40

Гунчо

преди 5 години

Май Дянков ще да е виновен!Ако не е той Костов тогава,ама ние никога, така да знаете!

39

Анонимен

преди 5 години

Тук някакви пишат за балъци и даже не се усещат, че ГЕРБ всички ни направи на балъци. Всеки шофьор когато сключва застраховка Гражданска отговорност, плаща допълнително в цената на застраховката и едни суми за Гаранционния фонд, който по закон сега трябва да плаща за щети по застраховките на фалиралия Олимпик, но не го прави. Защо балъци плащате по-високи застраховки заради Гаранционния фонд?

38

Анонимен

преди 5 години

***, е как за 360 лева ще ти ремонтират покрива? Това е нереално ниска цена. Още като си я чул е трябвало да се сетиш че е сандже.... За покрив стане ли дума, цифрите са в хилядарки.

37

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ нищо не знаят. И за 20-те милиарда от Търговския регистър.Те са Светата вода ненапита & Майка Тереза & Дева Мария.3 в 1.

36

Мунчо

преди 5 години

Пийте студена вода защото нервите няма кои да ви плати!Мен ме измамиха с ремонт на покрив и изолация на гаражаДойдоха двама от герб и ми направиха предложение за ремонт на стойност 360 лв.Аз се съгласих и ремонта започна по някое време дойдоха още 4 *** и ми обявиха 10 пъти по висока цена Аз се ядосах обаче те ми казаха, че няма друг начин освен да платя иначе ще ми направят мръсно.Полицията направи преписка до прокуратурата и след 2 месеца от прокуратурата заключиха нямало престъпление.

35

Brytal dj

преди 5 години

Докато си седим в смешните бърлоги и хейтваме че някой се е прецакал волно или неволно и докато плуем по тази и онази партия така ще да е (Рънът) си действа Бай *** даже и застраховка се да знай Ко е тва Ко Каза са по задружни от нас превземат си ни а вие докато напишете и испюете плюнките си някой си граби други лотарии си правят всеки се спасява сам както може но това е само илюзия Няма как на комшията къщата да гори и ние да бягаме щото наща няма да изгори ще гори двойно по силно .Как може

34

Bay Hoy

преди 5 години

Лъжци и крадци !!!При над 197 000 полици как са сметнали 9 000 000 лева - по 45 лв. на полица ли ?!?!Средно гражданска по 200 лв. и каско по 800 лв. някъй да сметне колко по 9 000 000 ни окрадоха !!!

33

мима

преди 5 години

гласувай народе за ГЕРБ ,такова благоденствие като при тях никога не е било ,да се свети името му ,да пребъде ,а народа измря от глад ,като дойде времето гласувайте пак за тях докато ни довършат

32

Предлагам.....

преди 5 години

.....само за НЕ гласувалите за ГерП да има компенсация.

31

Анонимен

преди 5 години

Пак Костов е виновен, той прибра парите тия балъци.

30

Анонимен

преди 5 години

Все пак съчуваствам на изгорелите... Псувам заедно с тях.

29

Анонимен

преди 5 години

Путин е виновен! Още санкции!

28

Цветан Потуран

преди 5 години

Орешарски е виновен.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Стига с тия *** бе *** любимата ти тиква е потомствен комунист забравили го и още си пази партийното тескере.

26

Анонимен

преди 5 години

Българинът ще поумнее по трудния начин. С бой по главата.

25

на добро е

преди 5 години

Хубаво са се събрали. Нека си побъбрят ще видят че всичките са поклонници на соца. Един психологически профил. Нека си направят изводите защо им се случва и да се поправят. Дето казват: Мъжко дупе - само веднъж. Пък останалите са загубени и за тях не ми се мисли.

24

BB

преди 5 години

ЩО СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ПРЕЗ НОЩТА ИЛИ В ПОЧИВНИ ДНИ МАЙ ВЯРНО ИСТРЕЩЯ ТОЯ НАРОД

23

Анонимен

преди 5 години

21, всички трябва да излязат, прав си! Ама когато има избори! А не да мишкуват, и сега някои от тях да хленчат! От тия 200 хил души, поне половината са бил с две ръце "ЗА" Герб.

22

Анонимен

преди 5 години

*** кво пак недоволстват. Да са си отваряли очите.И премиерът лично им каза - елате вие за да не дойдеме ние.

21

ай милите

преди 5 години

Помните ли 1995 като гръмнаха пирамидите на Краси Премянов?Най-алчните с двата крака. Тогава Жан правеше рестарт на икономиката.