69

Анонимен

преди 5 години

Хазяйката изглежда интелигентна и възпитана, докато майчето изглежда просто, нахално и неадекватно. Какви котлони ще си слагаш в хотелската стая, ***, на какви наркотици си? Овца.

68

ex

преди 5 години

до60 Няма завист дори не стъпвам отдавна на кафявоморието.Нямам мерак да пия ''Глупедиум'' за да не стоя в тоалетната.От тръбите се излива фекална вода в морето през ден дават репортажи по телевизията.

67

Аз

преди 5 години

Да ви имам заглавието! Чак пък кошмар... Щом в стаята няма кухненски бокс - не се готви! Точка!

66

миро

преди 5 години

До АНОНИМЕН- хазяйката не е длъжна да осиурява печки,това е хотел със стаи ,а не апартаменти,условията са обявени- като не ти задоволява изискванията има си апартаменти с оборудване,който иска да готви си наема апартамент.

65

отвратителна

преди 5 години

Селска комплексарка ! Е,сега с тоя трик задоволява първичната си чалгарска страст за известност - на,дават я по телевизора -важничи и маниерничи .Пък хотелиерката се свива и трепери - Абе кажи гордо - Изхвърлих я тази *** барабар с котлона през балкона !

64

ахахах въшла

преди 5 години

интересно мацето в какво апартаментче живее,че намира за подходящо да готви в котлонче пред телевизора:))сигурно не е виждала съвременна оборудвана кухня

63

Анонимен

преди 5 години

С "бълг*арак-тУрист" е така.***-провинцциалиста пристига с щайга домати в багажника, котлони и скара.Абе изобщо, "Селска чест" по Маскани...............А като му направят забележка следва "Амчи ко пък толкУз, 'нъл сЪ си платил, бА".ОТВРАТ!!!

62

Анонимен

преди 5 години

А едно фритюрниче да си пържи рибка що не турна във фоайето тази откачалка?

61

АНОНИМЕН

преди 5 години

Ако хазяйката бе осигурила печка за готвене или поне микровълнова такава вероятността от използване на котлон отпада. На много места се предоставя и барбекю за клиенти. Но за ползването на печка се изисква монтиран и абсурбатор. Дано поне хазяйката е монтирала климатик в стаята. Но от цената на нощувката човек съди за предлаганите удобства и всеки се разпростира според чергата си.

60

Анонимен

преди 5 години

Тая може и добре да изглежда, ама да му мисли , които живее с нея. 70% от новоизлюпените млади "дами" са същите. Перфектни отвън,ама да не ти е в къщата...

59

ех

преди 5 години

До exмай завиждаш на жената ,хубаво хотелче има .Злоба,злоба...и черна българска завист

58

Анонимен

преди 5 години

Кое е хотелчето? Бих отишла там в подкрепа на хазяйката!

57

Анонимен

преди 5 години

Как така ще поставяш котлон в хотела

56

Ветрувианския човек

преди 5 години

И нещо друго трябва ли изрично да се напише, че не е позволено да се използва стаята за ядрени опити или например за морга ?

55

ex

преди 5 години

Решила някоя,че и тя ще прави къща за гости,ама звучи точно като видяла жабата,че подковават коня и вдигнала крак и тя.За няколко сезона ще се научи да посреща туристи,ще си сложи правила на стената и т.н.Въпроса е,че морето мръсно,няма къде да се паркира,на плажа хората като в мравуняк,сервитьорите сърдити,бавни,а храната от вчера.Ще се молят за туристи такива след време!

54

Валентин

преди 5 години

Намирисва ми на поредната майка, която си мисли че светът се върти около нея и отрочето и, и всички трябва да и се кланяме на безумията - кеф и да кърми в мола, кеф и хлапето и да драска и клепа частен бизнес-парк, кеф и да си носи котлон в хотелската стая и да пренебрегва всякакви мерки за сигурност. Може и да греша разбира се.

53

Ветрувианския човек

преди 5 години

Кво се е зажалила тази по Тв, да се унижава така.Ако наистина е сигурна , че е права да и запали тъпата къща и да се приключва.С репортажи нищо не става.Дела трябват не думи.

52

джанго

преди 5 години

Малката руква що не си е наела студио с кухненски бокс? Ако беше поработила само 2-3 дни по гръб, щеше да изкара парички и за оллинклузив някъде :)

51

Анонимен

преди 5 години

Да готви в хотелска стая... нямам думи за подобна дивотия. Не гонене, съд!Тази нередовната има ли идея, че пожарната може не само да глоби хотела, а и да го затвори за определен период.

50

123

преди 5 години

Накой ако разпознае хотелчето, нека сподели:) Наистина е новичко, още не омърляно....септември месец да напарвим по-силен сезона на женицата, изглежда ми притеснителна и скромна