95

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше трагично, щеше да е много смешно, с такива полу проводници. Да отиде да потроши едни пари, да си изостави колата, да се мята по автобуси и летища, и накрая да се добере до вкъщи, награден с вирус и да изпозарази кой дето срещне...

94

Гоги

преди 4 години

Варналиите са си кретенu, имам братовчеди там. Пълни олигoфpени... a останалата пасмина там, даже Мишо Шамшала избяга от тези клефуци...

93

ДртПрч

преди 4 години

Бързите тестове са като тест за бременност. Плюнеш на теста и чакаш дали след 10 мин ще се появи втората чертичка. С тях може да се справи всеки, дори граничен полицай.

92

Анонимен

преди 4 години

Сега манга лите и старците ще напълнят болниците и няма да има място за никой друг. Сега е моментът гетата да бъдат разпарчатесони. Ако ли не - да ги поставят под карантина, пид стража, не ме интересува. Тези са като плъхове.

91

Анонимен

преди 4 години

До СатираВ София е щото тука се правят най-много изследвания, не четеш ли в статията във Варна 12 изследвания, вчера бяха 9, какво искаш да хванат там ?

90

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски "Ето за това говорим дами и господа... да, затова говорим, Годжи! Ако бяхте затворили границите този нито щеше да тръгне за Италия, нито да се върне сега... и той не е единствен, но нали сме ларж...

89

До 95

преди 4 години

Пич, ако са 200 000 заразени при двама починали този вирус е фейк.

88

-//-

преди 4 години

Ало. гурбетчиите! Ругаете родината и бягате да търсите препитание, а сега бегаме от Короната и айде пак в майка България да и натресем смъртоносния вирус!Иначе псувате страната ни от цялата планета, ама сега - не ни се мре навън!!!Стойте си ТАМ, за да може като премине епидемията да прегърнете родителите си, дай Боже да са живи и здрави!

87

Сатира

преди 4 години

Почти всичко е в София, очертава се като епицентърът на заразата я България. Както винаги Софетата се имат за най-креативните и умните в страната. Браво тарикати, скоро заради вас ще пламне цялата държава.

86

Анонимен

преди 4 години

Този от Варна да го хванеш и да му играеш една лопата в главата! Като оздравее направо в затвора, въобще да не го бавят!

85

въпрос

преди 4 години

купихте ли си 500 кила брашно и 200 литра олио?! дано е останало нещо по магазините и за мен да изкарам утрешният ден, че гладна мечка, хоро не играе.

84

Анонимен

преди 4 години

Варненският елемент нищо чудно да е бил от шведите, всички знаем за тяхната самодисциплина щом става дума за сватба.

83

Скептик

преди 4 години

Хора, разсъждавайте. Около 80 диагностицирани, около 20 в болница средно тежки, 2 починали.Диагностицираните - под карантина. Ако нарушават - глоби. Който не му налага работата да не излиза. Магазините да бъдат задължени да контролират клиентите да не се струпват накуп. Да се гарантират дежурни магазини и аптеки. Да се гарантират маски, ръкавици очила за магазините и аптеките. Фирмите работят. Персоналът - редуциран. Етикетът изисква да са с маски. Животът тече

82

Созопол

преди 4 години

Курорт лятото няма да има!

81

Анонимен

преди 4 години

ами ако бяхте пуснали бързи тестове по границите и летищата, вероятно тоя отдавна да сте го хванали, а не да ми се мотате с термометри, циркаджии !доц. Мангъров преди 10-ина дни още Ви каза да ползвате бързи тестове, макар и да не дават 100 % сигурност, осигуряват всеобхватност.МАХАЙТЕ ГО ТОЯ *** ЧЕ ПОДПАЛИ ЦЕЛАТА ДЪРЖАВА С НЕГОВАТА ИДИОТЩИНА !!!

80

ДртПрч

преди 4 години

Днес 40 роми са кацнали на летището във Варна. Вече нямали работа в Италия и са се прибрали. Какво прави Щабът по този въпрос?

79

Анонимен

преди 4 години

Над 200,000 са реално заразените. Няма оправия от това чудо поне до лятото.

78

Анонимен

преди 4 години

Генерал Годжи ще каже ли най-накрая от къде са тези хора, къде живеят, за да се опазят живеещите там или криенето на информация е бг черта! Много неадекватно се държи и крие!

77

Анонимен

преди 4 години

Този елемент, варненският, е имал мисия да ходи да се зарази. Аз друга причина не мога да видя в пътешествието му.

76

БелДробна Чума Китай

преди 4 години

Европа няма да я Бъде! Да Почива в Мир!!