46

Дзукеров

преди 7 години

Ех, другаре бешипари, хората гласуваха против вас, а не за герп. А също и много гласуваха за вас против герп, а не защото ви вярват. Сложихте някой друг журналист, артис и спортист и казхте ние се променихме. Ябадабадуууууу.

45

42

преди 7 години

Решението е просто.Спираш парите на тъмните, ето няколко милиарда на година Орязваш обществения сектор наполовина до 600хил., ето нови милиарди.На пенсионерите, чиито деца работят за чужди икономики им даваш половин пенсия, ето нови милиарди.Тези пари ги инвестираш в млади български семейства, инвестираш в създаването на реален сектор и дребен и среден бизнес, ето това се наричат реформи, които ще създадат устойчив растеж.

44

Пешо

преди 7 години

Целият парламент в момента, с изключение може би на марешки, е функция на държавна сигурност и пеевски. Един читав човек няма. Но така е, като селяните са с промити мозъци и се боят най-вече от "софийските елити и ***". Не дай си боже да подкрепят някой умен човек да управлява.

43

Патриот

преди 7 години

Патриотите ако участват в правителство на бб, в следващия парламент ще загубят и парламентъ ще придобиежвида от 90- години - ГЕРб, БСП и ДПС. С участието на патриотите във властта бб цели и те да излязат извън играта. Вижте какво стана с десните! Това чака и Патриотите! Внимавйте!

42

Митко

преди 7 години

По нова в момента айде да не гледаме 2 години назад а? Гербаджийски цирк в защита на Борисов от страна на водещата. Трябва да е срам тази водеща Мирослава Иванова *** на ГЕРБ.

41

На снимката

преди 7 години

Баце казва ,,този път ще сме за народа ,, от говора е ! ,,Еее първоаприлска !!! ,, Затова са весели !!!!

40

ЦОНЬО

преди 7 години

все маскари

39

Анонимен

преди 7 години

43 Кого си избрал, бе палляк? с 95 герберасти от 240 депутати в парламента ли ще управляваш, бе ?

38

Анонимен

преди 7 години

Сидеров премиер. Да научи тиквата как се чистят паметници. Че да свърши нещо полезно през живота си.

37

Съвет

преди 7 години

До Ечо 31 Повръщай си спокойно приятел, белким ти олекне.

36

Зен

преди 7 години

До Анонимен 38Така де, но видяхме как подмолно разката фамилията на "десните" и това е естествено за Него. Този индивид не търпи конкуренция, дори и в ЕНП. И забележете какво им предлага за управление - все министерства които не получават евросредства или пък са съвсем малко, толкова, че не си струват усилията да се "усвояват". Е, съвсем друга бира са транспортът и екологията, а най-вероятно и регионалното развитие, където баницата е доста голяма и неимоверно вкусна...

35

Без гласен

преди 7 години

От УМА СИ ПЛАТИМ !!!!

34

Гербар

преди 7 години

Нищо, нищо, ще изтърпим решенията на Вожда за цените. Важното е да сме в ЕС, още по-гладни и бедни, още по-агресивни и изпростяли. Важното е Боцко да ходи в Брюксел и да го тупат по дебелия г.з заради послушанието. Защо онзи клоун Дол не попита, как ще живее българина с новите цени и защо се обеднява толкова, нали Боцко управлявал добре? Не му дреме за българите, важното е Рапона да е на власт, а народа и без това намалява. Защо ни е ЕС като не търсят отговорност за разрухата и корупцията?

33

Гергана ГЕРБ

преди 7 години

Репликата на г-н Бойко Тиквов:"-Все побеждавам, що то сам си играя, така ме е учила мама !"

32

Анонимен

преди 7 години

Повишаване на заплати и пенсии няма да има . В противен случай официалните лица биха били намръщени , а не необяснимо защо , усмихнати .

31

Анонимен

преди 7 години

Стига шашми! Кой ще си показва картите предварително!Избрали сме ГЕРБ за да управлява страната!

30

Оги

преди 7 години

ГЕРБ и Патриоти ще вдигнат пенсиите, когато намерят пари в бюджета.В смисъл НИКОГА !

29

Анонимен

преди 7 години

На какво ли не е готов Бойко за да направи кабинет :)

28

Анонимен

преди 7 години

До Зен-В грешка си ,който се е хванал с ДПС на хорото е падал в канала ,а ГЕРБ винаги водят,затова е добре да си със силния.-

27

Асен

преди 7 години

За ГЕРБ ще бъде финанси, полиция, магистрали :просто е, от там се краде най-много .