52

Я да види дядо Поп,

преди 5 години

има ли в гърнето боб ?!

51

Анонимен

преди 5 години

Да си гледат там ролексите, мерцедесите, резиденциите, борбите за власт - кого да самоудавят за да докопат по-голям кокал, анатемосването на рок и поп изпълнители. Да продължават да не дават и петак за истински богоугодни дела (като приюта на отец Иван например. Да си крият ревниво агентурните имена и колко народ е "изгорял" заради това техните доноси. И после искат да ни учат на морал, да им имаме респект и да ходим на църква. Еми няма как да стане. Прогнила държава с прогнила църква.

50

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно резонна позиция на църквата, а ако имаме малко разум, бихме заровили поне за известно време томахавките си с нея. Защото това, което предлага държавата, ако е облечено в розова глазура, е предпоставка за двойни и тройни стандарти, също както беше и прословутата Истанбулска конвенция. Не сме готови да премоделираме основите на нашето общество, а държавните служби се опитват точно това, от което ще спечелят само определени облаготетелствани прослойки.

49

Анонимен

преди 5 години

БПЦ стои твърдо зад насилието над жени и деца.

48

Атеист

преди 5 години

Опала, чакайте, че тук нещо не е наред. Избрал съм със свободната си воля да бъда атеист. Да възпитавам децата си в атеизъм. И вие, насилствено ще започнете да промивате мозъчето на детенцето ми с религии ?! Ехо, има ли някой на втория етаж ?! Що не вземете да върнете инквизицията директно?

47

extremist

преди 5 години

Моралното разложение на Запада заличава семейството - АЙДЕ БЕГОМ В РУСИЯ , НА ИЗТОК

46

Анонимен

преди 5 години

Може да слушате пастор Максим Асенов на Ютюб.

45

До 45

преди 5 години

До АнонименИ кое от правилото да не биеш децата не ти харесва??Лош Запад...казва ти, че децата не трябва да се бият, а да се възпитават. Хммдам...какъв нисък морал!!!

44

extremist

преди 5 години

Митрополит Антоний поиска редакция на Националната стратегия за дететоЯ ХОДИ СЕ СКРИИ БЕ

43

extremist

преди 5 години

РЕЛИГИЯ ЛИ .....ТОВА ЖИВОТНО ВЕЧЕ ГО НЕМА....ДА ХОДЯТ ПРИ ИСЛЯМСКИТЕ РЕЦИДИВИПАПАТА ЗНАЕ ЛИ ЧЕ ЗЕМЯТА Е КРЪГЛА

42

До 33

преди 5 години

До АнонименХахаха...абе, ***...тези опорки не ви ли омръзнаха.Все Запада и някой ви ограбва вас...и все *** си искате...Казваш...ако ги няма лошия Запад...тук няма да работите...мед ще капе и масло по реките.Как пък сте такива чуугггуни.

41

Анонимен

преди 5 години

Не знам колко са разложени западняците, но едно нещо е факт: западните мъже са хиляди пъти по-отговорни и грижовни бащи от нашите бг мързеливи егоисти, които продължават да вярват, че отглеждането на децата им е само и единствено грижа на майката...

40

Талибан до 40

преди 5 години

Коя религия ще ме научи на морал? Исляма ли? Или под религии разбирате една единствена ?

39

Анонимен

преди 5 години

След Разрухата всичко лошо дойде от Запада. А тези които не го искаха - бомбардираха ги с бомби с обеднен уран и пак го получиха. Така че ние поне си спестихме бомбардировките.

38

Анонимен

преди 5 години

До Спокоенв зяла европа религия се изучава задължително ....от трети клас до 11 клас .... и какво германците нямат наука ли !??Религията създава ценности ....в съзнанието на човек/дете ....науката си е наука !

37

майорски

преди 5 години

До Талибанрелигията ще те научи на на морал ....а не да се учиш от холивудски филмчета ....

36

Спокоен

преди 5 години

Църквата няма място в науката и образованието! Всеки подобен опит трябва да бъде посрещан с пляскане през протегнатите ръчички! Защото някоя от тях може да е на баба Гуси! Църквата има много по сериозни проблеми за решаване!

35

majorski

преди 5 години

не разбирам ...малко им е свободата на децата или какво та се приемат такива закони за насилието.....да приемат закони за трудова повинност.....дори и при малолетни в случай на нарушение ....толкова язовири има за чистене ...толкова камъни за трошене .....Трудът възпитава ...това е истината !!!!??

34

Талибан

преди 5 години

"Той беше категоричен, че часове по религия биха имали благотворно влияние върху младежите." ?!?! Айде бе! Сигурен си ли? На какво точно ще ме научи религията? Че жена може да забременее от гълъб ли?

33

Анонимен

преди 5 години

Стратегии за възпитанието са локуми за медиите. Точно затова хора, които никога не са живели на Запад, вярват, че те отразяват реалността на обикновените хора. Човешките отношения са еднакви навсякъде и на никой не му пука всъщност. В Германия имаше журналистически експеримент с уж дете, което се обажда на Закрила на детето и се оплаква от системно насилие. Само 1 от 10 клона е предложил помощ. Има бездомни от години 14-15-годишни, избягали от къщи. Помощ за тях няма, за домовете се чака.