27

Анонимен

преди 4 години

Бе Тиквата нали каза вчера, че ако има спад на заболелите за денонощие отменя извънредното положение? Е, за изминалото денонощие имаме 13 души, а по- предното над 20 бяха. К'во прайм?

26

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До До ХА-ХА-ХА !!!Хич не се мъча. Подготвен бях за подобен сценарии, защото добре познавам престъпното ви управление.Мен не ме мисли.Скоро ще ви гледам обаче на вас сеира, когато гладните и обеднелите излезат на улицата ...Дано имаш време пак да си разменим тук по няколко реда преди да са те размазали в чиновническото ти гнездо.

25

Анонимен

преди 4 години

До 28: напълно споделям и това и се прави от моето семейство и всички мои приятели, защото смея да кажа, че съм заобиколен от интелигентни хора. Проблемът, който започва да ме дразни е, че не се усеща помощ от държавата относно този вирус. Масова дезинфекация или маски... нищо не се вижда като истински мерки. Забрани и ограничения, но трябва и нещо градивни

24

Анонимен

преди 4 години

Добре бе от 10 милиарда за купили от ония лекарства на стойност 1 милион.И некви ръкавици и маски та 10 милиона.А останалите 9 милиарда?Нали преди месец Вождът ви се хвалеше че имат 4млрд излишък.После каза че са 4 млрд минус.Значи за седмица 8млрд ги няма.И сега 10 млрд та общо 18.За 20 дена са гепили 18 милиарда лева.Гледайте си вие Мутафчийски.Нека ви успокоя.В България общата бройка на заразените ще е към 200 хил човека.От тях 5-6 хиляди ще кесат по болници.Няколкостотин ще умрат.И тва е.

23

Анонимен

преди 4 години

Лайнометите на Корна и Иван Костов работят срещу безопасността на гражданите.

22

анонимен

преди 4 години

Ей, народе български, не разбирате ли, че тази карантина е наложителна?! Не разбирате ли, че коронавируса е опасен, че може да умрат много хора, ако няма карантина?! Не разбирате ли, че този вирус не е като обикновен грип?! Стойте си по къщите и запазете здравето си и здравето на близките си. Проумейте го с ганьовското мислене.

21

Анонимен

преди 4 години

Ако се тества цялото население на България хипотетично- то у нас имаме в момента поне 10 000 заразени.

20

До ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Я се лекувай ве червен *** миризлив. Кеф мш е да те гледам как се напъваш и мъчиш във форумите

19

Анонимен

преди 4 години

С 10 милиарда народната власт ще живее царски около месец.Към май -юни ще са ги разпределили и ще има нов заем да се бори вирусът.Тоя път 20-ска.До лятото ще са свършили и след тва още един заем.Ето не виждате ли?Правителството е дало храна по 30кила на клошарите и ромите.Не и на българите.

18

Анонимен

преди 4 години

Как може да има такива лоши хора? Чета коментари и се чудя. Повечето си мислят че вируса е майтап и се подиграват на всички и всичко. Заради такива като тях може цялото население да пострада

17

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

16

Анонимен

преди 4 години

в Германия започнаха масово тестуване по важните заводи. и всеки втори тест излиза положителен.не си правете шеги.нашите поне правят нещо. виждаме ги сутрин по телевизията.в другите държави нищо не правеха.ние поне имахме карантинен режим от 13.03.в държавата.

15

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Мутафчийски за поредна сутрин ви успива с нагласена стъкмистика.Целта е само една - да стоите затворени вкъщи, докато Шайката разграби всичко, което е останало за разграбване, изтегли 10 000 000 000 нов заем и го разпредели на своите фирми и хора и заличи следите на всичко това.После извънредното положение ще бъде вдигнато ... Някъде към края на годината.Искам да призова господин Мутафчийски да обяви пред цяла България каква заплата взима по време на извънредното положение !

14

Д-рБН Ирина Ермакова

преди 4 години

Търсете в тубата. Намира връзка ГМО-БАКТЕРИЯ СИНТИЯ-КОРОНАВИРУС. Самият вирус е обикновен грип. Приемникът разгражда Въглеводороди и е синтезиран изкуствено за нефтени петна известно къде.

13

Анонимен

преди 4 години

Даа другата седмица ще са 30 на ден по-другата 35,после 45.И така..От време на време ще дърпат шалтерът на някои да поразпалят драмата. В България всеки ден умират по 200 човека.199.5 са от други неща но не и корона вирус.Средно на два дни умира по 1 коронясъл.... Ми не е впечатляващо.

12

Анонимен

преди 4 години

Със съзнание и строги марки ще победим !

11

Анонимен

преди 4 години

Какво точно се прави с тези заеми от по 10 млрд, някой знае ли? Нищо не работи, на никого не се помага, маски няма. Освен едни скърцащи легла от казармите, с друга подготовка разполага ли България? Каква държава сме, щом не може 10 дена да издържим без милиарден заем.

10

Р.Рад

преди 4 години

В Русия сигурно положението е страшно щом Кремъл разпусна държавата.

9

40

преди 4 години

Много деликатно избягна данните за динамиката на прирастта. Трябва да търсим специално колко са били вчера сутринта, за да разберем с колко са се увеличили рано днес.

8

Анонимен

преди 4 години

Мутавчийски е много адекватен в сравнение с този проф.Костов, дето само си рекламираше доклада голям колкото томно издание.да не би да ви харесва онази заспалата Лайен ,дето с пасивността и инерцията си направи НУЛА за пандемията в ЕС?