Сега съм гербер, а тогава бях Главен мултак на републиката. СКРИЙ СЕ ДРУГАРЮ РАШИДОВ, ПО-ДОБРЕ ПРАВИ КАТО ТВОЯ ШЕФ, КРИЙ СЕ И ЗНАЙ ЧЕ МЪЛЧАНИЕТО НА ПРОСТИЯ Е ЗЛАТО. МНОГО СИ ДРЕБЕН ДА СЕ МЕРИШ С ПРЕЗИДЕНТА, ТИ ПРИБРАЛИЯ СИ ПАРИЧКИТЕ ОТ КТБ С ПРИВИЛЕГИЯ А ПРЕДИ ТОВА ОРЕВА ДЪРЖАВАТА ЗА ТЯХ.

41

БЪЛГАРИН

преди 3 години

радеф е ПО3ОР

40

Радев

преди 3 години

Наде са между крака та !

39

Ф.С.В.

преди 3 години

a кЪДЕ БЕШЕ ТИ -когато ТУРЦИЯ нарисува Карта в която България я НЯМА??? толкова ли са некъдърни тези от ГЕРБ -всяко плюене срещу Президента -ги закопава в дълбокият и изровен от ТЯХ -Гроб! сами си изкопахте Гробът!

38

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Сопри малко коня ве...каменоделец.Ти осве от...длета,камъни,гипс,глина за моделиране и от...президентските работи вече взе да...разбираш.Много ти...порасна работата покрай Боко Кюлчето.Нали си топлата му връзка с Доганя,си доста...важен чиляк и се...самозабрави.

37

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът Радеф пак страхливо се скри в миша дупка.Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...Очевидно вече се страхуват от народната любов...

36

офф

преди 3 години

Рашид бей, ква пандемия кви 5 лв? Колко са умрелите в БГ с тоя раздут вирус? Няма ли да се извините за чувалите с трупове на детските площадки на Боко?? На маймуни правихте хората по Цветница и Великден!

35

Пивовар

преди 3 години

Тоя короната няма да го хване, защото е непрестанно спиртосан.