133

Анонимен

преди 4 години

НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА!

132

Анонимен

преди 4 години

Селяния и простотия от визша класа.И това ни е министър-председателят. Няма как да се получат нещата.

131

Анонимен

преди 4 години

Да, няма как при явно нежелание за отговорност на подчинените ,публичното говорене на Бойко Борисов да е дружелюбно и лицемерно.

130

Анонимен

преди 4 години

Да се възхитим още веднъж на красотата и богатството на българския език"Защо ми правите тези номерца? Нали знаеш колко бързо ще се разправя с вас? Как може да ми изкарвате хората на улицата за някаква абсолютна глупост", "Защо ми го правите, репетирате дали ще ви оправя още днес или какво", "Във всеки център на населеното място около София отиваш лично днес, заставаш на площада, и като едно време глашатаите: "Няма да има винетки", викаш по три пъти, обикаляш и се прибираш тогава, ясно? Свободен

129

тиква

преди 4 години

този пак се помисли за господ

128

Картофчо

преди 4 години

Точно така трябва!На некадърни директорчета, дето само си клатят краката зад бюрото и половин година не могат да подпишат едно споразумение между две държавни организации трябва да им се покаже тоягата. Не е редно да се подиграват с хората. Още повече, че вече знаят, че споразумението е пред подписване а са наслагали камерите нарочно там да следят, та ако мине номера да гушнат неколко хилядарки бонуси!

127

Анонимен

преди 4 години

Да,добре че,са прихванали банкя.Нопо виновни са мисирките от столична,начело с русата красавица.Те от лакомия са принудили този сиромахда таксува наляво и надясно.Те даже искат цяла софия да мине в зелена зона,та да се изпълни зеления пакет.Ама нещо не барат банкя.

126

АнонимеН

преди 4 години

ТОЯ ЕВОЛЮИРА ОТ ОБИКНОВЕН БУДА НА БАЩИЦАТА :DСАМО ГО ПОГЛЕДНЕТА НА СНИМКАТА ТОВА Е ВЕЧЕ ДОН БУДА БАЩИЦАТА!ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е НАЙ-ОПАСНИЯ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ! НЕ СЛУЧАЙНО ПОГЪЛНА ЧЕРЕПА НА ЕДИН ДЪХ ;D

125

Mister Cro

преди 4 години

Ами Баце така ще е! С калинки и *** държава не се управлява, а ти си основна причина такива да са навсякъде в държавата - некадърни раболепни послушковци, дето ти се кланят и те превъзнасят колко си велик! Но да не забравяме, че ти си ги турил там! Освен това се питам има ли закони в тази държава или каквото каже Баце това става!? Да не говорим за използвания мутренски език...категорично недопустимо поведение за премиер!

124

Анонимен

преди 4 години

Няма ли някоя психиатрия в тази държава дето да се самосезира ... и да събере откачалките от улиците ... опс ... от държавните учреждения

123

леля Пена

преди 4 години

Писма ми в тази държава нищо да не работи по нормалния начин и всичко да се решава по пожарникарски от главния пожарникар.Пожар-гасим,пожар-гасим и т.н. до края на????

122

Анонимен

преди 4 години

Баце, няма как подчинените ти да стават, след като от теб нищо не става. Представяш ли си този, увикания, какъв авторитет ще има пред подчинените си? Примитивно и по селяндурски.

121

КОКО

преди 4 години

Не, не може да бъде възможно това! Това ли охиления като " оленце" човек при срещите си със западни политици, интимно прегръщаш и тупащ гърбовете им? Какъв речник, какъв стил......! "вари го-печи го.....пак тоя...!

120

Анонимен

преди 4 години

После ми говорят за агресия в училище .... я вижте шефа какъв пример дава ..........

119

СлОчаен минОвач

преди 4 години

Тъй, тъй... ами по отношение на малките селца - в радиос от 3-5 км. от окръжните градове? За тях винетките задължителни ли остават?

118

Анонимен

преди 4 години

Браво на Борисов!

117

Анонимен

преди 4 години

СТРАХ ГО ТРЕСЕ МАЗНИЯ ОТ ПРОТЕСТИ... АМА КАК ВИКА- ЩЕ ВИ ОПРАВЯ ДЕМЕК НАЕВА!

116

мнение

преди 4 години

На народа му писна и ще излезе на улицата.Нн не само в София,навсякъде 3токласните пътища трябва да са без винетки.За да отидеш с метро,което скоро ще е факт до икеа и рингмол ще трябва ли винетка?И да колкото и да не ви харесва всички искате в София,затова тя вече не е в рамките на околовръстното.Що не си седите по родните места и да си живучкате там,ама си разнебитихте селата и дойдохте тук с манталитета и диалектите си,а сега и акъл давате?

115

GG

преди 4 години

Здравейте мили другари. Как е днес всичкото русофил ?

114

селянин

преди 4 години

добре де що затворници се карат с линейка до съда да не би па да е станало грешка ей внимавайте щот кръвното