41

Зозо

преди 4 години

Интензивните легла с респиратори са 134. За тези дето много реваха тук.Докторът каза, че докараш ли го до там си пътник.

40

Анонимен

преди 4 години

Коя е тази дето непрекъснато задава разпиляно въпроси и се държи неучтиво?

39

червен каскет

преди 4 години

До Анонимен 26Само ти го знаеш, но криеш истината.

38

anonymous

преди 4 години

не забравяйте, че не всеки има маска, защото вие, които плюете по хората без маски, ги изкупихте... също така, не е доказано, че точно тези маски помагат изобщо. запознайте се малко с това как се разпространява вирусът, преди да предлагате глупости като това да не пускат хора без маски в магазините!

37

Анонимен

преди 4 години

"Е, то Пекин е във Виетнам" Караянчева - велик ГЕРБ-ерски мислител.

36

Анонимен

преди 4 години

Заради 276 заразени цялата страна е блокирана.То е ясно че ако си богаташ като Домусчиев няма да останеш не излекуван.

35

Анонимен

преди 4 години

Нещо не мога схвана Банско с 5-6случая на заразени туристи и работници ,поставиха града под карантина,никой да не влиза и излиза от градчето!В София станаха повече от 100 ,в Бургас и Пловдив всеки ден съобщават за нови заразени,а мерките същите както в градовете Русе,Враца,Монтана,Видин,Силистра,където няма и един заразен!!!Не трябва ли София ,Пловдив и Бургас,да бъде под карантина като Банско?

34

35 МИЛИОНА

преди 4 години

35 МИЛИОНА БОЛНИ ОТ СПИН ПО СВЕТА ТЯХ НИКОЙ НЕ ГИ ВКЛЮЧВА ВЪВ СПИСЪКА ТЕ СА ОБРЕЧЕНИ ТРЯБВА ДА ВИДИМ КАКЪВ ЩЕ Е КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ САРС КОВ 2 НИКАКЪВ КОВИД 19 НЕ Е ТОВА ТОВА Е САРС ИДЕТЕ СИ НАУЧЕТО УРОКА И СПРЕТЕ ДА ПОВТАРЯТЕ КАТО ПАПАГАЛИ УЧЕТЕ ПОВЕЧЕ БЕЗДАРНИЦИ.ЯЗЪК ТИ ЗА ПАГОНИТЕ ГЕНЕРАЛ ДО ГЕНЕРАЛА В БЪЛГАРИЯ И ВСЕ ЛЪЖЕ ГЕНЕРАЛИ.

33

Анонимен

преди 4 години

Жената от Пекин пак е по нова тв.

32

Анонимен

преди 4 години

За какво безотговорно поведение на "етноса" говориш? Някога стъпвал ли си в *** махала.

31

Анонимен

преди 4 години

Следващите 3 месеца ще са само лъжи , никой да не им вярва , *** , първо ни окрадоха ,сега на затвориха и чакат да почнем да мрем ,и ако наистина пламнем значи планът им е изпълнен , пари не останаха за всички , всички трябва да се намалят

30

Не знам

преди 4 години

Да речем,че реално са направени 5000бр тест.има 250 човека с настинка.Това си е за извъредно положение господин генерал.Добре,че прибрахте парата та няма за повече тестове иначе щеше да стане страшно с ваща математика.5000000 теста 250000 болни.тогава нямаше да ни давате да сееерем в една канализационна система най вероятно.

29

Анонимен

преди 4 години

Така ли не ви стана ясно...,че лошото тепърва предстои...Толкова ли не виждате, какво става по Света? Положението ще се усложнява с всеки ден поне до лятото. То бива късогледство ,но вашето на нищо не прилича.

28

Анонимен

преди 4 години

избягвайте хора без маски в магазин 5метра (не би трябвало да ги пускат) ------А може би 6 метра?А ръкавици слагаш ли?

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен" червени " и пембени *** да казват истината на платени ***,които със зъби и нокти защитават тиквата на амбразурата.Скоро и вашето време ще свърши,защото вие само си преразпределяте мъните и плюете по народа.Ще се задавите от преяждане по време на чума.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Магазин за парцалки и кръчма не са икономика.

25

Анонимен

преди 4 години

Червените *** преди 1 месец: България няма никаква икономика, долу тиква. Червените *** сега: затвориха ни всички под карантина заради някаква конспирация, унищожиха икономиката, долу тиква.Да попитам, има ли, няма ли икономика?

24

Анонимен

преди 4 години

Значи реално са тества ли 2000-3000 човека. Това ли свършиха? Въз основа на това ли затвориха държавата и съсипаха икономиката?

23

Анонимен

преди 4 години

Работата на този скъпо платен генерал, може да се върши от PR или журналист.

22

Анонимен

преди 4 години

Писна ми журналисти да задават едни и същи *** въпроси, например има ли спирт. Само разтвора на хлорамин е удобен за дезинфекция на ръце. Преди 30 година масово се използваше в болниците,а спирта се пиеше или се използваше за направата на дом. ликьори, ха, ха