44

А бе

преди 5 години

Тая не беше ли дето щеше да ни оправя генофонда с тара.мбуки от всякакъв вид?Сега пък иска да ни оглозга с еврото...Страшна работа е,когато бивш комунист стане заклет демократ!

43

Анонимен

преди 5 години

За нея с пет цифрена сума месечен доход -поскъпването вярно няма да е сериозно , ама кажи го това на хората с 100 евро пенсия !!!!! Гнус ме хваща само като я видя тая !

42

Политик...

преди 5 години

...кво да го правиш. Продава обещание с прогнози за сбъдване след изтичане на мандата й и падането на отговорността й. Стандартъ.

41

Анонимен

преди 5 години

В страни като Франция хората обедняха, какво мислите ще се случи с нас?

40

Анонимен

преди 5 години

Тая ли беше дето открадна някакъв скъп крем от едно летище.

39

Кристалина

преди 5 години

Цените няма да скочат сериозно, покупателната способност ще рухне малко, може и да фалирате леко, ама спокойно, срещу доживотен загробващ заем всичко ще се оправи. После танте като каже заем срещу мигранти, клякате и проблемите са решени!

38

Анонимен

преди 5 години

Прав си!!! Още с новината че подаваме документи за зоната всичко тръгна нагоре. Представете си като започне да се пазарува с евро какво чудо ще е.

37

Анонимен

преди 5 години

Сталинке такива нецензурни думи ми се въртят в главата 4е 4ак ме хваща срам. По добре да не ги пиша сама може да се досетиш за какво става въпрос. То когато ни приеха в ЕС преди това ни успиваха 4е ше цъфнеме вържеме и родиме. Ама не ни казаха 4е ще родиме мушмули Сталинке. Умреха тия които ви се връзваха на лъжите Сталинке.

36

мнение

преди 5 години

Щом Кристалина казва, че трябва да бъде въведено еврото, значи за доброто на българския народ е да не бъде въвеждано еврото.

35

Анонимен

преди 5 години

Добре е да се пазарува в евро при нас но 1лев=1евро

34

До Жо

преди 5 години

Като се наговорят всички продавачи на хляб да продават хляба по 1 евро тогава купувача дава това което иска търговеца. Остави дебелите книжки и слез на земята, земята българска

33

Анонимен

преди 5 години

Много ,лъжа от тия комуни, как не ни отърва Господ от тях!

32

Сталинка Георгиева

преди 5 години

Спокойно, сега цените са с 50% по-ниски. Като приемете еврото, цените няма да се вдигнат сериозно, само с 50%.

31

Партиен член

преди 5 години

Първо нямаше да има поскъпване, сега няма да е с много.А колко е лесно да се провери в държавите в които се въведе какво се случи. Във всички страни след въвеждане на еврото всички стоки и услуги се повишиха а покупателната способност спадна. С 50 марки в Германия пълнехме количките в маркетите, после с50 евро количките се пълнеха под половината.

30

позор

преди 5 години

Тази получи този пост за награда от САЩ че провали Бокова за ООН,никаква вяра да нямате на тези политически ***.тизанки....

29

Кой й вярва?

преди 5 години

Кой й вярва изобщо на Сталина? Като еврокомисар направи ли нещо за България? Имаше и накакъв скандал с нея. Нямало да поскъпнат много цените, а само ,, умерено". Колко е това малко за нея? А от образование какво разбира, че и там се меси. За министър на образованието ли се готви?

28

МНЕНИЕ

преди 5 години

След като се оповести новината за еврото - всичко в България започна да поскъпва .Инфлацията гони 45% - Дървата за огрев 120 лева , ГО с 50% , Месото , млякото , тока , Хляба с по 30% и мога да дам още примери . В Турция има инфлация 10% и то официална , и всички Медии го пишат с ГОЛЕМИ заглавия , а в България какво се случва -ни дума , ни вопъл , ни стон .Започвам да подозирам Борисов в авторитаризъм към Медиите - ?

27

Православен

преди 5 години

Видими резултати!

26

Анонимен

преди 5 години

Щом мнозинството българи са против еврото означава че за България ще е добре да го приемеМнозинството неразбира от много неща и даже от една конвнеция изпада в паника пък какво остана за еврото

25

Българийо мила

преди 5 години

Щом го казва Сталянчето, значи може да и вярваме. Тя така вярно посочи на западните, наклякали пред старта, хиени, апетитните парченца за приватизация, че и след 1000 години ще се помни. Браво, Сталя, браво, истинска българка, от здрав партиен джинс. Каква приятна изненада ни готви. Имахме спестени по 1000 лева за погребение, сега ще ни погребват наполовина, половината ще стърчи.