158

Анонимен

преди 6 години

Много обичам да чета за индустриализирана България преди 1989 г. Щом го каже някой ми е ясно колко му е пипето. За затворения пазар може да се котират ***,но отвориха границите и почнаха да идват телевизори с дистанционни, видео, перални, западни коли и т.н. и видяхме колко сме изостанали. И нормално великата индустрия почина. Никой не искаше соц *** в Бг. А като се има впредвид че половин Европа беше под руския ботуш...всички бяхме еднакви дрипльовци. Та нормално да сме заедно

157

москвич бракма

преди 6 години

А защо през комунизъма карахме само руски бракми москвичи ?????

156

Защото

преди 6 години

Днес България се причислява към Третия свят по показатели като продължителност на живота, заболявания, самоубийства, смъртност, социално неравенство, престъпност, де-индустриализация, корупция, ниво на здравеопазването и образованието.

155

Запознат

преди 6 години

До Анонимен-179; Кога е имало толкова комунисти бе простьо? Преврата на ДЕВЕТИ е извършен от ЗВЕНО,защото тогава в София е имало само 600 /шестстотин/ комунисти. След девети се увеличихте. Размножихте се от ПСУВНИТЕ НИ.

154

Защото

преди 6 години

След блозо 30 години евроатлантизъм и западно партньорство България е в състояние на бавна, но сигурна агония.

153

Анонимен

преди 6 години

А къде СДС кой не скача е "червен"?

152

Запознат

преди 6 години

До Анонимен-168; Абе казвал ли ти е някой колко си ГЛУПАВ И НЕГРАМОТЕН? Ами като беше толкова хубаво защо го развалихте бе тъпани прости? Кой бяга от хубавото бе? Как пазехте границата някой да не избяга от комунистическия "рай".След ДЕВЕТИ амнистирахте 7400 КРИМИНАЛИ и ги набутахте в МИЛИЦИЯТА. Заради простотията която оставихте не можем да се оправим. У нас има 51400 руски фирми които не плащат данъци и акцизи. Лукойл 10 г. не е отчитал печалби.Американ. тецове са РускоБългарски регис.в САЩ

151

Анонимен

преди 6 години

Иван Божков отрязва главата на ремсистката Вела Пеева, която доставя за опознаване на командира на жандармеристите, а след опознаването поставя главата на всеобщ показ.

150

Анонимен

преди 6 години

Защото монархо-фашисткият режим изби без съд и присъда 20 хил комунисти заедно с техните семейства, дори не се свениха децата да избиват.

149

Ми що така бе?

преди 6 години

Значи на военнопрестъпниците които бомбардираха цивилни в София и избиха хиляди жени и деца може да се вдига паметник, а на Пенчо Кубданиски не може?

148

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен-166;А *** при АТЕНТАТА в Св. Неделя избиха над 50 деца. Бандата на Атанас Премянов режеше ГЛАВИ и СТОМАСИ ,понеже била много ужасна смърт. Селянина от Хасковско Митю Ганев обираше връщащите се от пазар убиваше ги и им режеше ушите. Другата БАНДА е на Дочо Узунов и Иван Героя. Комунистите са ТЕРОРИСТИ и в цял свят ги преследват. Никой не обича бандити само в СССР.Това е бандитска държава начело с *** и сифилистик Ленин,

147

Анонимен

преди 6 години

А на кого да вдигнат паметник - на пияницата Юнкер?

146

Анонимен

преди 6 години

До АНТИКОМУНИСТ А къдете има миризлив краварски чепик -ИДИЛ . И еднополови бракове и гей паради

145

а бе

преди 6 години

какво стана с безплатното саниране

144

Анонимен

преди 6 години

Защото имаше селско стопанство и индустрия, България беше сред 30те най-развити страни в света, а днес цялата икономика се гради върху еврофондове и поръчки на фирмите от обкръжението на властта които сторият магистрали и балетни зали в обезлютените села.

143

Анонимен

преди 6 години

До Запознат А преди 9 ти ,избивани малолетни деца ,изгаряни живи . Най малкото убито дете -Никола Чампоев ,на 1г и 7 месеца -разстрелян с автомат на 22 февруари 1942 г. в Русе

142

Комуноид

преди 6 години

Защо още се вдигат паметници на.....ами защото още не сме си сменили чипа и така ни е добре (сарказъм за неразбралите).

141

Анонимен

преди 6 години

Защото имаше здравеопазване на световно ниво а днес всеки трети българин не може да се лекува защото няма пари, 47%% от населението са без лекарска или фелдшерска помощ а хората по селата не ходят на лекар и не си купуват лекарства.

140

Анонимен

преди 6 години

До Българин - родолюбец ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА !

139

Анонимен

преди 6 години

До 100 рубли = 1 ДОЛАР А КИТАЙ ? Цензура ,а ?