286

Анонимен

преди 5 години

Казали са му ще се хвалиш с направеното,ама то не е качествено и иска ремонт веднага след пускането.С писалката отклоняват средства и не се влагат качествени материали.После защо си имат апартаменти,къщи,вили в Гърция и по света.Еми ето няма кой да ги разследва,защото съдиите и прокурорите са техни.Борисов раздува едни проценти,едни шменти капели и си мисли,че лошия мат'рял му вярва,а и той е комунист!Бивши *** и малко бременни няма!!!!

285

saki

преди 5 години

Гледах го , един такъв навел си главата, като бик, гледа страшно и заплашително. Намръщен. Типично поведение на мутре. Надебелял, заякнал.С обръсната глава. Но със заешко сърце.От време на време ,басовия му глас ,минава във фалцет.Едни и същи са му приказките вече 10 години. Но не търсете вината само в него. И друг да е все тая.

284

Анонимен

преди 5 години

Когато БСП е управлявала само фалити и криза , купонна система ! Много вие къса паметта ! БСП приватизира и ограби страната ! Какво ревете имало корупция сигурно но поне нещо се построи а вие само папкахте !

283

314

преди 5 години

Какво означава доста се пооткрадна и доста се понаправи. Това ли ти е утешението и начина на мислене.Това което се е направило р под 30% в добрия случай. Единствено което е факт че с 80те % и с този начпин на мислене не ни чака светло бъдеще

282

Анонимен

преди 5 години

Ще умрат от глад герберастите, защото точно те се издържат от кражбите на евросредства и национален бюджет и точно те са от комунистическо коляно!

281

Анонимен

преди 5 години

Е това е Герберска работа,даваш 2 500 000лв за подръжка не забиват и един пирон от тия пари,после пада лампата убива жената в тунела и всичко лъсва че парите са дадени и един пирон не е забит ,една седмица дъръбъръ и девиза на гербКуче влачи рейс ,диря от виновника няма.

280

Зозо

преди 5 години

*** от БСП са толкова гладни, че вече им се привиждат мандати и европари :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ще умрат прави от глад, още 2 години!!!

279

Анонимен

преди 5 години

Кой беше тоя Борисов...?!!!!

278

Василев

преди 5 години

Много ми е интересно , какви медии, какви политолози и социолози ,какви анализатори ще подбере Борисов, така че да си изчеткат имиджа и аз , да започна да имам доверие на ГЕРБ и висшата държавна крадлива корумпирана администрация, и да си плащам данъците, защото съм убеден, че се изразходват ефективно и не се крадат???Агент Вилиън Брадлийв!ЦРУ!!!

277

Анонимен

преди 5 години

От кривата му уста само лъжи и глупости излизат!

276

Анонимен

преди 5 години

Девиза на Герб:. Куче влачи рейс,диря няма ,айде стига толкова крадци и лъжци да се махате писна ни от мутра премиер и крадец на коли.

275

Социолог

преди 5 години

ГЕРБ - 7БСП - 6ДПС - 4ВМРО - 1Ако се стане си го режа в дъно!!! И Атака под 1.5 % :))))))))))))))))))))))))))))))))

274

Анонимен

преди 5 години

Доста се пооткрадна, вярно е, но е и вярно че тези колкото построиха други не са си и мечтали дори. Факт.

273

ЛАЗО

преди 5 години

Господи,господи,този още вярва,че нещо гради!Какво градене,то е само крадене,крадене и пак крадене.В историята на държавата ни,няма и не е имало по крадливо управляващо племе от вас гробарите.Погребахте България и българите живеещи в нея живи.Анатема!

272

До Василев

преди 5 години

Не се опитвайте да разберете.Най-големите далавери са евросредствата по селските райони.Вие ми обяснете как зъболекарка на властта си купува ВЕЦ, после го прехвърля на столичен строителен предприемач?Да не говорим за пътищата и загиналите женички на Своге.Ако трябва да се започне с корупция и пране на пари се започва със строителните фирми, там е голямото пране на пари.Вие ще се хванете за главата ако станат достъпни парите в офшорки на властта.А концесията на летище София е безобразие.

271

Анонимен

преди 5 години

Довиждане довиждане ***,няма да има обществени поръчки вече няма да има милиони ,няма да има Златни копчета ,треперете ,треперете само разследването и привикването в прокуратурата ще ви довърши за золумите който сте направили .Тоя ще се изкара най чистия и добър премиер ,еи льольо я си пусни премълчани истини ,защо закрихте господарите на ефира а *** ,защото истината боли и ти изчезваш в най скоро време по затворите.

270

КОКО

преди 5 години

Бойко ти ще си бе брат пак ,не те харесват ,плюят те какви ли номера не ти подготвят,но нямя кой нямат дупе да застанат на поста премиер.Говориха за професорска партия и още незнам какви самозванци но гие страх,никой не ще да се пече на този огън.Поне правите нещо което се вижда,може и да покрадвате но правите,стегни ги малко твоите както каза на панорама снощи и давай на пред,народа го оценява и може да те подкрепи.

269

Василев

преди 5 години

Тези чиновници,председатели на комисии и министри, те къде са живеели и къде са работели, толкова години, че до сега не ги хванали ,че крадат???Европрограмите за къщите за гости са съществували повече от десет години, когато и ГЕРБ дойдоха на власт!!!Нещо не мога да разбера схемата и ситуацията, сигурно е защото не съм си пил сутрешните хапчета!!!Някой просветен гербер, ако е вътре в нещата , моля да ме светне!!!Агент Даниъл Брансън!ЦРУ!!!

268

Анонимен

преди 5 години

Борисов играе ва бaнк...типично по мафиотски...Опитва се да стегне редиците на оредяващите му привърженици та дано някой се върже,..И най-вече се самопрозгласява за несменяем велможа с его до небесата...Дадоха му възможност да си погали егото ...Сега е време и народа да го погали с ритник по кухата тиква на 26 май...

267

Анонимен

преди 5 години

***, с какъв морал говоро тая твоя уста. Милиони възрастни хора живеят в бедност, по провинцията няма болници,а вие живетте с асансьори до домовете и 100 терасиНаправете добро и се махайте, извън България, комунисти