25

Анонимен

преди 3 години

много ми е интересно къде се скри Слабаков.

24

Реалист

преди 3 години

"Отровеното трио" ще бъде ужасно изненадано, когато изборите, организирани от радеф, бъдат спечелени от ГЕРБ (справка 2017). И на изборите ще има жесток наказателен вот, но срещу радеф и протестърите заради грозния начин, по който накараха правитеството да си тръгне.

23

Анонимен

преди 3 години

Как е бре гърбухи,нещо номерът с протакането(нова конституция)не мина! Сега как ще я "рестартираме"Държавата?

22

Анонимен

преди 3 години

А бе явно не са баялдисали още, ама тука на снимката се виждат 3 лица и ръката може би на още един протестиращ. Общо около 20 процента от всички протестиращи днес.

21

Цирк

преди 3 години

България наистина е цирк - разни клоуни обикалят улици и площади,реват "Оставка" , но не знаят какво ги чака ако наистина има оставка. Всички проституиращи са като *** в краката на Борисов - той само ги тъпче от време на време, ако ги види. Защото държавникът не се занимава с *** !

20

Партиен член

преди 3 години

По долна пасмина от тая не съм виждал ! Пфу !

19

ехо

преди 3 години

Тази вечер пред президентството протестиращите скандират - мутро вън. Не крещете, не съм в призидентството а сам на почивка в Евксинотрад, обажда се мутрата Радев.

18

гражданин

преди 3 години

Уф, такъв плакат можеш да изкараш във всяка държава от ЕС и ще е верен.

17

българи от онова вре

преди 3 години

Подаде ли Бойко оставка банките ще бъдат доведени отново от червените мародери до фалит и спестяванията ще ви стопят. братя българи падне ли правителството дърпайте си парите от банките .... ще ги нулират отново червените мародери.

16

БСП

преди 3 години

На 2 септември диктатора Борисов си тръгва!!!Тогава България ще въстане срещу мафията водена от Президента Румен Радев!!Малко остана до свободата!! Кураж другари!!

15

Анонимен

преди 3 години

АЗ НОМЕР 9 СЪМ ГОРД ЕВРОАТЛАНТИК. АКО НА ПРОТЕСТА НАШИТЕ ЕВРОФАШИСТИ МЕ ОТРОВЯТ СЪС НОВИЧОК ШЕ ЗНАМ,ЧЕ ПОРТРЕТА НА ЖУЖИ Е ВИНОВЕН.

14

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха...на герберастите им останаха само два дена...а голям го вадиха...

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10 Въпроса е, ти какво ще правиш, когато нищо такова не се случи?

12

Пешеходец

преди 3 години

Днес минах покрай един клуб на БСП - там цареше оживление. Надникнах от вратата - от един сандък партийния секретар вадеше автомати "Калашников" и ги раздаваше на червенитъе партийни членове !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? За кога ли се готвят ???

11

Ясно

преди 3 години

Тия не балдисаха ли? Баси дебелите кратуни.

10

Пешо

преди 3 години

Няма да коментирам поредното цирково представление. Толкова е елементарно, че е предвидимо дори за ....Ще коментирам реакцията на последователните борци за демокрация на решението на ДПС относно свикването на ВНС. Та тези убедени демократи забравиха за Доган, Шиши и борбата със задкулисието и аплодират ДПС, просто защото е против ГЕРБ. Не съм се и съмнявал, че тази сбирщина, чийто концентриран вид виждаме на блокадите, биха приветствали и върли фашисти, стига да са против ГЕРБ. Браво юнаци!

9

Анонимен

преди 3 години

Ало,тролояете...какво ще работите сега,като вдруги ден правителството пада... .роститутки сте и такива ще си останете...

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Желателно е ти да си отидеш в стаята при портрета на Жужи и да удрариш няколко теманета, защото днес си назад с нормата.

7

Четете закани от Хад

преди 3 години

12-17 души... Ако случайно решим да отидем, дали ще си опазят поне гащите чистички?, написа Хаджигенов във Фейсбук в отговор на покана за дебат от страна на контрапротестиращите Съветвам адвоката, борещ се за гей браковете, да не си и помисля да се появява там!!! #КатуниВън, отвърна Стъки. Хаджигенов се хвана за думите му и се закани: След като вземем властта всичките ни противници ще встъпят в еднополови бракове по между си. Хора, вижте какво ни чака

6

Анонимен

преди 3 години

Че откога в ЕС има демокрация, кога някой от вас е гласувал за Юнкер или Урсула ? Добре дошли в третополовия фашистки диктаторски съюз. Имате ли разрешение от еврокомисията да протестирате и не нарушавате ли нечии права със този огромен плакат Може би знака със черния човек е твърде расистки до белия фон на плаката, айде прибирайте се в къщи и си обършете сополите.