56

Анонимен

преди 5 години

До ГСМКакъв монополист са Лукойл, като има още няколко вериги бензиностанции.

55

Анонимен

преди 5 години

Държавата- институциите си обичат мафията заради сивия сектор. Там е щаба на корупцията. Нямали го щаба пада КОНСТРУКЦИЯТА. ТЯ ДЪРЖИ БОГАТИТЕ ГОРЕ И БЕДНИТЕ В ОСНОВАТА.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Няма да спрете протестите платени герберски мижетурки! Ще ви изринем както се ринат отпадъциПротести няма!Спипаха Ветко с 10-те милиона за протести и протести няма!Събирате се 50 човека начело с Йоло Денев и обявявате, че имало протести.Е да, ама няма!Още един месец да започнат празниците и никой няма да се занимава с вас.

53

Счети

преди 5 години

Е чак пък да са най-евтини ? Вие май забравяте, че и ние имаме интернет вече ? В Австрия средна цена за литър дизел е 1,259 евро, Кипър 1,242 евро, Латвия 1,277 евро, Литва 1,204 евро, Косово 1,00 евро, Малта 1,23 евро, Словакия 1,056 евро, Испания 1,288 евро. Я проверете в Турция и Македония да не не окаже, че тяхното е най-евтино, че май само глупо.сти пишете. Ей на това му се вика "безпристрастна" журналистика !!!

52

ГСМ

преди 5 години

До анонимен 41:Защото Лукойл са монополист.Защото за да внесеш гориво трябва да разполагаш с хранилище за него което струва много пари и изисква редица документи които под давлението на монополиста няма да ти издадат.Заради това не искат да се промени закона цистерните с горива да се обмитяват още на границата.Ти тия работи няма как да ги знаеш.Ти си 20 левов ***.

51

:(

преди 5 години

Като заговорят за цени-били най-евтини, а труда и той! Не се наядоха, май на дърти години ще си бия камшика на към "по-скъпите" цени.

50

Анонимен

преди 5 години

В България взимам 6750 евро чисти на месец, представям си как мизестрваш с 2К$ в щатите. Чистач ли си?Ккак да ти повярвам, като дори не си видял, че съм писал в минало време :)И не, не бях чистач. Пообиколил съм свят, но чистачи българи не съм виждал. Роми, латиноси, руснаци, украинци - да.

49

Анонимен

преди 5 години

Дали се купува от Лукойл или не на дребно, не е толкова интересно. Те на едро като купуват от там файдата пак е никаква. Лукойл са монополен играч на пазара с горива а и с разпространението също. Обемите на данъчните складове на Лукойл са към 90% от всички данъчни складове. Партийната клика е подложила на Златев закончета, с които да държи монополаНо за Теменужка всичко е пазарно ...

48

Анонимен

преди 5 години

До 46 обедих се че червено проруско нихилисче като теб ще реве *** да е ама да е руско

47

redordead

преди 5 години

Извън цената като цяло, това че си в БГ и заплатата ти не е като тази в Австрия, няма нищо общо с формирането на цената на продукта, то по тази логика, да ти пуснат Мерцедес по 20 000 лева за българи, щото сме бедняци...

46

Анонимен

преди 5 години

До46 от простия народ ти се убеди последен. Ние знаеме че Лук ойл движи сивия сектор.

45

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ САЩ взимах към 2000$ на месецВ България взимам 6750 евро чисти на месец, представям си как мизестрваш с 2К$ в щатите. Чистач ли си?

44

Анонимен

преди 5 години

Дизеларката я зареждам с олио в което са пържили картофи. Хем икономично хем екологично. Където мина мирише на пържени картофи и народа се чуди от къде идва миризмата като наблизо няма закусвалня. 1 литър олио го купувам на 1 лев. Вместо да го изхвърлят аз им го купувам. Аз добре и те добре. Пазарна икономика.

43

Анонимен

преди 5 години

Руските хибриди скочиха в защута на крадците от лукойл аман от чебура,шките

42

Анонимен

преди 5 години

Какви протести бе семкар,излезли 50 човека да чоплят семки,протест ми било...

41

Анонимен

преди 5 години

То в бедния северозапад трябва да мине 50км. За да си заредиш. Другия начин от машината на мафията без фактура без ДДС.ТРЪГНЕШЛИ ДА СИ НА СВЕТЛО СТАВА КАТО В гр. Н. Искър. Оня с тира.

40

Анонимен

преди 5 години

Убедих се в едно - неграмотният народ мисли, че бензинът произлиза от неВтохима!!!

39

Анонимен

преди 5 години

В САЩ взимах към 2000$ на месец По онова време около 3200 лева. Галон бензин (4 литра) беше към 2.50$ за масовия бензин, ако помня добре. Около 60 цента литъра. По онова време - около левче. Тоест, със заплатата си (неквалифициран труд) можех да купя 3200 литра бензин.Тук заплатата ми е около 1800 лева (квалифициран труд). Бензинът днес беше 2.40 масовия като заредих (не зареждам от него, зареждам 100). 750 литра бензин. Мисля, че това отговаря на въпроса от заглавието :)

38

Анонимен

преди 5 години

Българина е интересно същество. Ако някой зевзек надраска руското пропагандно съоражение в Княжевската градина - т.н. паметник на съветската армия реве, че сме вандали. После като отиде да си сложи горивце от Лукойл, скъпо му било. Ами хайде да си определим приоритетите. Ние задунайская губерния ли сме или независима държава.

37

Анонимен

преди 5 години

Няма да спрете протестите платени герберски мижетурки! Ще ви изринем както се ринат отпадъци