114

Девоатин

преди 7 години

Не ме учи кой е Списаревски. Като генерал Радев е - достоен българин и изтребител! А се е сбивал и бил всякакви за защита на българското - от груби фелдфебели и местни полицейски началници, до германско офицери летци, отнасящи се с пренебрежение към българите. Пет германеца накуп, нашият прав сред заведението с бутилка в ръка.

113

Анонимен

преди 7 години

не участвам в повдигане рейтинги на пропаднали партии като "бе-се-***" и "а-бе-ве", както и за карикатурните им лидери.Ако този Радев имаше топки, да беше се кандидатирал за президент като независим. Тогава щях да мисля за него по друг начин и да гласувам. Подпрян точно на тези две патерици изглежда зле.

112

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..... безупречна служба към Родината....Каква безупречна служба към Родината, бе русофилче? Преди два часа пред пленума на БСП е казал, че е подал оставка поради несъгласие на отношението на кабинета към Русия. Този национален предател е служил безупречно единствено на Русия.

111

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ако не беше номиниран щеше да си кюта...

110

???

преди 7 години

всеки писал че ген. Радев има вина за състоянието на ВВС или хал хабер си няма или умишлено се опитва да дезинформира

109

До 119

преди 7 години

Засега има.

108

Анонимен

преди 7 години

Радев не е никакво руско ***, просто герберските *** са в паника и без опорни точки срещу него.

107

LZ1

преди 7 години

От Радев не искам да става президент, а само едно..Да натовари ръководството на Герб на самолета и да извърши с тях на борда всички фигури, които сме виждали. След това да приземи много внимателно и по далеч от официалните гости!

106

малко от историята

преди 7 години

До Анонимен 110 Списаревски още от ученик мрази червените пребива от бой синчето на руския СССР посланик В горния курс на гимназията и направо беси шумкари по време на службата си Преди да свали един и про тарани друг самолет в първия и последния си боен полет

105

Анонимен

преди 7 години

БИВШ КОМУНИСТ И МАЛКО БРЕМЕННА ЖЕНА НЯМА!

104

Анонимен

преди 7 години

"Като добавим , че е Руски шпионин и съсипа авиацията вече е гротеска ."Брутална лъжа. Радев на два пъти си подаде оставката защото го е срам до какво плачевно състояние е докарана авиацията ни. Първия път лично Тиквата ходеше да го моли да не напуска, мина една година без промяна, втория път вече нямаше кой да спре Радев.

103

Дано да се пробудите

преди 7 години

Искам да се извиня на абсолютно всеки, който съм обидил с коментарите ми, ама съвсем наистина на страната и предстои да се разпадне не се ли промените, загивате като нация и държава, и то сами си го правите, никой не ви кара на сила да действате така както действате, в момента това една от най-бедните страни в европа и света, с един от най-ниските коефициенти на интелигентност, където младото кадърно население масово се изнася в чужбина, защото не му се занимава повече с глупости, успех ви желая

102

Анонимен

преди 7 години

Радев е руско *** и национален предател. Също като партиите, които го издигат.

101

Анонимен

преди 7 години

Вчера Реформатори и Патреоти ме разсмяха и натъжиха! Уж издигат свои кандидати за президент, а все се молят Герб да издигнел много ценен кандидат.Ревизоро направо рекламира Бойко и накрая на предаването се сети, че Каракачанов е неговият човек.

100

Анонимен

преди 7 години

Всичко е ясно. Сега и Доган ще го подкрепи.

99

Анонимен

преди 7 години

"Като добавим , че е Руски шпионин и съсипа авиацията вече е гротеска ."Това си го добави сам, след като си бръкна в торбата с лъжите. Биографията на Радев може да се намери свободно в интернет, вътре си пише всичко- цял живот безупречна служба към родината.

98

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 106 Много добре виждаме как и къде са нещата в БГ поне пенсии има не че са супер ама в русия дори и толкова нямат

97

Анонимен

преди 7 години

Делемата пред изберателя е сложна! Симеоново, факултет ,,Спасяване при кризи'' или Долна Митрополия. Корумпирани мутрополицаи или пилот без самолет?????!!!

96

Анонимен

преди 7 години

Номерата на БКП-БСП са едни и същи . Уж вървят номинации по партийни събрания , а накрая ген. Радев е номиниран . Смешна и жалка картинка . Като добавим , че е Руски шпионин и съсипа авиацията вече е гротеска .

95

ЗАСЕГА

преди 7 години

Генерала е Перфектния Президент .Засега . Мисля че дори Борисов не може да се мери с него .БСП удариха Джакпота .