11

Анонимен

преди 5 години

Това е дело на ислямист каквито има навсякъде из БългарияКъде, например?

10

Анонимен

преди 5 години

Виждате ли колко е лесно чрез определени манипулативни теории да се убеди обществото, че мотивът е еди какъв си, а извършителят еди какъв си. Човешкият мозък е така устроен, че приема общата първоначална информация без да анализира. Защо извършителят да е един човек?Ето това ако някой може да обясни логично. Защо да не са двама? Ако са двама, тогава може и да са бежанци, нали - те ходят винаги двама или повече от двама. Изобщо нашите да ги командироват в Щатите, че да се научат как се анализира.

9

Анонимен

преди 5 години

Къде се е покрил Боко, да каже някоя мъдра приказка.Рейтинга си пази.

8

неизвестен неводещ

преди 5 години

"Тук няма как да има спокойствие. Тази жена е известна, водила е предаване и това не позволява случаят да се замете под чергата".

7

до седмица

преди 5 години

до седмица съм сигурен че или ще изплува труп на мъж някуде по поречието на Дунав или ще го намерят в някой храсталак. Извършителя ще е ликвидиран от поръчителите....

6

Анонимен

преди 5 години

Виктория е пречела на някого. Заради материални блага, заради власт, заради привилегии, от чиста завист и злоба. Намерете на кого е пречела и преровете и наймалките детайли. Ако е мафията, ще бъде трудно. Ако е някой от близките невероятно. Но нали затова сте криминалисти. Идеални престъпления не съществуват. Улики винаги се намират. Стига да не ги замажете.

5

Анонимен

преди 5 години

Айде сега, виновна е липсата на институт по криминалистика. Почват разсъжденията на малооумниците. Надяват се да бил трайно в Русе, ами може да се надяват да живее отсреща на районното. Нема матриал, това е.

4

Анонимен

преди 5 години

Това е дело на ислямист каквито има навсякъде из България. Те така действат и на запад.

3

zeus

преди 5 години

Вече трети ден всички медии ни обработват, че престъплението е извършено от какви ли не подбуди, само и само да не стане ясно, че е свързано с работата на Виктория. Срам за всички журналисти, които за 30 сребърника са готови да пазят "стабилността" на управляващите и да се отрекат от колегата си!

2

Крум от Крумовград

преди 5 години

Извършителят/извършителите са си някъде в Русенско, клошарите от малцинството нямат навик да бягат в Дубай или Южна Африка. И да го/ги хванат, циг анин от затвор не се плаши. Изводът от случката е жените да избягват рисково поведение.

1

'Се 1 ме нема

преди 5 години

Богатите искат да сте кухи, да живеете като *** между дъските, бедни, гладни и в страх! Те искат да не знаете кои са и за това си имат фронтмени, като Шиши, Цацо, Цецо и заптието на правешкия овчар.